Home \ kunst
 

Bli skuespiller eller skuespillerinne.

 

Vil du bli en berømt skuespiller eller en berømt skuespillerinne? Du kan bare følge disse enkle trinnene. Men ikke glem at det tar tid å bli skuespiller. Du kan ikke fullføre og være klar i en måned.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du må vite at du virkelig vil bli skuespiller. Tenk det gjennom. Hvis du er i tvil, må du stoppe og vurdere arbeidet som kreves. Å være skuespiller er ikke lett. Men hvis du er veldig sikker, les videre.        
 2.  
 3.             2      Delta i kurs eller workshops. Jo mer du får, jo lenger blir du. Hvis de er dyre, prøv å finne et gratis teaterfirma, men de er verdt det.       
 4.  
 5.             3      Ta del i noen spill i nærheten av deg eller på Volkstheater. Deler bygger din CV og de er vanligvis gøy! Jo mer erfaring du har, desto bedre. Så gjør så mye du kan!       
 6.  
 7.             4      Ta et portrett tatt. Portretter skal koste mellom 175 og 450 euro. Veldig dyrt, men det er en av de viktigste tingene i din skuespillerkarriere. Det er visittkortet ditt, så du må gjøre det profesjonelt. Og det viktigste er at du holder det veldig naturlig. Du kan undersøke gode eksempler på portretter.       
 8.  
 9.             5      Skriv ut ditt CV. Du bør skrive ned alt arbeidet du har gjort, inkludert utdanning. Ta en titt på noen få eksempler på CVer.       
 10.  
 11.             6      Send ditt portrett og fortsett til en agent i nærheten av deg. Det er ikke en dårlig ide å starte med en lisensiert agent, men gjør det du synes er riktig. Kostnader agenter penger? Ikke i det hele tatt, bortsett fra det du fortjener, som er 10%. Men å få en agent er hardt arbeid, så vær presentert og ha en positiv holdning som belyser plassen.       
 12.  
 13.             7      Hvis du er i stand til å auditionere for unionsjobber i USA, må du bli med i SAG AFTRA. Entreegebyret er $ 3,099. Men da kan du tjene pengene tilbake.       
 14.  
 15.             8      Snakk fremover! Få mer erfaring med statister, reklamefilmer eller studentfilmer. Så er du på vei til å se på TV, til filmer og mer!                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Kunst populær:
Kjøp et tastatur.

Analyser en film.

Selg bøker.

Bli skuespiller.

Spille strømkilder på gitaren.

Bli en forfatter.

Finn en bok i et bibliotek.

Spill akkordet F på gitaren.

Vær en gamer.

Gjør Dubstep deg selv.

Bli en filmprodusent.

Syng vakkert.

Forstå hva du leser.

Lag cosplay.

Bli en god skuespiller eller skuespillerinne.

Spille Flip Cup.

Skriv rapreems.

Se The Walking Dead Season 3.

Lag en kreativ skriveplan.

Bygg en snømann.

Del bøker på Kindle.