Home \ kunst
 

Lag Rangolis.

 

Rangolis er en gammel indisk tradisjon som ofte kan ses på Diwali, den indiske festivalens lys. De er laget av fargerike sand eller pulver utførlige motiver. Du kan også lage Rangolis med mange andre materialer i forskjellige størrelser. Det kan være et forseggjort prosjekt for erfarne kunstnere eller bare et morsomt tidsfordriv for barn.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Rangoli for barn  ,

    
   
 1.            1      Ta et sort stykke papir på størrelse med ditt valg. Det skal være stort nok til å male detaljer, men ikke så stort at det blir et altfor langt prosjekt.        
 2.  
 3.             2      Beslut på et motiv. For det meste brukes symmetriske mønstre basert på dyr- og plantetegninger. Blomster er veldig populære. Du kan lete etter motiver på internett eller låne en bok om indisk kunst.       
 4.  
 5.             3      Tegn designet på papiret i blyant. Ikke trykk for hardt, slik at du enkelt kan slette det om nødvendig.       
 6.  
 7.             4      Når du er fornøyd med motivet, tegne det med hvitt kritt. Dette er en viktig del for nybegynnere, mens erfarne Rango-artister kan hoppe over det.       
 8.  
 9.             5      Mal ditt design i farget kritt. Dette er den mest interessante delen og det mest morsomme. Bruk så mange farger som du vil.       
 10.  
 11.             6      Vis alt stolt. Heng det i gangen, stuen eller kjøkkenet slik at så mange som mulig kan se og beundre det.                 
 12.  
             

    2      Rangoli for nybegynnere  ,

    

Nybegynnere kan prøve Rangoli først for barn på papir eller på bakken, eller denne mer utførlige varianten:

 
   
 1.             1      Tenk på hvor du vil gjøre din Rangoli. Du kan ta papir eller gulvet, som det er tradisjon. Hvis du vil gjøre det på gulvet, sørg for at du gir nok plass til å passere forbi.       
 2.  
 3.             2      Beslut på et motiv. Mest symmetriske mønstre er basert på dyre- og plantetegninger. Blomster er veldig populære. Du kan også se på internett for motiver. Velg en du liker, og det er relativt enkelt.       
 4.  
 5.             3      Tegn en tynn blyant eller kritt på motivet. Hvis du jobber på bakken, bruk bare kritt.       
 6.  
 7.             4      Så snart du er fornøyd med motivet, trekk linjene tykkere. Så du kan se det bedre, spesielt når du jobber på bakken. For nybegynnere er dette et veldig viktig skritt.       
 8.  
 9.             5      Sett oversikt over motivet ditt. Rul et stykke avis til en trakt og klipp av spissen. Fyll trakten med semolina eller sand. Bruk den til å understreke omrisset av motivet ditt. Bruk fingrene til å kontrollere elven.       
 10.  
 11.             6      Fullfør temaet ditt. Dette er den mest interessante delen og det mest morsomme. Du kan ta følgende for å fylle ut annonsen din: 
    
  • Fargepulver blandet med Rangolip pulver, sand eller semolina
  •  
  • Farge
  •  
  • farget sand / sagsmuss
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hvis du har tatt papir, finn et fint sted å presentere arbeidet ditt. Hvis du har Rangoli på bakken, flytt et par ting, om nødvendig, for å komme forbi dem godt.       
 14.  
            

    3      Rangoli for kunstnere med mer erfaring  ,

    

Hvis du har mer erfaring, setter du et mål for å skape enda mer forseggjort Rangoli.

 
   
 1.             1      Velg en tradisjonell plassering for Rangoli. Du kan jobbe på gulvet eller på veggen. Når du jobber på bakken, må du passe på at den passer godt og ikke forstyrre den.       
 2.  
 3.             2      Beslut på et motiv. Enten du velger et enkelt eller komplekst tema, bør det være symmetrisk. Du kan bli inspirert av en plante eller et dyr eller skape noe helt annet. Du kan også representere et tegn eller en del av en historie som tradisjonelt er utført av Rangoli. For å få ideer, kan du skrive inn "Rangoli" på Internett og velge et fint emne.       
 4.  
 5.             3      Forbered designen på papir og planlegg de neste trinnene. Pass på at du trekker rene linjer og la nok plass til malingen og materialet som fyller designen din. 
    
  • Hva skal du gjøre for å fullføre Rangoli? Det er egnet sand, semolina, tørket linser, tørkede erter, fargepulver blandet med Rangolipulver, farget sand eller sagflis. For en mer utførlig forsøker Rangoli å gi den ved hjelp av farger og materialer høyde og dybde - så vil det se til slutt kunstfull og andre forbauset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør omrisset av motivet med halvfarget, farget sand eller hvitt Rangoli-pulver. Ta for eksempel Sett litt semolina i hånden og lukk den ved å trykke fingertuppene sammen. Din hånd skal nå se ut som en vaffelpose med fingrene som danner bunnspissen. Pek fingrene ned og åpne dem litt slik at semolina kan smale ut jevnt.       
 8.  
 9.             5      Fullfør temaet ditt. Dette er den mest interessante delen og det mest morsomme. For å fylle inn kan du ta mange forskjellige materialer: 
    
  • Fargepulver blandet med Rangolip pulver,
  •  
  • Blomster eller blader,
  •  
  • Farge,
  •  
  • Farget sand / sagspann eller
  •  
  • hva kommer ellers i tankene dine
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi Rangoli din finish med lys, tonere, etc. La kreativiteten flyte.       
 12.  
 13.             7      Vis det stolt.        
 14.  
            

    4      Inspirasjon til din Rangolimotive  ,

    

Her er noen Rangolimotive som stimulerer din kreativitet:

              

Tips .

                  

Det er det du trenger: .

             
Kunst populær:
Lag en rekordsamling trygg.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Fouette svinger i ballett.

Bli en animator.

Spille i øre.

Lag en feil graviditet mage.

Hvordan bli en tryllekunstner.

Gjør sukker glass.

Kjøp et tastatur.

Bli en bedre rapper.

Bli en kjent forfatter.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Synkroniser et Wii Fit Balance Board.

Spill Pocky Game.

Skriv og formater en bok.

Skriv den første egen eBok.

Få ideer til en kort film.

Overvinne en skrekkfilm.

Lær å lese noter for pianospill.

Rengjør en bok.

Skriv en musikalsk.