Home \ kunst
 

Bli en bedre rapper.

 

Hvis du føler at du har mestret det grunnleggende om rap, og du bare trenger å forbedre dine ferdigheter, er denne artikkelen for deg. Så sørg for at du forstår det grunnleggende av Rappen, fordi denne artikkelen antar at du mestrer disse grunnleggende. Så det kan være nyttig å lese mer wikiHow artikler først.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Dine lyriske evner virker  ,

    
   
 1.            1      Analyser hvilke andre rappere som gjør. Gode kunstnere på alle områder trenger å vite om legender som har dannet grunnlaget for området, samt om samtidskunstnere som forme dagens situasjon. Rap er intet unntak. Tilbring tid til å lytte til alt fra Run DMC til Tupac, og lokale, mindre kjente artister.  
    
  • Bare å være en kjennere er ikke nok. Del tekster og rytmer av sangene du liker og minst som i deres deler. Spør deg selv hva som fungerer i et bestemt eksempel og er dårlig.
  •  
  • Tenk på de samme standardene du holder for andre rappere. For eksempel, hvis du er trøtt av å høre samme rim i andre sanger, unngå å gjøre den samme feilen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv ned alt. Tror du at du har en god ide for en tekst? Skriv det ned der du kan! Skrive ned ideene dine vil hjelpe deg med å forbedre rap ferdigheter, som du vil ha flere rapeseed konsepter og kan også utvide ditt ordforråd.  
    Digter og andre forfattere bærer ofte små notatbøker, slik at de bare kan skrive ned gode linjer før de glemmer, uansett hvor de er. Hvis du har en smarttelefon, kan du også bruke en av mange notatprogrammer.  
  • Venter på inspirasjon før du begynner å skrive begrenser produktiviteten din, så prøv å skrive hver dag.
  •  
  • Prøv å gi deg selv skriveoppgaver. For eksempel kan du gi deg selv oppgaven med å skrive tretti minutter eller til og med ett vers om dagen. Spør venner om de kan spørre deg om fremdriften din hver dag hvis du tror du ikke vil.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter inspirasjon i andre fundamentalt lyriske kunstformer. Rap og hip-hop er i utgangspunktet tekster med sterkere vekt på språketes rytmer, så vær ikke redd for å se noen av de mer moderne seglstrømmene for inspirasjon.  
    For eksempel er Saul Williams en amerikansk dikter og vinner av Nuyorican Grand Slam Champion Award. Han har også jobbet med Nas, Kanye West og Jay Z.  
  • Det brede spekteret av struktur, rytme og andre lyriske egenskaper du finner i poesi, kan få deg til å skrive noe nytt i rap-genren som du aldri trodde du ville skrive.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Arbeid på meldingen din. Mange rappere innlemmer en ironisk tilnærming til musikken deres, men rapperne som har etablert seg over tid har vanligvis skjult noe mer seriøst under sine vitser. Prøv å bygge et forhold med dine lyttere og voldte ting av betydning. Svart om aktuelle hendelser, sosiale problemer eller til og med vanlige dagligdagse observasjoner.                  
 8.  
             

  Del 2      Arbeid på strømmen din  ,

    
   
 1.             1      Ta sangundervisning. Rappere er musikere hvis stemmer er deres instrumenter. Vokal leksjoner kan hjelpe deg med vokal rekkevidde, melodier, og mange flere ting.        
 2.  
 3.             2      Blackjack med favorittsangene dine. Akkurat som en gitarist kunne lære å spille Jimi Hendrix-sanger for å forbedre sine evner, bør du prøve å rappe noen av dine favorittrapper for å forbedre flyt og tid.  
    
  • Ikke velg enkle sanger eller bare sanger fra en bestemt artist. Øv et bredt spekter av sanger med forskjellige hastigheter, rimordninger og lengde for å forbedre flere forskjellige vokalferdigheter.
  •  
  • Blackalicious's "Alphabet Aerobics" er et perfekt tunge-i-kinn eksempel på hvordan du skal teste flytegenskapene dine.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør uttaleøvelser. Foruten å spotte andre sanger, bør du gjøre andre øvelser for å forbedre uttaleens presisjon. Denne siden gir deg en liste over ulike tverrvridningsoppgaver som du kan trene med, og de sorteres også etter brev hvis du trenger å jobbe med et bestemt brev.        
 6.  
 7.             4      Øv og øve mer. Øv rapen ved hver anledning, enten det er i soverommet ditt, ute eller i bilen. Jo mer du trener, desto bedre blir strømmen og ferdighetene dine. Prøv å gjenta raps i forskjellige stiler og hastigheter. Dette er en god øvelse, og det kan til og med skje at du møter en uventet flyt.        
 8.  
 9.             5      Lytt til deg selv. Plukk opp hetten din og spill den igjen for å se hva du gjør riktig og hva du gjør feil. Dette er også en god måte å finne ut forskjellige tilnærminger til det samme materialet, som du enkelt kan sammenligne dem med.  
    
  • Eldre skudd gir deg også muligheten til å spore fremdriften din, som du ellers ikke ville kunne se mens du jobber med noe hver dag.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Merk om materialet ikke fungerer. Noen ganger kan du ikke lage en ide som du vil. I disse tilfellene er det bedre å sette det til side og komme tilbake til det senere.  
    
  • Det betyr også at du må huske når det er på tide å slippe en ide. Noen ganger kan et prosjekt avsluttes med bare én linje som blir lagret og resten slettet. Ikke la det frata deg fra å fortsette.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Svart freestyle. Raping Freestyle kan i stor grad bidra til å forbedre rap-ferdighetene dine. Hvis du bare kan tenke på en slik linje, er det ingen tvil om at du vil lykkes i det gode hjem igjen.        
 14.  
 15.             8      La andre hjelpe deg. Venner og familie kan lytte til raps og hjelpe deg med å forbedre deg. Du kan også spørre andre aspirerende rappere for råd og hjelp.        
 16.  
             

Tips .

                     
Kunst populær:
Overfører musikk fra C til Eb.

Se filmer og TV online gratis.

Del bøker på Kindle.

Gjør et penger på regn riktig.

Bli en MC.

Shakespeare sitat.

Bruk Spotify til å henge på en fest.

Bli en gatemusiker.

Skriv en barnebok.

Gratulerer med å spille gitar.

Last ned Hindi Filmer.

Lær å komponere.

Bli en kjent sanger.

Lær deg selv å lese.

Kjøp en gitar til et barn.

Akustisk gitar melodi.

Lag en viral video.

Skyt deg selv i GTA V.

Bli en rask rapper.

Skriv en horrorhistorie.

Overleve en opera.