Home \ kunst
 

Hvordan bli sirkus skuespiller.

 

I dagens samfunn har sirkusartister bedre utsikt enn de fleste andre arbeidere - og du kan gjøre hobbyen din til en karriere. Hvor kan du registrere deg? Hvis du for tiden jobber med en kunst som du vil dedikere livet til, kan navnet ditt snart bli kjent. Det er best å starte med en gang, fordi du har en spennende tid foran deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Arbeide med ytelsen din  ,

    
   
 1.            1      Begynn med å forbedre en viss evne. Det finnes mange forskjellige skuespillere i sirkuset - og det gir deg mange forskjellige jobbmuligheter. Det finnes også forskjellige typer sirkus, noe som gir deg enda flere muligheter. For å jobbe i sirkuset, trenger du minst en spesiell ferdighet eller talent som kan være viktig for sirkuset. Dette kan omfatte aerial akrobatikk, trapezekunst, akrobatikk, jonglering, trampolin, trådakrobatikk, diabolos, klovn, stilt vandrere eller alt som er ekstraordinært og unikt. Det meste av arbeidet i sirkuset er veldig stressende, og du vil ikke kunne lære en ferdighet over natten. Det tar engasjement, engasjement og praksis å være klar for scenen.  
    
  • Hvis det ikke er noe du gjør, men du fortsatt elsker spenningen i sirkuset, er det mange andre jobber som du ikke trenger å være en akrobat for eller trenger å gjøre anstrengende fysisk trening. Du kan jobbe bak kulissene, for eksempel på kostymer, med dyr eller på scenen og i produksjonen. Men i denne artikkelen vil vi bare fokusere på kunstnerne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du må være i form og i form. De fleste sirkusartister, mens de ser så enkelt og perfekt, må ofte trene og trene i flere måneder før det ser riktig ut og før det er fysisk trygt å utføre. Hvis du gjør aerobic eller annen form for akrobatikk, eller noe slikt, må du være veldig fleksibel og du må stole på kroppen din. For trapes og andre utøvere trenger de mye overkroppsstyrke for å holde seg oppreist og svinge frem og tilbake. For det meste blir en utøver skadet før eller senere. Jo sterkere kroppen din er, jo bedre kan den håndtere det.  
    
  • Hvis du ønsker å være en klovn eller sjonglere, trenger du ikke å være like passform som en maratonløper, men du må være egnet nok til å reagere raskt eller for å holde opp og jonglere dine armer, for eksempel.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på hvordan ditt utseende skal se ut. Det er sirkusartister som ikke bare jobber på sirkus, men i stedet konkurrerer om en sirkusopptreden, som en skuespiller som auditionerer for ulike filmer. Ikke bare må du tilhøre et sirkus, og i stedet kan du være en del av showet i en viss tid. Alternativt kan du også tilhøre et offisielt sirkus. Du må alltid være klar til å utføre og gjøre ditt beste, slik at du kan holde deg i sirkuset ditt. Det er fordeler og ulemper med noe argument - i siste instans handler det om personlig smak.  
    
  • Vil du jobbe for Cirque du Soleil, for eksempel? For et mer tradisjonelt sirkus som Barnum & amp; Baileys? Vil du heller gjøre noe mindre og utføre på messer og folkefestivaler? Til slutt er det opp til deg. Bare vær oppmerksom på at større utseende og voksende berømmelse også krever mer ansvar og engasjement.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag grunnleggende for ytelsen din. Før du prøver å finne et sirkus for å engasjere deg, må du ha en forestilling klar til å presentere til potensielle arbeidsgivere. Hvis du har erfaring med dans, gymnastikk eller noe lignende, det er veldig hjelpsomt. Det er ikke et must. Dermed har du gjort et utseende på beina, som du kan demonstrere med en gang.  
    
  • I prinsippet vil dette være din jobb. Du må finne en trener, få det riktige utstyret (for sikkerhet, for eksempel), og ta deg tid hver dag for å bli best i ditt yrke. For å komme til sirkusnivået må det være din prioritet.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Slik får du forestillinger  ,

    
   
 1.             1      Perfekt din ytelse. For å bli kontaktet av talentspionere og bli med i et lag, trenger du en konsert som appellerer til den rette personen. Det spiller ingen rolle om du trener med broren din i hagen, eller med treneren din i et luksuriøst treningsstudio. Bare fortsett å øve. Det burde være noe du praktisk talt mestrer i søvnen som du vet ikke vil skade deg, og du gjør vanligvis ikke feil.  
    
  • Det må være perfekt, så du kan høre på forespørsel, eller hoppe inn for noen med kort varsel. Hvis du er på et sirkus, kan ytelsen din endres, men det er meningen at du kommer dit først.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en demo-video. For å markedsføre deg selv rundt om i verden for utseende som Cirque du Soleil, må du sannsynligvis ta opp en video som introduserer deg selv og din forestilling. Store selskaper opererer ofte online plattformer som tillater dem å søke direkte på bestemte tidspunkter. Gjør ditt beste, hold deg til retningslinjene og sørg for at videoen din er så profesjonell som mulig.  
    
  • Mange sirkusartister har agenter og arbeider også med rekrutterere. Jo mer tid du bruker i bransjen, desto bedre ser nettverket ut, noe som gjør det lettere for deg å få kontakter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på å delta på en kunstskole. Selv om de ikke får så mye oppmerksomhet, er det seriøse kunstskoler som ser etter studenter med talent for forbedring. Hvis det er en i ditt område (og hvis det ikke), se på det - dette er en rask måte å bli kjent med folk som allerede har etablert seg i bransjen.  
    
  • Arbeidsperspektivene er også veldig gode. De fleste skoler annonserer at de gir 100% (eller nesten 100%) av deres kandidater en jobb.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start på firmafester, private fester og sportsarrangementer. De fleste mennesker går ikke straks med industriens stjerner - de utfører mindre utseende og blir kjent ved å utvikle et rykte. For å oppnå det må du bruke alle muligheter. Talkshowet på skolen din, fars fars lunsj eller halvpause under et fotballkamp i byen, etter hvert som du utvider din erfaring, vil flere se på resultatene dine og ta deg på alvor.  
    
  • Fortell dine venner og familie om å fortelle sine venner og familiemedlemmer om deg. Du kan bestilles med ord for munn alene for private fester og lokale arrangementer. Dette er en av de mest pålitelige måtene å markedsføre selv, og det kan spre seg som en brann.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tenk på å handle langsiktig, for eksempel på cruiseskip. I tillegg til små, engangsgigger på private fester, tenk på mindre tradisjonelle, halvveislignende opptredener, som for eksempel på cruiseskip. Der jobber du i seks til ni måneder på et show designet av cruise operatøren, og du er ferdig. Dette kan være en god hoppeseng, og deretter komme til et større og bedre kjent sirkus.  
    
  • Sjekk også nettsteder som Workaway, hvor du kan delta i et sirkus for en stund, i bytte for mat og losji. Det er ikke glamorøst, men det er et skritt i riktig retning!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bli med på sirkusfestivaler. Ja, de eksisterer. For eksempel organiserer den amerikanske ungdomssirkusorganisasjonen Youth Circus Festival hvert år i august. Noen mennesker er bestilt for disse festivaler og andre er bare heldige og kan få en konsert - men dette gir deg muligheten til å presentere deg selv og bli sett.  
    
  • Søk så tidlig som mulig, snakk med din coach, agent eller rekrutterer og bli med oss. Det kan koste penger i hvert fall i begynnelsen, men i forhold til å kunne utføre det er et lite offer.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Søk etter et sted med en sirkus-troupe. Nå som du har utvidet din erfaring og satt sammen en ytelse du kan stole på, spør de store navnene i bransjen. Påfør på et offshoot av Cirque du Soleil eller Barnum & amp; Bailey er og gjør deg klar for et liv som sirkus skuespiller. Kan du tro at du faktisk gjorde det?  
    
  • Noen ganger får du ikke svar på søknaden din i måneder. Hvis du ikke hører noe fra dem med en gang, ikke gi opp umiddelbart, men søk andre steder. Ikke vær sjenert av internasjonale forestillinger.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Leve et liv på farten. Mange som vil gå til sirkus, er ikke klar over det smertefulle faktum at de vil være borte fra hjemmet og leve permanent ut av en koffert. Livet på scenen vil bli glamorøst, men livet bak scenene består av hoteller, snackautomater og overnatter i bilen. Noen mennesker finner dette liv berikende, mens andre finner det veldig utfordrende. For å komme gjennom dette må du være den rette fyren for det.  
    
  • Det kan også bli veldig ensomt. Du er sikker på å bygge en sirkusfamilie, men din virkelige familie kan være tusenvis av miles unna. Selvfølgelig, det avhenger av kontrakten din. Bare forplikte deg i en tidsperiode som du kan håndtere.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Kjenne utfordringene  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på hva du kommer inn på. Livet på sirkus er ikke alltid så glamorøst som det ser ut til. Hvis du jobber i en reise sirkus, må du reise mye, og du må sannsynligvis gjøre din egen sminke og skreddersy eller kjøpe dine egne kostymer. Arbeide på sirkuset krever mye engasjement for å forbli optimistisk for showet.  
    
  • Hvis du jobber for et kjent sirkus, vil du ta vare på de fleste små ting (som kostymer) for deg. Men hvis du jobber hos et mindre selskap, må du betale noen utgifter i lommen. Tenk på det som prisen du betaler for å gjøre det du elsker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Være vedholdende. Du vil definitivt komme over folk som sier nei. Du vil bli rådet til å gi opp, ingen vil stoppe deg, og du vil bli skadet eller i fare for å skade deg selv hvis du er en utøver. Det er veldig viktig at du kan overvinne disse hindringene - eller bare hoppe over dem. Hvis du viser dedikasjon og elsker å utføre, vil du også finne en jobb du liker, og du vil fortsette å utføre.  
    
  • Ingen kan gjøre det første gang. Du må lytte til en rekke avslag, før du endelig kommer til toget. Det kan ta måneder eller år, men du må tro at det til slutt vil fungere. Hvis du ikke tror på deg selv, vil ingen andre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær klar for den fysiske innsatsen. Å være en sirkus skuespiller er besluttet å være en konkurransedyktig idrettsutøver - din karriere kan være over lenge før du føler deg "gammel". Og når du faktisk føler deg gammel mot slutten av karrieren din, vil kroppen din føle at den blir dreid opp og ned. Du kan fortsatt være i form eller trenger to nye knær. Det blir ikke lett, men forhåpentligvis vil den fysiske innsatsen betale seg.  
    
  • I prinsippet er din jobb avhengig av kroppen din. Hvis du ikke håndterer det forsiktig, kan du flytte ut av showet raskere enn du vil. Det er viktig å sove nok, å spise bevisst, å holde seg frisk og fremfor alt å ta vare på deg selv. Det siste du vil ha, er å sette din karriere i fare ved å ta feil valg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke gjør det bare for pengene. Hvordan betales arbeidet i sirkuset? Selv om det varierer fra sirkus til sirkus, er det hovedsakelig avhengig av jobben, forestillingen og perioden du arbeidet med. Det er sirkusfirmaer som betaler sine utøvere på slutten av hver uke, eller (selv om denne variasjonen er mindre vanlig) etter at showet er over. Hvis du er en uavhengig utøver, vil du vanligvis bli betalt når du har utført, men de kan også betale deg ukentlig, noen ganger selv etter hver enkelt ytelse (selv om det også er veldig uvanlig). Når det er sagt, bør du sannsynligvis jobbe for sirkus først og fremst for moro skyld, ikke for pengene.  
    
  • I tillegg er hver skuespiller betalt annerledes. Hvis du er ny, kan du tjene ca 250 € i uken; Som en etablert skuespiller, for eksempel som en akrobat eller contortionist, kan du tjene mellom € 30.000 og € 60.000 i året. Ikke glem, du får også gratis mat og losji. De hyggelige bivirkningene er åpenbare.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Kunst populær:
Ta ut et rap mixtape.

Tørk av.

Øv et musikkinstrument.

Lag en dokumentar.

Kjøp din første gitar.

Unngå kjedsomhet i helgen.

Lesing av notater.

Vinn en karaokonkurranse.

Forbedre pianospillet ditt.

Analyser en filmscene.

Skrive skript med Microsoft Word.

Transponere musikk fra CDur i B major.

Holder en gitar.

Fløyte med tungen din.

Selg gamle poster.

Memorere teksten til en sang.

Hvordan lære piano.

Skrive science fiction.

Gjør et penger på regn riktig.

Lån bøker på tenne.

Lån bøker på tenne.