Home \ kunst
 

Tegn en diskantskive.

 

Mange mennesker kan lese musikk, men det er veldig vanskelig å skrive ned hvis du ikke vet hvordan du tegner en diskantskive (også kjent som en G-nøkkel). Dette symbolet trengs for de fleste stemmer (sopran, mezzosopran, alto og tenor), de fleste treblåsinstrumenter, strenginstrumenter (fiolin, gitar) og høye messinginstrumenter som trompeten. Det refererer også vanligvis til notatene som spilles på piano med høyre hånd. Denne artikkelen viser deg hvordan du tegner den riktig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få et ark med musikkpapir. Musikkpapir inneholder fem linjer og fire mellomrom. Hvis du ikke har musikkpapir, bruk en linjal for å tegne fem horisontale linjer med jevne mellomrom. Pass på at du trekker linjene pent, hvis du ikke har musikkpapir, slik at de kommer ut riktig.        
 2.  
 3.                  2      Tegn en vertikal linje. Pass på at det overlapper alle linjene i musikkpapiret. Det skal være litt lengre slik at det overhenger i begge ender.        
 4.  
 5.                  3      Gå ut av linjen i "P". Tegn en halvcirkel øverst på den vertikale linjen som slutter ved den andre horisontale linjen fra toppen. Nå skal hun se ut som en lang og tynn "P".        
 6.  
 7.                  4      Fortsett i den andre enden av den vertikale linjen og lag en annen halvcirkel. Denne nye linjen skal bøye seg rundt den andre siden av den vertikale linjen og skjære den igjen på den siste horisontale linjen.        
 8.  
 9.                  5      Fortsett å gjøre forrige halvcirkel en spiral. Du lager i hovedsak en halvcirkel som er litt mindre enn den forrige. Tegn det slik at toppdelen er litt over den tredje horisontale linjen.        
 10.  
 11.                  6      Fullfør spiralen. Spiralen skal ende på den andre horisontale linjen (fra bunnen), som angir notatet "G".        
 12.  
 13.                  7      Tegn en hale til enden. Gå til slutten av den første linjen du trakk og tegne en liten linje som går utover som vist.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Lær barn å spille gitaren.

Audition med selvtillit.

Gjør et penger på regn riktig.

Lag en plateselskap.

Oppfinne en fiktiv karakter.

Fløyter høyt.

Endre klassiske gitarstrenger.

Opprett en SoundCloud konto.

Slik spiller du Palm Mute.

Spill Tin Whistle.

Spille i øre.

Kjøp en gitar til et barn.

Å lage falske tenner.

Spille av trekkspillet.

Lær enkle dansedrag for klubben.

Lag en kort dokumentar.

Spille i øre.

Skriv en sang for en jente.

Komponere musikk med Garage Band.

Bli med på stemmen.

Sing høyere.