Home \ kunst
 

Tegn en diskantskive.

 

Mange mennesker kan lese musikk, men det er veldig vanskelig å skrive ned hvis du ikke vet hvordan du tegner en diskantskive (også kjent som en G-nøkkel). Dette symbolet trengs for de fleste stemmer (sopran, mezzosopran, alto og tenor), de fleste treblåsinstrumenter, strenginstrumenter (fiolin, gitar) og høye messinginstrumenter som trompeten. Det refererer også vanligvis til notatene som spilles på piano med høyre hånd. Denne artikkelen viser deg hvordan du tegner den riktig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få et ark med musikkpapir. Musikkpapir inneholder fem linjer og fire mellomrom. Hvis du ikke har musikkpapir, bruk en linjal for å tegne fem horisontale linjer med jevne mellomrom. Pass på at du trekker linjene pent, hvis du ikke har musikkpapir, slik at de kommer ut riktig.        
 2.  
 3.                  2      Tegn en vertikal linje. Pass på at det overlapper alle linjene i musikkpapiret. Det skal være litt lengre slik at det overhenger i begge ender.        
 4.  
 5.                  3      Gå ut av linjen i "P". Tegn en halvcirkel øverst på den vertikale linjen som slutter ved den andre horisontale linjen fra toppen. Nå skal hun se ut som en lang og tynn "P".        
 6.  
 7.                  4      Fortsett i den andre enden av den vertikale linjen og lag en annen halvcirkel. Denne nye linjen skal bøye seg rundt den andre siden av den vertikale linjen og skjære den igjen på den siste horisontale linjen.        
 8.  
 9.                  5      Fortsett å gjøre forrige halvcirkel en spiral. Du lager i hovedsak en halvcirkel som er litt mindre enn den forrige. Tegn det slik at toppdelen er litt over den tredje horisontale linjen.        
 10.  
 11.                  6      Fullfør spiralen. Spiralen skal ende på den andre horisontale linjen (fra bunnen), som angir notatet "G".        
 12.  
 13.                  7      Tegn en hale til enden. Gå til slutten av den første linjen du trakk og tegne en liten linje som går utover som vist.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Vend den perfekte skateboardvideoen.

Når jenter under 13 år ikke kjeder seg.

Bli en musiker.

Spille av tastaturet.

Lag et eyepatch.

Bruke Virtual DJ.

Vær en pirat.

Start med Stand up Comedy.

Tune gitaren din en halvton lavere.

Lag en bee kostyme.

Lære å spille gitar.

Master lyd.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Lag en stoppfilm animasjon.

Les bedre.

Spill trombone.

Lag en Batman kostyme selv.

Fløyte med tungen din.

Bli gitargud.

Utvid rekkevidden av en sangstemme.

Ser stjernene.