Home \ kunst
 

Start med rap.

 

Selv de store guttene i rap-virksomheten startet lite. Biggie startet sin karriere, for eksempel på gatene i Brooklyn. Der rappte han til slår fra en ghettoblaster og ba på forskjellige motstandere å rape kamper på, hvorav han vant noen, men også mistet mange. Så ble han bedre, til han endelig gjorde gjennombrudd. Kanskje du har en enklere vei foran deg. Målene er imidlertid det samme. Bli en med musikken ved å høre lyden av omgivelsene dine, skrive noen rim og til slutt sette sammen dine egne rapsanger fra disse rimene.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Lytt til mange Hip Hop-sanger  ,

    
   
 1.            1      Lytt til så mye hip-hop som mulig. Du bør høre på mange forskjellige Hip Hop-sanger før du kan finne din egen teknikk og skrive dine egne sanger. Lær av hiphopens historie og kultur, kjernen av denne sjangeren. Du vil raskt innse at hiphop er et levende univers som utvikler seg over tid og med fremveksten av nytt talent. Nå må du selv bli en del av dette universet. Så hvis du ikke vet hvem Big Daddy Kane er, eller hvis du bare kjenner iskube fra actionfylte filmer, bør du undersøke litt i den retningen.  
    
  • I løpet av de siste årene har hip-hop blitt fasjonabelt, med etablerte stjerner og håperfulle talenter som tilbyr gratis musikk. Blant annet skylder Lil Wayne sin oppgang til sine frie mixtapes. Tenk derfor på å distribuere dine egne gratis mixtapes senere. Du bør også få gratis mixtapes fra andre spirende rappere. Så du kommer raskt i kontakt med likesinnede mennesker og får en raskere tilgang til scenen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lytt med konsentrasjon. Du kan lære mye av opptakene av rappere. For eksempel hjelper disse deg med å utvikle din egen stil. Få også teksten til disse sangene og les dem som du også vil lese poesi. Med denne metoden kan du finne ut hva som gjør disse rimene så unike. Vær alltid oppmerksom på slag og melodi av sangen. Det er beats som går bra med stilen din og beats som ikke passer til din stil veldig mye.  
    
  • Eminem er kjent for sin raske flyt, nestede rim og nesten perfekt oppbygging av hans vers. Lil Wayne, derimot, er bedre kjent for sine store en-liners og de sammenligninger og lignelser som brukes i hans tekster. Finn rappere som passer deg best med stilen deres. A $ AP Rocky, Tribe Called Quest, Big L, Nas, Mos Def, Notorious BIG, Tupac, Kendrick Lamar, Freddie Gibbs, Jedi Mind Tricks, Pharaohs Leger, MF Grimm, Jus Allah, Shabazz Palaces og Wu-Tang Klaner har alle forskjellige stilarter og er mestere i deres felt. Blant disse finner du sikkert en eller annen rapper fra hvem du kan lære noe.
  •  
  • Også lytt til rap musikk som du ikke liker så mye. Disse sangene hjelper deg også med å utvikle din egen stil. Lag din mening og diskutere det med vennene dine. Hva gjør en sang dårlig i øynene dine? Hva gjør det bra? Hva er vennens mening?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær et par rimmer av hjertet. Velg en såkalt Jaw-Dropper. Jaw-Dropper er vers eller rim som inneholder en veldig kortfattet setning eller er svært godt presentert og dermed inspirerer publikum slik at deres "kjeve henger ned". Lytt nå til den valgte Jaw-Dropper flere ganger, og prøv å huske den fra teksten og rytmen. Nå si det et par ganger og prøv å utvikle en følelse for uttalelsen, strukturen og rytmen.  
    
  • Hva gjør dette rimen så fremragende? Hva liker du om ham? Hvorfor la han merke til deg? Hvorfor kan du huske det?
  •  
  • Finn en instrumental versjon av sangen og prøv å recitere verset til rytmen til musikken. Dette hjelper deg med å riktig estimere den faste strømmen av rim og tilpasse dem til rytmen til musikken.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Skriv rymer  ,

    
   
 1.   1      Skriv mange rimer. Det er best å ha en notatbok eller mobiltelefonens notater klare, slik at du umiddelbart kan skrive rimer du burde tenke på. Ta opp ti eller flere rimmer per dag regelmessig. På slutten av uken kan du deretter velge de beste rimene og gjøre et annet notat av dem på en egen liste. Fra de beste rimene i denne listen kan du deretter bygge dine sanger.  
    
  • Det spiller ingen rolle om du i slutten av uken har skrevet noen rim på papir. Det er greit. Spesielt i begynnelsen vil du komme opp med mange dårlige rimer (alle gjør det!). Det er ingen vei rundt det. Det er derfor til og med nyttig hvis du selvkritisk sorterer ut alle de dårlige rimene og i slutten av uken har bare tre eller fire gode rimmer igjen. I en god og komplett rapsang er det mye lidenskap og mange timers arbeid. Så ikke forvent at du allerede kan produsere en vellykket hit etter tre uker.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Opprett såkalte "Rhyme Clusters" i notatboken. En Rhyme-klyngen består av flere ord (eller halv setninger) som rimer og kan derfor byttes ut. Du kan også forhåndsformulere ett eller annet vers (for eksempel: Jeg kan ikke vente lenger, Hage, jeg vil starte nå, hardt osv.) Så lag din egen Rhyme Book med dine ideer og vers, det vil hjelpe deg med å skrive sangene dine, freestyle og memorere tekstene dine.     
 4.  
 5.   3      Skriv en sang fra dine rimer. Etter noen uker bør du ha nok gode rimmer for en første rap-sang. Nå må du sette disse sammen til en meningsfull sang. Vær oppmerksom på rekkefølgen på rimene dine, slik at det senere i sangen er en sammenhengende historie og en konsekvent rytme som hersker. Skriv noen flere rimmer for å fylle eventuelle hull.  
    
  • "Story Songs" i klassisk hiphop er for det meste om uflaks eller grove levekår. Den berømte historien skal svare på "hvem", "hva" og "når" spørsmålene slik at et levende bilde kan opprettes for publikum. Raekwon og Freddie Gibbs er mestere i dette området.
  •  
  • "Boast raps" består av mange enlinjevisninger. Lil Wayne er den selvkronede konge av dette emnet. Bruk mange sammenligninger og metaforer til å sette deg på samme nivå som gode mennesker eller hendelser.
  •  
  • "Pop rap eller trap" er veldig korrektholdende. Chief Keefs rimmer er kanskje ikke blant de beste. Han har et godt øre for den rette melodiske bakgrunnen. Med det rette koret og slå, er alt du trenger å gjøre å lage en eller to gode rimmer for å spenne publikum. "Ikke liker" og "Sosa" har enkle korskor som forblir i minnet selv etter uker. Soulja Boys "Crank That" er også en fengende melodi i denne forbindelse. Andre eksempler er sangene til Snoop Dogg eller den klassiske "C.R.E.A.M." fra Wu-Tang.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Prøv freestyle. Finn en passende beat og prøv å rape den. Her kan du enten ta den instrumentalversjonen av en sang, eller en intro eller en outro. Bli en med musikken og prøv å rimle dine tanker og rap dem i taktens rytme.  
    
  • Start med en såkalt "startlinje", som umiddelbart sprer publikum og dermed sikrer oppmerksomheten. Deretter kan du bytte til dine preparerte rim og trekke deg gjennom.
  •  
  • Ikke konkurrer i freestyle før du trener nok. Spesielt i freestyle er det en risiko for at du blir rammet ned. I dette tilfellet bør du bare følge taktens rytme og komme inn igjen med et passende vers. Stopp aldri talestrømmen din, ellers vil ditt utseende være over. Om nødvendig, bruk meningsløse rimer til du kommer opp med noe nytt på nytt.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Ta deg tid. Du vil ikke produsere gode sanger på samlebåndet rett i begynnelsen. Fokus på de små tingene, arbeid på freestyle og lær å skrive gode vers. Utvikle din egen stemme og din egen stil. Ikke kopier for mye fra andre rappere her. For å skille seg ut fra mengden, må rimene dine og ytelsen være unike.  
    Selv Chief Keef og Soulja Boy, som allerede var kjent i henholdsvis 16 og 17 år, ble ikke født som rappere. De måtte også øve og rap kontinuerlig i seks til syv år, før de hadde perfeksjonert sin egen stil i den grad de kunne gjøre et gjennombrudd. Så vær selvkritisk og prøv alltid å forbedre. GZA rappede for eksempel som et barn, men han gjorde ikke gjennombrudd før han var 25 år gammel.  
         
 10.  
             

  Del 3      Bli med i rap-virksomheten  ,

    
   
 1.             1      Besøk en freestyle-konkurranse eller en rap-kamp. På disse hendelsene må deltakerne freestyle til DJs beat. Selvfølgelig skaper dette mye tidstrykk, fordi rhymene ikke kan forberedes, det er ikke kjent med beat, og du har bare noen få sekunder til å resitere rimene dine. Hvis du deltar og er uheldig, vil du få en erfaren rapper som motstander, som vil skille deg fra publikum. Kampene er absolutt en av de mest populære hendelsene i rap-scenen. Du bør imidlertid utvikle et tykt kappe og forberede deg nok før du tar del i en.  
    
  • Det gjør ikke vondt for å regelmessig delta i konkurranser og rap-kamper før du faktisk går på en av disse hendelsene. Prøv å sammenligne dine ferdigheter og rimene dine med de tilnærmende rapperne. Bare når du er sikker på at du har det som trengs, bør du registrere deg for en konkurranse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag original og unik musikk. Prøv å kontakte en spirende produsent og / eller DJ. Fra disse menneskene kan du da få dine egne beats produsert. Om det rette slaget må du bare sette lyden til rimene dine og rapsangen er ferdig. Alt du trenger er en mikrofon og et enkelt musikkredigeringsprogram.  
    
  • Du kan møte andre rappere og DJ'er på show, konserter og rapbattles. Med disse kan du utveksle erfaringer. Du kan også møte folk som vil jobbe med deg og gjennom hvem du kan få første kontakter i scenen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett musikken din på nettet. Når du har samlet nok av ditt eget materiale, bør du tenke på å åpne en Youtube-kanal (eller lignende) og laste opp musikken din der. Det er best å pakke sangene dine i mixtape og gjøre det tilgjengelig for potensielle kjøpere gratis. Flere og flere rappere som gjør gjennombrudd har brukt denne metoden til å bli kjent.  
    
  • Brenn noen CDer med musikken din og distribuere dem til interesserte mennesker på konserter eller hip-hop festivaler. Legg også inn dine kontaktopplysninger (kanal på Youtube, Facebook-profil, Twitter-profil, artist e-post, etc.) på CDen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Øvelse i praksis. Hold slår på smarttelefonen eller iPod klar og freestyle i tankene så ofte som mulig. Så du vil ikke bare huske gode rimmer for sangene dine (skriv det ned!), Du vil også bli mer erfaren og trygg i freestyle. Jo oftere du trener, desto bedre blir du.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                    
Kunst populær:
Gjør en stemme over.

Organiser en hendelse.

Bruke Virtual DJ.

Barn elsker å elske musikken.

Gjør en giftig ivy kostyme.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Lese gitar tabs.

Lag en kroppspopp.

Velg hodetelefoner.

Bruk fotpedalen på piano.

Spille Altsaxofon.

Blinker.

Lag en tinkerbell kostyme.

Hvordan passerer tiden.

Vend den perfekte skateboardvideoen.

Koble en datamaskin til et stereoanlegg.

Lag en kreativ skriveplan.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Film en actionfilm.

Hør hardcore punk.

For å improvisere på pianoet.