Home \ kunst
 

Utvid rekkevidden av en sangstemme.

 

Hvert menneske er født med et fast vokalområde. Du kan ikke virkelig utvide dette området, men du kan lære å synge bedre i øvre og nedre notater. Denne artikkelen viser hvordan det fungerer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ditt stemmeområde. Spill en midt C på et tastatur og syng med det passende. Spill og syng det neste laveste notatet. Fortsett å gå til du får en karakter som du ikke kan synge komfortabelt. Dette er bunnen av stemmen din. Gjenta prosessen som øker tonehøyde for å finne toppen av vokalområdet.       
 2.  
 3.             2      Varm opp stemmen din. Dette er ekstremt viktig i enhver sangsituasjon, men spesielt hvis du når de øvre tonene i vokalområdet. Stemmen er et følsomt instrument, og for høyt, raskt å synge og synge uten oppvarming kan virkelig skade vokalbåndene.        
 4.  
 5.             3      Alvorlige sangere har oppvarmingsrutiner som de har prøvd og testet på sin stemme. Noen gode ting å prøve ut er: Pulserende bukemuskulaturen mens du holder et komfortabelt notat, en-til-en-skalaen (start i midten C og arbeid en oktav opp og ned, hver tone har et annet tall Så tilbake på åtte-åtte-åtte-åtte, etc., etc.); hum en behagelig tone og deretter trekke opp, bli litt høyere / lavere hver gang.        
 6.  
 7.             4      Lær å synge riktig før du utvider. Utvidelse av vokalområdet når du ikke kan jobbe komfortabelt innenfor ditt område, er en oppskrift på skade på stemmene. En av tingene du kan lære, er for eksempel å avkoble bestemte muskler som ikke er nødvendige for å synge. Tensing disse musklene når du synger på toppen av ditt område resulterer i overbruk.        
 8.  
 9.             5      Gjør vokaløvelser som utfordrer deg til å berøre tonene i det øvre og nedre vokalområdet. Ikke ta en tone som gjør at du føler deg ubehagelig. Konsentrere deg om å holde halsen avslappet og puste riktig.        
 10.  
 11.             6      Ta en god holdning. Du må holde skuldrene og ryggen rett og avslappet. Ikke vipp opp hodet og strekk nakken når du prøver å få en høy klasse. Når du gjør dette, dine nakke muskler stramme og strekke stemmen din. Det hindrer også luftstrømmen, noe som tvinger deg til å skyve ut lyden, noe som ikke høres bra ut. Bare hold nakken din .        
 12.  
 13.             7      Øv pusten. Når du legger deg ned, slapper av og legger hendene i magen, føler du at magen stiger og faller når du puster. Det er diafragmatisk pust! Når du synger, må du presse magen ut når du inhalerer. Dette gjør at du kan fylle lungene helt. Når du puster ut (det vil si når du synger), trekker du langsomt i magen med alle phrenic musklene (like under navlen) for å hjelpe deg med å synge lengre og kontrollere tonen din.        
 14.  
 15.             8      Sang sammen til sanger som er høyere enn ditt vokale utvalg. Sang er som å spille et instrument - jo mer du trener, jo bedre blir du! Bare vær sikker på å varme deg opp først for å unngå skade på vokalledninger!        
 16.  
 17.             9      Gjenvinning. Mye. Legg merke til formen på munnen og på baksiden av halsen. Dette er den perfekte munn- og halsposisjon for sang: Nedre kjeve droppet, munn åpen. Du får en bedre tone (og lettere høye notater) når munnen / etc. Ta denne posisjonen.                  
 18.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Forferdelig kjedsomhet.

Kittle deg selv.

Skrapelodd eller skivebordstjeneste.

Få en rekordavtale.

Vær en pirat.

Fløyter.

Lag en kroppspopp.

Transponere musikk fra CDur i B major.

Dougie lærer å danse.

Forbedre pianospillet ditt.

Stille inn en gitar.

Rengjør munnstykket på en saxofon.

Vellykket som et band.

Møt en retning.

Oppmuntre vennene dine til å lese.

Gjør som Shinji Ikari.

Lær gitaren.

Freestyle rap.

Lag en kreativ skriveplan.

Skrive skript med Microsoft Word.

Ha en fin håndskrift.