Home \ kunst
 

Blåser en boblegummiboble.

 

Å lage bobler med bobeltom er et populært tidsfordriv blant barn og de som fortsatt er barn i hjertet. Det gjør tyggegummi mye enklere. Det er ikke vanskelig å lage en boblegummiboble, nøkkelen til suksess ligger i riktig pusteteknikk og deformasjon av tyggegummi i munnen. Alle kan gjøre det, det handler bare om å praktisere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Tygge tyggegummi  ,

    
   
 1.            1      Kjøp tannkjøtt. Du kan få tyggegummi på nesten hvert hjørne. Tyggegummi pinner eller drageer kan brukes til blister, men de blir ikke så store og brister ofte for fort. Tyggegummi som Hubba Bubba er bedre. Det er et godt valg hvis det er en boble på emballasjen. 
    
  • Noen tyggegummityper er klebrig, noe som gjør dem vanskeligere å fjerne etter at de har bristet. Normalt er det nok å tygge disse tyggegummi litt lenger før blæring, slik at de ikke er så klissete lenger.
  •  
  • Tyggegummi med mindre sukker er laget av en fastere base for å lage bobler. Matrisen består av mange molekyler som gir gummielasticiteten. Den rette mengden sikrer den beste konsistensen for å lage bobler.  
  •  
  • Unngå gammel tyggegummi. Hvis tyggegummi er allerede gammel, blir det tørrere, vanskeligere å tygge og vil ikke blåse. Bruk det nye tyggegummi for å få de beste resultatene.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Først tygge en drage eller en strikke tyggegummi. Mer tyggegummimasse betyr ikke nødvendigvis større bobler. Akkurat nå lærer du hvordan du lager en boble, så du bør ikke ha for mye tannkjøtt i munnen din. Pak deg ut og legg det i munnen.        
 4.  
 5.                  3      Tygge tannkjøttet til det er mykt og glatt. Skyv den rundt i munnen. Tygge til smaken og sukkerkrystallene nesten har forsvunnet og tyggegummiet er svært fleksibel (myk og lett formbar). Det kan ta noen minutter, så vær tålmodig.  
    
  • Ikke vent for lenge. Etter en tid, kanskje en halv time, vil tannkjøttet sakte nedbrytes, bli vanskeligere og mer sprø. Da virker det hele ikke så bra lenger.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Lag en boble  ,

    
   
 1.             1      Rull tyggegummi inn i en ball med tungen. Stabiliser tannkjøttet på ganen når du former det til en ball. Det trenger ikke å være en perfekt rund form, bare en kompakt masse er nok. 
    
  • Ta buggen av tyggegummi rett bak tennene dine. Bruk tungen til å flate ballen. Trykk tyggegummi mot baksiden av dine fremre tenner.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Trykk tungen mot flatt tyggegummi. Åpne tennene litt og hold tungen ut av munnen slik at den er dekket i et tynt, utvidet lag tyggegummi. Vær forsiktig, ellers støter du tyggegummien helt sammen med tungen. Hvis du bryter den, bare start over. Øv dette trinnet, fordi det kan være svært vanskelig.  
    
  • Øv deg foran et speil slik at du kan se når tungen din har kommet til riktig sted.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Blås luft inn i tyggegummi lommene rundt tungen din. Blå pusten til du føler at luften skyver tyggegummi ut av munnen din og danner en boble.  
    
  • Mange mennesker gjør feilen ved å klemme luften rett ut av leppene i stedet for å få luften fra ned nedenfor. Luftpusten gjennom leppene er ikke sterk nok til å produsere en skikkelig tyggegummiboble, så du trenger mer press for det. Tilstrekkelig luft for en tyggegummiboble blir produsert når luftpusten ligner et dypt sukk. Pusten må komme ut av magen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Trekk tungen ut av tyggegummilaget. Når lufttrykket sprer seg og utvider tyggegummi, kan du fjerne tungen. Kanten på tennene bidrar til å holde tyggegummi på plass. Blås på sakte og jevnt for å gradvis utvide tannkjøttboblen. 
    
  • La munnen være åpen. Motstå refleksen for å lukke munnen etter at du har trukket tungen tilbake. Med munnen åpen, kan du blåse mer luft.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Fortsett å blåse så lenge du kan eller til boblen brister. Pust langsomt og jevnt. Din tyggegummi vil ekspandere så sakte. Se hvor stor du får tannkjøttboblen før den brister.  
    
  • De største boblene kan gjøres innvendig. Hold deg unna vind eller for mye kulde eller varme. Kald luft og vind forårsaker at blæren brister for tidlig og varm luft gjør tyggegummien for soggy.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Lukk boblen. Trykk forsiktig på leppene for å lukke blæren. Som følge av dette kommer ikke mer luft inn i blæren, og er derfor ikke større enn beregnet og det kan unnslippe luft.  
    
  • Hvis du ikke vil at boblen skal briste i ansiktet ditt, kan du trekke den tilbake i munnen din og stikke den med tungen din.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Øv, øve, øve. De første forsøkene kan ikke lykkes, men det er mer moro. Bare prøv så lenge til du lykkes og få en følelse for det. Din kjeve, munn og diafragma må først bli vant til boblegummiboblene. Med litt øvelse vil du styrke den nødvendige muskelen og prosessen blir lettere for deg.        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (2)      
Kunst populær:
Organiser et talent show.

Spill syv minutter i himmelen.

Les mer.

Lag en avishue.

Skrive science fiction.

Kontakt MTV.

Å lage falske bryst.

Overleve en opera.

Violiner og violer er forskjellige.

Forvirre noen.

Rengjør og vedlikehold en fløyte.

Skrive ord med en kalkulator.

Lag en plakat for et bånd.

Spill Pocky Game.

Shakespeare sitat.

Hør hardcore punk.

Gjør bandet kjent.

Opprett en SoundCloud konto.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Forståelse av elektronisk musikk.

Lag en banemaske.