Home \ kunst
 

Lag et reality show.

 

En grunnleggende veiledning for å skape, utvikle og produsere et reality-basert TV-show.

              

Fremgangsmåte .

    

     Lag ditt eget reality show  ,

    
   
 1.            1      Lag en hovedide for et show og sørg for at det har originale elementer. Selv om det kanskje allerede ligner på andre formater, må det ha elementer og metoder, slik at innholdet som er opprettet, er noe unikt og spennende.       
 2.  
 3.             2      Vet hvilken subgenre av virkelighetsprogrammer ideen din kan falle inn i. Det finnes mange sjangere for virkelighetsutstillinger, blant annet: Konkurranse / Leaving, Dokumentarstil, Lifestyle Series, Relationship Series og utallige andre.        
 4.  
 5.             3      Vær spesifikk for konseptet ditt og prøv flere tilnærminger. Mange produsenter legger originale konsepter sammen med utviklingslaget, men for det meste produsenter er aggressivt på jakt etter konsepter og virkelighet, viser ideer fra forfattere og konceptopphavsmenn. Så vær ikke redd for å jobbe på flere konsepter på samme tid. Det tar mange prosjekter, men bare en ting å koble til rett produsent.        
 6.  
 7.             4      Velg konsepter og emner som er svært markedsførbare. Titler er svært viktige, de bør bare gå over tungen, provosere samtaler og bare forklare hva du skal se på. "Blind Date", "Temptation", "The Bachelor", "Hvem vil gifte seg med en millionær" er gode eksempler. Ordspill er alltid en god måte å generere oppmerksomhet og nysgjerrighet på. "Møt foreldrene" "Eliminere" "Joe Millionaire" "The Real World" "Rundt om verden på 80 datoer" refererer alle til hva forestillingen handler om, men bruk kjente setninger for å lage nye spor som utgjør Arouse nysgjerrighet.        
 8.  
 9.             5      Husk filmer - "Historier" er et avgjørende element når det gjelder definisjonen av å utvikle reality show. Hvis du ser på filmer, vær oppmerksom på hovedtemaet og historien i filmen, og et reality show kan stirre deg rett i ansiktet. "Helvete på motorveien", "Møt foreldrene", "Rundt verden i 80 datoer", er alle eksempler på filmkonsepter som har blitt omgjort til virkelighetsbaserte TV-programmer.        
 10.  
 11.             6      Utvikle og skriv ditt konsept. En Reality Show-prosess kan være hvor som helst mellom 1 og 3 sider, noen ganger mer. Nøkkelen er effektiviteten ved å beskrive de involverte elementene og handlingene, samt den detaljerte opprettelsen som er original. Forskningsindustrien kilder om å skape virkelighet viser å fremme dem.        
 12.  
 13.             7      Beskytt din ide om reality showet med Writer's Guild of America [1] (østkysten) eller [2] (vestkysten) slik at den ikke kan brukes av noen tredjepart.        
 14.  
 15.             8      Forskning de ulike produksjonsfirmaene av reality shows på TV og sannsynligvis finne en kamp med typen prosjekt du har opprettet.        
 16.  
 17.             9      Lag kaldt samtale til ledere for utvikling hos alle firmaer for å finne ut om de ville akseptere designet ditt.        
 18.  
 19.             10      Reflektere på en Internett-bransjedatabase for å sende inn design til dine prosjekter for annonsering, gjennomgang og salg til ledende produksjonsbedrifter som ser etter nye prosjekter, inkludert CBS, Fox TV Studios, ABC, ITV, BBC og andre å sende. TV-forfatterbeskyttelse gir også elektronisk verifiseringsbekreftelse for dine dokumenter og for din beskyttelse.        
 20.  
 21.             11      Hvis du blir tilbudt en opsjonsvirksomhet av et produksjonsfirma, vil du kunne forhandle et produksjonsnavn nominasjon og en finansiell eierandel. Bruk alltid en advokat med erfaring i underholdningsindustrien for å få hjelp til å fullføre forhandlingene.        
 22.  
 23.             12      Hvis produksjonsfirmaet ansetter deg for produksjon og distribusjon av ditt showkonsept, blir du vurdert med noen form for produksjonsnavn nominasjon og betaling per episode.        
 24.  
 25.             13      Produksjonsfirmaet er ansvarlig for å levere showet til TV-kanalen det kjører på. Hvis du har erfaring med å utvikle eller produsere for fjernsyn, kan du forhandle et mer direkte involvering i showet når det er vert for en stasjon og produsert.                  
 26.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Programmering av et slag .

Passerer tiden.

Tune gitaren din en halvton lavere.

Bli en kjent artist.

Spillet hvem er jeg.

Bli gitargud.

Lær å levitate.

Lese litteratur som en professor.

Spiller Mord i Mørket.

Skje som gateveivisere.

Skriv en fengende melodi.

Fest en fiolinbro.

Lag en Hermione Granger kostyme.

Lag et pressesett for et bånd.

Tuning av en gitar i Drop D.

Skriking.

La en blyant sirkel rundt din langfinger.

Skriv kort historie.

Spille akkorder på gitaren.

Lær enkle dansedrag for klubben.

Skriv en parodi på en sang.