Home \ kunst
 

Spill av poengsummen.

 

Visste du at du leser fra papiret akkurat da? Som barn har du lært å raskt gjenkjenne bokstaver og kan lese en bok uten å tenke for mye om det. Det gjør det enklere, egentlig? Lære å lese notater fra arket er lik, og det forbedrer dine ferdigheter som piano eller tastaturspiller betydelig. Å lære å lese ord tar tid og praksis, men det er en ferdighet som du vil sette pris på gjennom hele livet ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få tilgang til en rekke musikalske kilder  ,

    
   
 1.            1      Øv på internett med sider som oppdateres ofte. Du vil ha nye materialer regelmessig, slik at undervisningsmaterialene ikke tenner. Også, se etter en side hvis øvelser øker i vanskeligheter, slik at du ikke kjeder deg når et nivå blir for enkelt for deg. Ja, så hardt som det kan virke i begynnelsen, er det en ferdighet du kan lære ! Det er mange sider, og de er bare en google-søk unna.        
 2.  
 3.             2      Kjøp en lærebok. Det finnes en rekke bøker som er spesielt utviklet for å lære deg hvordan du leser notater og veileder deg gjennom øvelsene. Hver øvelse bygger på den forrige, og hver gang noe nytt legges til. Her er noen anbefalte titler: 
    
  •   Forbedre din øktlesning! Piano, Nivå 1 av Alfred Music Publishing. Det er totalt åtte volumer som tar deg fra nybegynner til avansert.
  •  
  •   Primer Level Sight Reading Book av Hal Leonard Publishing. For avanserte lesere er det to volumer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold det friskt. Nøkkelen til vellykket notatlesing er at du bare leser og spiller musikken en gang. Du kan kjøpe en rekke musikkbøker, låne dem fra biblioteket eller skrive notater fra et nettsted. Alt dette fungerer, men det kan føre til en mektig læringsprosess. 
    
  • Se på det: Når du lærte å lese, startet du sakte og liten. Du gjør ikke umiddelbart med et språklig sofistikert arbeid slik. B. "Foucault pendel" startet av Umberto Eco. Fokuser på musikk som best passer dine evner.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Lese og spille praksis  ,

    
   
 1.             1      Sett deg på piano eller tastatur slik at du har notatene foran deg. Pass på at du har en god holdning og at notatene er plassert slik at du ikke sliter med å lese dem. Se på notatene og rytmene og prøv å forstå stykket før du faktisk spiller noe av det. 
    
  • I begynnelsen er det nyttig å praktisere rytmen før du kommer inn i melodien. Trykk på takt med foten eller en metronom og klapp rytmiske verdier. Opprettholde disiplin i å lese musikk og ikke stopp hvis du gjør en feil.
  •  
  • Du bør kunne internalisere rytmisk lesing relativt raskt. Når du er forbi de tidlige stadiene, er det bedre å integrere både rytmen og melodien samtidig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta notater av detaljene. Se på nøkkelen, endringer i nøkkelen og dynamikken til stykket. Søk etter akkorder om mulig og avgjøre hvilke som er. 
    
  • Finne den vanskeligste delen av stykket, f.eks. Sekstende notater, eller et punkt med mange omens som er vanskelig å fordøye, og angi en hastighet som du tror du kan spille de vanskeligste delene i. Det er veldig viktig at du ikke stopper og starter fra bunnen av hvis du gjør en feil. Bare fortsett å spille.
  •  
  • Søk etter mønstre mens du spiller og alltid les ett mål foran.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spill brikken. Etter å ha lest øvelsen, er det på tide for litt støy. Tell tempoet høyt og sørg for at du teller sakte nok slik at du kan spille alle notatene realistisk. 
    
  • Du kan gå glipp av noen notater, men det er viktigere at du holder tempoet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortsett å trene så ofte du kan. Gå rolig og studer lekene mer dypt. Jo mer du trener, desto bedre blir dine ferdigheter i å lese noter.       
 8.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Følg FIFA World Cup.

Flytt med piano.

Lag Cosplay Kostymer.

Ikke vær redd etter en skrekkfilm.

Finn en bok i et bibliotek.

Kjole som en 100 år gammel.

.

Lag en Harley Quinn drakt.

Å lage vampyrtenner.

Bli en rockestjerne.

Feil gråt.

Spill en sang bakover.

Ha det gøy på en regnfull dag.

Lær harddød metal vokal.

Spille av trekkspillet.

Syng som en proff.

Hvordan lage en Catwoman kostyme selv.

Tuning av en gitar etter øre.

Ta et bilde med en film.

Skriv en symfoni.

Les mer.