Home \ kunst
 

Tren din stemme.

 

Det finnes utallige mennesker i verden som elsker å synge, og som vil utøve sine stemmer. Selv om det finnes et stort antall forskjellige metoder for å gjøre det, viser vi her en trygg og effektiv måte å trene stemmene på. Husk at disse trinnene kan ta mye tid og engasjement. Du må være klar til å nærme seg saken med stor motivasjon. Du kan øve disse teknikkene når du vil, enten med ekstra profesjonell vokalopplæring eller bare for å utvikle ditt eget talent. Bruk disse metodene for å finne ut hva som passer best for deg personlig. Gled deg over sangen din, da alle våre stemmer er unike og vakre på sin egen måte. Nyt tiden du trener og trene stemmen din!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Les forslagene i "Tips" før du går videre til metodene. "Tips" vil vise deg noen nyttige referanser til riktig sang, for eksempel å løfte myk gane, riktig pust og holdning, kjeveposisjon, pustekontroll og andre aspekter. Metodene gir oppvarmingsøvelser for vokalledninger, som kan være nyttige som en del av vokalopplæringen. Ha det gøy!       
 2.  
 3.             2      Start med den enkle skalaen: "c, d, e, f, g, a, h, c" og ledsag de stigende notatene med piano eller tastatur. Målet er å synge skalaen fra topp til bunn til den lave "c" ved å synge "c, h, a, g, f, e, d, c".        
 4.  
 5.             3      Syng "mi-mamma-laget-meg-spise-min-m & ms" med notatene "c d e f g a h c" Start sang på "mi" og øk tonehøyde på notatene "c d e f". "Ya" skal synges med notatene "g f e d c". Notatet "g" er ett notat høyere enn "f", så det er nødvendig å sette inn et høyere notat før du senker skalaen. Prøv å koble notatene og ordene sunget om det jevnt. Dette kalles Legato.        
 6.  
 7.             4      Syng "cegec" mens du synger ordet "ha" på hver notat Øk stemmen din med notatene "ceg" og utdyp den med notatene "ec." Syng denne oppvarmingsøvelsen i staccato, noe som betyr At hver notat skal være kort og krysset, men med kontroll er det best å legge hånden på magen for å sørge for at du gjør denne øvelsen riktig hver gang du synger "ha". Du ser om pusten din egentlig kommer fra membranen, og hvis du føler en liten riste i magen og i hånden din på toppen av det, så er det tilfelle.        
 8.  
 9.             5      Syng notatene "c d e f g e c". Syng stavelsene "Zi-ya" over notatene. "Zi" skulle bli sunget over "c d e f" i Legato. Notatene skal blande jevnt sammen. "Ya" skulle bli sunget om "g e c" i staccato. Disse notatene skal være korte og klare, akkurat som du sang "Ha." Å kombinere disse to konseptene krever øvelse fordi du må bytte mellom ulike konsepter. Prøv å holde kjeften avslappet når du synger "Zi". Ikke åpne munnen for langt. Tvert imot, syng disse notatene med en rund, litt åpen munn. På den måten får du en myk, rund og full lyd. Selv om du synger "Ya", ikke åpne munnen for langt. Strek formen din munn gjør litt lenger. Siden notene bør svelges periodisk under denne øvelsen, er det best å holde hånden på din membran.        
 10.  
 11.             6      Hvis du ser på tastene på pianoet, vil du legge merke til at notatet "c" vises mer enn en gang langs tastaturets lengde. Det komplette spekteret av notater fra ett "c" til det neste kalles en oktav. Når din Simmumfang vokser, kan du få muligheten til å synge over flere oktaver. Å øve dette, et piano ville være svært nyttig. Trykk på tasten med notatet "c" på pianoet. Dette kan være hvor som helst, avhengig av instrumentets natur, som f.eks. Sopran, alto eller mezzo. Legg merke til at stemmen din vil gå opp, så velg riktig punkt. Start fra en tone som du kan synge komfortabelt. Hvis du er et helt, er det best å starte lenger ned på pianoet. På samme måte, hvis du er en sopran, start over. Mezzosopraner bør finne en tone et sted i mellom, midt på tastaturet. Hvis du ikke kjenner stemmen din, gjett hva, og prøv det som passer deg best. Trykk på "c" -tasten på pianoet ditt, og samsvar med stemmen din til banen. Hold dette notatet så lenge som mulig uten å bli ubehagelig. Deretter trykker du på "c" en oktav høyere, match din stemme til banen og hold den igjen. Hvis det er for høyt for deg, start ved en lavere oktav, eller prøv halv oktav først ved å gå fra "c" til "g" i stedet. Etter å ha hørt den høyere "c", gå tilbake til den nedre og hold den så lenge det gleder deg. Hvis du er nybegynner, kan det være nok oktav trening for en dag. Men hvis du vil øve mer og fortsette, kan du synge notatet "d" så lenge som mulig, og gjenta det samme med notatet "d" en oktav høyere. Deretter går du tilbake til nedre notat "d". Prøv også denne øvelsen med notatene "e, f, g, a, h", etc., avhengig av båndbredden av stemmen din. Denne øvelsen er designet for å strekke og styrke stemmene. Vær forsiktig så du ikke bruker "instrumentet" for mye.        
 12.  
 13.             7      Solfège grunnleggende metode er et system med symboler for alle toner på skalaen. Symbolet for "c" er en knyttneve. Symbolet for "d" er en skrå hånd med kanten av hånden som peker mot deg med tommelen. Dine fingertupper bør peke litt til venstre. Symbolet for "e" er en flat hånd, som om den lå på et bord med kanten av hånden og tommelen peker tilbake i retningen. Symbolet for "f" er en nedadgående tommel med innsiden vendt utover. Symbolet for "g" er en flat hånd med håndflaten vendt utover. Symbolet for "a" er en hul hånd pekende ned. Symbolet for "h" er en knyttneve og en pekefinger rettet oppover og litt til venstre. Etter det, lukk knuten din igjen for å danne symbolet for "c". Du kan perfeksjonere denne metoden ved å praktisere den igjen og igjen og lære å symbolisere notatene raskere og raskere. Dette kan være en morsom og inspirerende måte å øve på som bidrar til å visualisere notatene mens du synger. Finn ut hva som fungerer best for deg. :)        
 14.  
 15.             8      Start med solfègesymbolet for "c" mens du synger notatet. Syng og symboliser notatet "d" og hold det. Deretter går du tilbake og synger notatet "c". Målet er fra "c" til "e", deretter fra "c" til "f", fra "c" til "g" fra "c" til "a" og til slutt fra "c" til "h" så høyt som du ønsker å bytte.        
 16.  
 17.             9      Hvis ingen av metodene ovenfor virker for deg, kan du prøve å lære. Du kan finne sangundervisning i ditt område over Internett eller i din lokale avis. (Sannsynligvis pengene koster!)                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Kunst populær:
Spiller mandolin.

Skriv en rap sang.

Bestem en sang for øret.

Simulere en svimning.

Opera sang.

Dans svingen.

Lag en Harley Quinn drakt.

Bli en stående komiker.

Gjør Dubstep deg selv.

Gjør bandet ditt kjent.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Lag en reklame.

Koble en datamaskin til et stereoanlegg.

Lære å spille piano.

Bli en kjent artist.

.

Kommer til Bollywood.

Analyser en film.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Skriv en detektivhistorie.

Skriv en symfoni.