Home \ kunst
 

Identifiser en sang.

 

Har du en fengende melodi, kan du ikke komme ut av hodet ditt? Du vil lytte til ham igjen, men vet ikke navnet? Slik finner du navnet på sangen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Bruk Google. Dette er trolig den enkleste og raskeste måten å finne sangnavnet på. Skriv inn all informasjon du har om sangen i søkeboksen, f.eks For eksempel, TV-serien der du hørte det, en del av teksten, om det ble sunget av en sanger, en sanger eller en gruppe osv. Skriv også "lyrics" eller "lyrics" i søkeboksen. Bruk anførselstegn (") før og etter teksten.        
 2.  
 3.   2      Bruk et program. Det er gratis tjenester som kan analysere musikken og fortelle deg om den ligner en sang i databasen.  
    
  • Hvis du har en iPhone eller en Android-smarttelefon, så installer du programmet Shazam. Oppgi søknaden for å identifisere sangen så snart du hører den igjen.
  •  
  • Tunatic er en dataprogramvare som analyserer et musikkstykke og prøver å finne ut navnet. Hvis du har tatt opp en del av sangen, last ned tunikat, installer den og følg instruksjonene for å finne navnet.
  •  
  • Installer SoundHound hvis du har en Android-smarttelefon. Hvis du har en mikrofon for datamaskinen, kan du prøve Midori. Begge gir deg mulighet til å snu sangen eller å synge deg selv for å finne ut navnet.
  •  
  • Prøv SongTapper. Trykk på rytmen til sangen mens du spiller den i hodet igjen. Så kanskje du kan finne navnet.
  •  
         
 4.  
 5.            3      Bruk iTunes. Hvis du har sett sangen på et TV-program eller i en film, så søk lydsporet på iTunes. Du kan lytte til eksempler gratis ved å flytte musen over spornummeret og trykke på den blå knappen.        
 6.  
 7.             4      Vent på DJ. Når du hører sangen på radioen, vent til DJ-snakkene neste gang. Han kan nevne sangene han nettopp har spilt.  
    
  • Mange radiostasjoner publiserer en liste over nylig spilt sanger på deres nettside eller via radiotekst. Hvis ikke, kan du ringe og spørre hvilken sang som nettopp har blitt spilt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder om sangen virker kjent for deg. Er stemmen unik? Kan det være sangen til noen du allerede kjenner og liker? Hvis du tror det kan være fra noen du kjenner, så sjekk nettstedet for å se om noen nye CDer har blitt utgitt.                  
 10.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Forbered deg på en konsert.

Overfør kassetter til datamaskinen.

Kommer til Bollywood.

Hvordan lage en Catwoman kostyme selv.

Blåser en bobbelgummiboble.

Spille av opptakeren.

Velge riktig instrument.

Spill Pocky Game.

Bli gitargud.

Finn en trommeslager for bandet ditt.

Rengjør en harmonika.

Screamo synge.

Hvordan spiller du neseflygen.

Skriv en personlig biografi.

Skriv selvbiografi.

Brenn musikk til CD.

Lag en diorama.

Gjør en giftig ivy kostyme.

Syng som en proff.

.

Skriv en morsom tegneserie.