Home \ kunst
 

Bruk en yojo.

 

En yo-yo er et klassisk leke som virker enkelt, men faktisk ganske vanskelig å mestre. Det krever dyktighet og smidighet, samt en rolig oppmerksom håndkoordinasjon for å jobbe vellykket med yo-yo. Men med litt praksis kan du mestre det på kort tid, noe som gjør noe så enkelt som noe utenom det vanlige. Start med trinn 1 for å vite hvilken yo-yo du skal velge, hvordan du skal jobbe med det, og hvordan du gjør noen enkle triks!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Din yo-yo vet  ,

    
   
 1.            1      Velg mellom yo-yo typer! Siden det er bokstavelig talt tusenvis av år med yo-yos (de har forandret seg noe siden de gamle grekerne), har noen forskjellige arter oppstått, som alle tjener litt forskjellige formål: 
    
  • Imperial Jo-Jos. Dette er din klassiske, sirkulære form. Disse er for "looping tricks" - hvor yo-yo ikke sover, men går tilbake til hånden mens du gjør looper og sirkler med strengen.
  •  
  • Butterfly Jo-Jos. Disse er formet akkurat som deres navn - større på utsiden, mindre på innsiden (som vinger). De er gode for strengtricks, hvor yo-yo-spilleren lager intrikate vevde garn med strengen.
  •  
  • Automatisk Jo-Jos. Yomega lanserte mani for automatiske yo-ys for noen år siden: de som sover (spinner ned ledningen) og våkner alene (kommer tilbake til hånden din) kunne. De er vakre, men det er litt som å snyte. Hvis du virkelig vil gjøre dine egne triks, vil du ikke ha en automatisk yo-yo.
  •  
  • Av-streng Jo-Jos. De er bokstavelig talt det - av strengen. Teknisk er det en yo-yo... men det er mer som en imponerende notert plate som hopper på en streng når du manipulerer den. Det er vanligvis reservert for svært alvorlige, dedikerte yo-yo-spillere.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Kjenn din lengde på linjen! Hold din yo-yo ute av linjen til den er like utenfor bakken! Hvor er strengen i forhold til kroppen din? Hvis hun er på magen din, er alt bra. Hvis det er lengre, kutt ledningen av! Det er jo bare en streng. Hvis det er for lenge, vil du ikke kunne gjøre noen fine ting med det!  
    
  • Klipp den flere tommer over navlen din for å få plass til en ny løkke! Deretter gjør du en knutet sløyfe stor nok til at midtfinneren glir inn. Eller bare gjør løkkestørrelsen du bare kuttet av!
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Kontroller ditt yo-yo's opphengssystem! Med andre ord, åpne din yo-yo! Vanligvis kan du slå de to halvdelene fra hverandre. Jo-Jos hadde tidligere bundet strengen rundt i midten, men nå har de et støttesystem (hvis du ikke har en, er trikset sannsynligvis umulig). Dette betyr at ledningen ganske enkelt er pakket rundt midten (du ser et metallstykke og kanskje noen metallballer), og hvis fysikken var annerledes, kunne yo-yo bare fortsette evig på slutten av strengen. Dette gir mye tid til virkelig fine ting!        
 6.  
 7.                  4      Du må vite hvem du må pakke inn i din yo-yo. Tiden kommer når din yo-yo bare ikke samarbeider, og du må pakke den opp selv. Ikke flip! Det er helt normalt. Bare hold din yo-yo i din ikke-dominerende hånd med pekefingeren over yo-yo! Wrap strengen en gang rundt yo-yo og fingeren din! Deretter brytes strengen to eller tre ganger under fingeren din (gjør en løkke)! Ta ut fingeren og fortsett å svinge normalt! Først er det en løkke, men hun går med sitt første søppel.  
    
  • Etter et søppel er det tilbake til normalt. Så første gang du starter, sørg for å fange den igjen!
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Forstå grunnleggende  ,

    
   
 1.                  1      Slip ringen på din yo-yo-streng på din langfinger! Det er best å holde det rundt din første ankel, nær fingertuppet. Hvis det er ved fingeren din, er det vanskelig å rotere ledningen rundt hånden din.  
    
  • Vri håndflaten din opp, yo-yo i din håndflate! Fortsett nå! Dette er posisjonen du nesten alltid vender tilbake til.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Skyv armen ned, slipp yo-yo og spre fingrene dine! La dem peke ned mens du banker din yo-yo ned og vri håndflaten din for å by på å fange yo-yo igjen!  
    
  • Start med en enklere bevegelse med håndflaten vendt ned! Deretter slipper du yo-yo med en oppadgående bevegelse av armen og utstrakte fingre! I denne varianten trenger du ikke å bekymre deg for rotasjonen av din håndflate (men du får mindre tempo).
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gi ham en sterk rykk når yo-yo er strukket ut for å bringe den tilbake! Rett før jolten, vri håndflaten til bakken. Dette er delen av bevegelsen som gjør det viktig at strengen er nær fingertuppet.  
    
  • Din hånd skal bare trekke litt. Yo-yo lander i hånden og kommer 100% mot deg. Det er unødvendig å ta det eller prøve å fange det - bare hold armen hvor den er!
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Gjenta det! Dette er den grunnleggende bevegelsen til yo-yo. Ganske enkelt, va? Men det er så mye mer som du kan gjøre! Når du får følelsen for hvilket tempo som trengs, og hvordan du holder hendene, armen og håndleddet, kan du gå videre til triks. Les videre!        
 8.  
             

  Del 3      Gjøre triks  ,

    
   
 1.                  1      Kaste en sterk sovende! Dette er det første trinnet i å gjøre strengtricks - de fleste inneholder en "sovende" yo-yo: en som bare spinner på slutten av strengen (noen ganger i minutter). Tanken er å skyve yo-yo ut og holde den fra å komme tilbake til deg til du vil ha det. Det flyter fritt roterende over bakken. Her er det grunnleggende:  
    
  • Lag en muscleman pose med yo-yo i hånden og ta hånden på skulderen din! Håndflaten din skal holde seg opp når du kommer opp. Bare ta tak i det og gi slipp på yo-yo, og utvide armen. Pass på at du gjør dette med mye strøm, ellers vil yo-yo hoppe rett tilbake til deg og aldri sove.
  •  
  • Er du i trøbbel? Det er sannsynligvis fordi du plager hånden din når du prøver å komme opp i tempoet. Denne jolten på frigjøring tvinger den til å våkne opp. Konsentrere deg om å ha styrke og fart, men holde hånden og håndleddet stabil! Og definitivt ikke la det hoppe!
  •  
  • Når du er klar til å våkne den, snu håndflaten din og gi den en liten rykk som vanlig!
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Hent fremoverpasset! Dette er forløperen til looping triks. Sett hånden med yo-yo i den og håndflaten ned til din side! Swing tilbake litt for å komme ut og svinge yo-yo fremover! Når den treffer slutten av strengen, trekk den tilbake, vri hånden og hente den opp!  
    
  • Det er viktig at du anser dette som en sving, ikke som et kaste eller en pop; Den har en veldig sirkulær bevegelse i seg selv. Hvis du poper den eller kaster den, kommer den bare opp og kommer straks tilbake til deg og får ingen luft.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Begynn å gå med hunden og gjør crawleren! Trodde ikke dette var en setning, var det? Disse to er veldig, veldig lik soveren. Faktisk, hvis du kan gjøre soveren, kan du også gjøre disse triksene, så det er nesten en tre-i-ett. Slik kommer du i gang:  
    
  • For å gå med hunden, skal du bare gjøre soveren fremover i Grunnnnndee. Flytt hånden din fremover og deretter tilbake mens du holder den på bakken, og tvinge yo-yo til å følge deg, men et sekund eller to senere (som øyeblikket beveger seg nedover linjen). Dette skaper den illusjonen at yo-yo også kjører, akkurat som en hund.
  •  
  • Crawler føles akkurat slik, bare nærmere bakken. Men i stedet for å kaste den, kast noe bak deg som om du svingte ut for å sette den foran deg! Når det er lengst bak, ta det foran deg og knel ned! Yo-yo burde nå være på bakken foran deg, klar til å klemme tilbake i hånden, klar til å hente den på bakken.  
     
   • Disse to triksene er mye, mye lettere å sette på en solid overflate, for eksempel et tre- eller betonggulv. Tepper gjør ting mye vanskeligere. Ikke umulig, men vanskelig.
   •  
   • Disse to trenger også en veldig, veldig sterk sovende. Hvis du har problemer, prøv å fokusere på ditt tempo! Yo-yo må kanskje rotere litt lenger på slutten av strengen.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Gå rundt i verden! Husk fremoverpasset? Det er det samme konseptet, bortsett fra at du går rundt i en hel sirkel. Så i stedet for å la det hoppe opp igjen når du ser det strekke seg foran deg, holder du det nede med beinet ditt, skyter det ut og fortsetter med en roterende bevegelse av armen og tvinger yo-yo gjennom " Verden "eller i en stor sirkel rundt. Når du er klar for at den kommer tilbake, vent på at yo-yo er 90 graders vinkel og snap den tilbake!  
    
  • Hvis yo-yo "faller" etter at du har kommet til toppen, svinger du ikke nok. Du må opprettholde en veldig liten sirkelbevegelse på slutten av strengen for å få den til å rotere jevnt.
  •  
  • Breakaway-bevegelsen ligner veldig på "Around the World" -tricket. Faktisk er det i utgangspunktet dette trikset, men ved din side. Bare vri armen ut som en kyllingfløy, fortsett med den samme bevegelsen og fange yo-yo når den er på skuldernivå!
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

          
Kunst populær:
Skriv en personlig biografi.

Følg FIFA World Cup.

Fest en gitarstropp.

Bli en animator.

Cha Cha dans.

Syng vakkert.

Bli en bedre rapper.

I filmer er du faktisk for ung for.

Drep en vampyr.

Selg maleri.

Kaster spillkort.

Skriv en tegneserie.

Øv gitaren.

Endre klassiske gitarstrenger.

Organiser et talent show.

Lag en rainmaker selv.

Analyser en film.

Send lydfiler via e post.

Lær å spille trommene.

Lag en falsk braces.

Blinker.