Home \ kunst
 

Lag en stille film.

 

Stille filmer er filmer uten talte dialoger som lar aktørene kommunisere om handlinger og kroppsspråk, vanligvis suppleres med bakgrunnsmusikk, undertekster eller begge deler. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du lager en flott, stille film. Vær oppmerksom på at delen Filmredigering i denne artikkelen bruker Windows Movie Maker, men et hvilket som helst redigeringsprogram kan brukes.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg musikk. Musikk kan forvandle en stille film. Vanligvis er den beste musikken instrumental (eller uten sunget ord). Musikken kan være energisk trist, festlig eller noe annet, avhengig av stemningen i filmen.       
 2.  
 3.             2      Utvikle en historie. Hva skjer i filmen? Du trenger ikke å planlegge hver eneste detalj som skjer i filmen, men har en ide om hva som skjer. Husk at lengden på historien må samsvare med lengden på musikkstykket. Husk også at det ikke er noe språk i filmen, og at du ikke kan skildre ideer og handlinger med ord.        
 4.  
 5.             3      Finn et kamera. Dette kan være et digitalkamera som også kan ta opp video, eller et ekte videokamera. Kvaliteten på kameraet avhenger av hva du planlegger for filmen. Hvis du bare vil vise det til vennene dine, trenger det ikke å være så bra, men hvis du vil sende den til en konkurranse eller en filmfestival, vil du kanskje ha et bedre kamera. Du vil kanskje også bruke et stativ eller en flat overflate for å stabilisere kameraet.        
 6.  
 7.             4      Finn et sett. Det valgte valget avhenger av hvilken type film du planlegger. Hvis du lager en film om terrengsyklister, vil du gå til skogen. Hvis du lager en film om noen som har feilplassert briller hjemme, trenger du et hus. Bruk sunn fornuft!        
 8.  
 9.             5      Finn skuespillere. Du trenger en person som filmer med kameraet. Du kan få dine venner eller bekjente til å handle i filmen for deg, eller du kan gjøre en avstøpning.        
 10.  
 11.             6      Slå på filmen. Film filmen med kameraet, historien og skuespillerne på settet ditt. Husk at du må representere alle ideene med handlinger og ansiktsuttrykk fordi det ikke er noen samtaler å høre.        
 12.  
 13.             7      Importer opptakene dine til datamaskinen din. Metoden kan variere avhengig av hvilket kamera som brukes og utgangen på datamaskinen din. Det kan være at du trenger en kabel eller bare et minnekort. Lagre alle klippene dine og musikken du bruker til filmen, til en mappe på datamaskinen.        
 14.  
 15.             8      Start redigering av filmen. Åpne Windows Movie Maker (eller annen filmredigeringsprogramvare).  
    
  1.   Importer musikken du skal bruke og dra den ned til Audio / Music-delen.
  2.  
  3.   Importer klippene i filmen din og legg dem i ønsket rekkefølge på tidslinjen.
  4.  
  5.   Legg til ønskede effekter . Klipp av begynnelsen og endene av klippene du ikke vil beholde.
  6.  
         
 16.  
 17.             9      Finmaling. Legg inn en annonse av tittelen i begynnelsen av filmen og kreditter på slutten.        
 18.  
 19.             10      Lagre filmen din. Gå til File, Save Movie File (hvis du bruker Windows Movie Maker), og velg Best Quality å spille på denne datamaskinen. Klikk på Neste noen ganger og begynn å eksportere. Når han er ferdig, er du klar!                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
La en vulkan utbruke.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.

Screamo synge.

Forbedre din sangstemme uten å synge leksjoner.

Gjør Dubstep deg selv.

Få et ISBN nummer.

Fikk forestillinger for sitt band.

Flytt med piano.

Forstå hva du leser.

Kom til forsiden på en konsert.

Rapper høyre.

Vekk hendene.

Spille ukulele.

Forbered deg på en konsert.

Et trommesett er riktig.

Gjør et penger på regn riktig.

Les pianotabs.

Rengjør en harmonika.

Skriv en god landsang.

Spille en hammer på gitaren.

Bygg en Cajon.