Home \ kunst
 

Lag en dramaserie.

 

Har du noen gang ønsket å gjøre noe som skiller seg ut? Underholdende, kanskje til og med flytte, men det har et poeng. Deretter gjør du en drama-serie for fjernsyn.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag en ide. Hvis du vil lage en TV-serie, trenger du en ide. Noe som du kan bygge showet ditt rundt. Casualty er basert på et nødrom og Eastenders er basert på beboerne på et torg.       
 2.  
 3.             2      Lag et skript. Skriptet er hva skuespillerne og mannskapet følger med å vite hva de skal si / hva de skal gjøre og hva episoden handler om. Før du skriver et skript, bør du ta notater om tegnene, historien og ideene - dette burde være din bibel som du følger skriftlig. Du kan ikke ha et show uten et skript - eller en seriell Bibelen.        
 4.  
 5.             3      Begynn å tenke på produksjon. Hvis du vil lage dem selv, trenger du skuespillere, kamera og lyd folk og styremedlemmer. Hvis du vil at den skal produseres av et firma, så send skriptet sammen med en kort oppsummering (en side eller så hva forestillingen handler om). Du har bedre sjanse til å snu dette skriptet i en bedrift som produserer lignende forestillinger. Eller du kan bare sende skriptet til alle.        
 6.  
 7.             4      Hvis akseptert, tilbyr selskapet vanligvis penger, først be om en agent for forfattere. Dette vil veilede deg til den rimelige mengden penger du kan selge ideen til, og sørg for at selskapet behandler deg ganske.        
 8.  
 9.             5      Lag en pilot episode. En pilotepisode er den første episoden i serien din. Hendelsene som skjer i piloten skal vise hva forestillingen handler om. Vanligvis blir publikum bedt om en pilot hva de tenker på ham. Hvis du liker ham, vil flere episoder bli spurt - hvis ikke, så er slutten veldig nær.        
 10.  
 11.             6      FILMER! Når du har alt du trenger og publikum er enig, kan du begynne å skyte showet ditt. Du kan skyte i et lukket studio eller invitere publikum til å se mens du spiller (vanligvis i komedier).        
 12.  
 13.             7      Lag reklame! Ingen ser på showet hvis de ikke vet om det.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Vis magiske triks.

Overleve en opera.

Selg gamle poster.

Spille akkorder på gitaren.

Sing høyere.

Skrive en kristen sang.

Å være en trommesjef.

Reading Books Online.

Skrive skript med Microsoft Word.

Lag en superhelt kostyme.

Lær å spille trommene.

Rengjør munnstykket på en saxofon.

Reading Books Online.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Ha det gøy når du er hjemme alene.

Hvordan spiller du neseflygen.

Belter lærer.

Fløyte riktig.

Skriv en ungdoms romanse.

Få et ISBN nummer.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.