Home \ kunst
 

Lag magisk kort triks.

 

Magiske triks er gode for å imponere vennene dine og trene dine fingerferdigheter og ferdigheter som utøvere. Alt du trenger for å utføre enkle korttricks er et vanlig kortspill, noe øvelse og skuespiller talent for å imponere publikum. Start med trinn 1.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn kartet som en seer har valgt  ,

    
   
 1.            1      Bland kortene og husk det nederste kortet. Lag et show om å blande kortene! Du kan til og med få en seer til å blande kortene, slik at alle mener at kortene er tilfeldige. Det eneste viktige er at du merker det nederste kortet - en måte å gjøre det er å dele kortspillet etter at det har blitt blandet og deretter å se på det nederste kortet når du flytter kortstokken til bunnen Tabell banker.       
 2.  
 3.             2      Invitere en seer til å ta et kort, husk det, og legg det under kortstokken. Se bort når viseren tar kartet. Hvis betrakteren trykker kortet under stakken, vil det være rett ved siden av det nederste kortet du har lagt merke til.        
 4.  
 5.             3      Ta ned kortene, og hvis du føler deg trygge, bland dem. Ta av kortene, og kortet du har plukket opp og kortet som visningen velger, skal lande et sted i midten. Hvis du er håndlaget nok, kan du blande kortene et par ganger før du tar dem av. Men gjør dette bare hvis du ikke skiller dine memoriserte og betrakterens kort.        
 6.  
 7.             4      Kunngjør at du nå finner tilskuerens kart. Lag et stort show av det! Jo bedre du kan selge deg selv, jo bedre blir trikset for publikum!        
 8.  
 9.             5      Finn kartet du har lagt merke til. Vift kortspillet og søk det slik at du og dine seere kan se den. Hvis du finner kortet ditt, vet du at betrakterens kort, den som ligger rett under det (hvis kortstokken er flettet ut, vender mot deg, så er kortet ditt til høyre).        
 10.  
 11.             6      Vis kartet. Vis publikum kartet med stor effekt. Se på undringen på tilskuerens ansikt!                  
 12.  
             

    2      Finn es av spader  ,

    
   
 1.             1      Sett spades ess av de to første kortene. Før du utfører dette trikset, lag ditt kortkort slik at spades ess er det tredje kortet fra toppen. Hvis du blander kortene eller tar dem av foran publikum, må du kontrollere at disse tre kortene ikke er adskilt.       
 2.  
 3.             2      Be betrakteren å plukke opp kortene og legg dem opp igjen på toppen av haugen. Når tilskueren tar av, ta den "nedre halvdelen" av kortene, bla dem over og legg dem på toppen av de andre kortene.       
 4.  
 5.             3      Ta av kortene igjen. Dette er bare et show - alt du trenger å passe på er ikke å skille de tre beste kortene. Disse vil være på det punktet hvor kortene vendt opp ned, slo de andre kortene. Ta kortene og legg dem på toppen av kortstokken. Sett også dette ansiktet opp.       
 6.  
 7.             4      Kunngjør at neste kort du slår over, vil være spades ess. Din påskuer vil vanligvis anta at du tror du vender toppkortet og tror at trikset ditt har feilet. La ham tenke at - for å bevise at han er galt, er det enda morsommere.       
 8.  
 9.             5      Gå gjennom kortene til det punktet hvor kortene er opp ned. Spades ess er to kort under.       
 10.  
 11.             6      Vri spades ess. Se publikum ditt, og prøv å finne ut hvordan du gjør dette trikset. Ikke utfør dette trikset to ganger uten å endre spades ess, ellers vil publikum raskt finne ut at det alltid er det tredje kortet fra toppen, i nederste halvdel.       
 12.  
             

    3      Vis "Making Money" -tricket  ,

    
   
 1.             1      Bland kortene grundig og husk det nederste kortet. Som ovenfor kan du la en seer blande kortene for å gjøre dem mindre mistenkelige. Plukk opp kortene hvis du vil. På et tidspunkt (etter å ha tatt av er en god tid) må du ta en titt under kortene og huske bunnen.       
 2.  
 3.             2      Få publikum til å tegne et kort og husk det. Spør betrakteren om å plassere kortet på toppen av kortene.       
 4.  
 5.             3      Ta av kortene. Nå er det nederste kortet, den du har lagt merke til, på kortet som seeren valgte. Du bør blande kortene nå, men hvis du gjør det, vær oppmerksom på hvor de to kortene er, slik at du ikke forveksler dem.       
 6.  
 7.             4      Start distribusjon av kort. Fordel kortene i rader, fra den ene siden av bordet til den andre. Ikke stopp når du ser kortet du har lagret, og betrakterens kort som ligger rett bak det. Fortsett å spille kortene som normalt til alle kortene unntatt en er på bordet.       
 8.  
 9.             5      Spill en dollar på at neste kort du snu er viseren. Siden han allerede har sett sitt kort, vil han sikkert satse ved at han antar at du vil slå det siste kortet i hånden din.       
 10.  
 11.             6      Deretter vri kortet på bordet som seeren valgte og samle inn prisen! For å "selge" dette trekket, la som om å snu det siste kortet i hånden din før du kommer over bordet og ta seerens tur.       
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Leser en bok.

Lag en horror film.

Dancing a pirouette.

Snakk med deg selv.

Blåser en bobbelgummiboble.

Varm opp stemmen din før du sang.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.

Freestyle rap.

Pakke en gitar for en tur.

Velg en elektrisk gitar.

Vær en kjent rapper.

Skriv en selvbiografi.

Spill en stor akkord på gitaren.

Skrive science fiction.

Fouette svinger i ballett.

For å improvisere på pianoet.

Skrive en kristen sang.

Kontakt Nickelodeon.

Fang noen inn.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

Bli en Nickelodeon Star.