Home \ kunst
 

Lag et eyepatch.

 

Øyepatchen er en del av det grunnleggende settet av selvlagde kostymer. Selv om øyeplaster faktisk har en medisinsk bakgrunn, brukes de i dag mer til å kle seg sammen. Viktigst av alt er øyepatchet selvfølgelig piratdräkket, men du kan være kreativ og gi noen av dine karakterer et preg. Nedenfor lærer du hvordan du lager en øyepatch og bruker den til ulike anledninger.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Klargjør øyepatchen  ,

    
   
 1.            1      Få et stoff. En tradisjonell øyepatch er laget av svart stoff. Bruk et stoff av ditt valg. Veldig populært for øyeplaster er lerretsklutter, selv om de ikke er så komfortable. Hvis du vil bruke øyeeporten i lengre tid, kan du også bruke et mykt stoff som ligner på ull.  
    
  • Du trenger også et stykke papp.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Ta målinger. Bruk en linjal til å måle et av øynene og omgivelsene. De fleste øyepunkter varierer fra øyenbryn til under øyet. For vertikal måler du fra øyenbryn til kinnbenet ditt. For det horisontale måler du fra midten av nesen til den andre siden av øyet. Skriv ned disse verdiene på et ark.  
    
  • Etter måling av hvor stor øyepatchen din skal være, skikk målingene på stoffet. Bruk kritt for å se oversikten godt.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Klipp ut omrisset. Bruk et par syssaks for å kutte øyepatchen. Når øyelåsen din er blitt kuttet, bruk en lighter for å brenne av de slitne trådene for å gjøre det mer vakkert.        
 6.  
 7.                  4      Bruk papp som støtte. For å lage en solid øyepatch som ser dramatisk ut, kan du feste et stykke papp på baksiden. Sett øyeporten på et rent stykke papp og kanten øyeepakken med en penn. Klipp av pappa etterpå.  
    
  • Pakk øyepatchen på papp med vanlig lim eller en varm limpistol. Bruk litt mer stoff til å dekke hele pappa. Brett overflødig stoff på baksiden av øyeporten slik at fronten er sømløs.
  •  
  • Dette trinnet er ikke nødvendig, men pappa gjør øyepatchen mer troverdig.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Klargjør ledningen  ,

    
   
 1.                  1      Mål hodet ditt. Bruk et målebånd for å måle hodet ditt. Skriv ned målingene. Når du forbereder strengen, bør du legge til nok plass til justeringer.        
 2.  
 3.                  2      Forbered strengen. Bruk en svart streng for et autentisk utseende. Mål strengen til lengden du har skrevet ned. Ikke glem å forlate ca 5 cm klaring for justeringer.  
    
  • Hvis du ikke har en svart streng, bruk hva som er tilgjengelig for deg. Mørkere farger er best.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk hår slips. Noen hårbinder kan brukes som øyeledning. Hvis håret slips er for stramt, kan du også bruke et pannebånd. Uansett hva du bestemmer deg for, klipp det i form av en streng. 
    
  • Du kan også bruke et elastisk bånd fra et gammelt par underbukser.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Prøv øyepatch. Før du legger ledningen til øyeporten, bør du prøve den først. Fest øyelåsen med hendene. Dette vil hjelpe deg å se om øyepatch og streng er riktig størrelse.  
    
  • Du kan foreta justeringer etter behov.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Fest øyepatch  ,

    
   
 1.                  1      Forbered hull. Du kan enten trekke ledningen gjennom hull eller koble den direkte til øyepatchen. Hvis du velger hullene, bruk en skarp kniv. Øverst til venstre og høyre for øyeporten, lag små hull.  
    
  • Hvis du velger å lim, bruk en varm limpistol eller super lim.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fest ledningen. Lag en liten overhåndsknute hvis du velger hullene. Legg merke til spenningen på strengen og sørg for at alt varer. Bruk en varm limpistol eller super lim for å stikke ledningen. Fest strenget bak fronten for å gi det en slankere utseende.        
 4.  
 5.                  3      Bruk øyepatch. Øyeplaster er klassisk tilbehør til en rekke kostymer. Trekk din hjemmelagde øye lapp over hodet ditt.  
    
  • For dekorasjon kan du også male øyepatchen med hvit edding. Piratflagget er et typisk og populært symbol.
  •  
         
 6.  
             

Advarsler .

                Les mer... (3)      
Kunst populær:
Møt en retning.

Skriv et treff.

Skriv rapreems.

Lag en kroppspopp.

Analyser en film.

Oppfinne en fiktiv karakter.

Kjøp din første gitar.

Varm opp stemmen din for å synge.

Overfører musikk fra C til Eb.

Skriv en rockesang.

Ikke kjeder deg hvis du ikke har noe å gjøre.

Skrive ord med en kalkulator.

Skrive skjermer.

Bland sanger.

Fang noen inn.

Få en rekordavtale.

Lær å spille tabla.

Kaster spillkort.

Operere en plater.

Bruk en yojo.

Finn en bok i et bibliotek.