Home \ kunst
 

Påfør et tørt trykk.

 

Et fotografi eller en utskrift trenger ikke nødvendigvis å være støvsuget av en profesjonell. Hvis du kan håndtere en linjal og vet litt om aritmetikk, kan du ramme bildene dine selv og mye billigere. Dry-up-metoden brukes på kunstverk som vil bli ødelagt ved kontakt med vann.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Klipp bildet ditt ved hjelp av en kappematte, en metalllinje og en verktøykniv. Du trenger ikke å holde fast i standard fotostørrelser, men de fleste velger å bruke størrelsen på kappematten i stedet for å lage mat selv.  
    
  • Teppekniven består av et skarpt knivblad festet til et håndtak, som en blyant. Dette gjør en presis og ren kutting mulig.
  •  
  • Kappematten er tung og kompakt med en nesten myk overflate. Kappematten er den sikreste overflaten når du bruker en verktøykniv.
  •  
  • En metall linjal hjelper til med å tegne rene linjer. En tre eller plast linjal er for tykk til å være så presis.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Still bildet til side og bruk samme verktøy for å kutte et stykke klut. Det skal være størrelsen på bildet eller 3mm mindre enn bildet.     
 4.  
 5.   3      Legg kappematten og verktøykniven til side og legg mat på arbeidsflaten. Bruk tape for å holde matten på plass. Båndet skal være flyttbart igjen fra matta, uten å etterlate spor.     
 6.  
 7.   4      Legg bildet på matten med kluten i mellom. Sett deg nøyaktig. De fleste plasserer bildet sitt i midten av puten, og sørger for at kantene på bildet er nøyaktig parallelt med kantene på matten. Legg kluten under bildet slik at det ikke lenger er synlig.     
 8.  
 9.   5      Fest bildet med det avtagbare båndet på matten. Gjenta posisjoneringen på alle sider for å sikre at du ikke gjorde feil.     
 10.  
 11.   6     Dekk bildet ditt med blottpapir.     
 12.  
 13.   7      Varm strykejernet til 90 ° C og plasser det nøyaktig på flekkerpapiret. La det stå der i 5 minutter. Stryket vil holde fotenes midtpunkt til matten. Pass på at strykejernet ikke berører båndet.     
 14.  
 15.   8     Ta av strykejernet av bildet, ta av blottet og ta av båndet fra bildet.     
 16.  
 17.   9      Sett blottet på bildet igjen. Bruk strykejernet til å fikse resten av bildet på matten. Gå sakte fra midten til kantene og hjørner. La jernet hvile på hjørnene i 3 minutter. Dette vil sørge for at hjørnene er ordnet riktig. Pass på at alle kanter og hjørner er riktig festet til matten.     
 18.  
 19.   10     La bildet ditt avkjøles, ta av båndet fra matten og legg det opp eller hold det på vent.               
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Bourlesque Dance.

Lag en feil graviditet mage.

Tren en sterk og høy sangstemme.

Lag en tegneseriefilm.

Lag et spill.

Legg inn en PDF på en tenne.

Lag en vampyrdrakt.

Tørk av.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Skriv et episk dikt.

Smug deg inn i en voksenfilm.

Å lage gatemusikk.

Fjern vokal fra melodier.

Lesing av notater.

Skriv selvbiografi.

Skriking.

Velg en elektrisk gitar.

Fikk forestillinger for sitt band.

Bygg en bambusfløyte.

Vær en pirat.

Spille strømkilder på gitaren.