Home \ kunst
 

Feil Snake Bites.

 

Snake Bites er lip piercinger som er jevnt fordelt under hjørnetannene på underleppen. Disse piercingene fremhever leppene dine, noe som gjør dem til et flott tilbehør for datoer, konserter eller hva som helst. Snake Bite Piercings ser kult ut, men det er et par potensielle ulemper ved å bære dem. Bærere kan lide permanent tyggegummi skade og irritasjon som smykker gni på tannkjøttet. I tillegg har to piercinger på en gang en smertefull prosess som noen foretrekker å unngå. Heldigvis er det enkelt å lage falske slangebiter ved å bruke ting som er enkle å finne eller kjøpe. Hvis du tenker på å få Snake Bite Piercings, men vil prøve dem ut før du begår, les videre!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør feil snakebitt fra en spiral notatbok  ,

    
   
 1.            1      Slå av et stykke spiralbinding av et notisblokk. Forsøk ikke å trekke ledningen for mye når du slår den av, men vær ikke bekymret hvis du gjør det, fordi du alltid kan bøye ledningen tilbake i ringformen med en kulspenn eller en spisspenne.        
 2.  
 3.             2      Klipp to ringer ut av den synlige ledningen. Ideelt sett bør de to endene overlappe hverandre litt, slik at du får plass til å bøye ledningene tilbake. Prøv å sørge for at ringene er omtrent like store og store, men ikke bekymre deg hvis de ikke er identiske.       
 4.  
 5.             3      Lag ringene. Ta en av ringene med tanger og form den med et annet tau slik at det er mer sirkulært. Hvis du har problemer med å få ledningen til en fin rund form, pakk den rundt en penn eller en spisspenne og stram den med tangen.       
 6.  
 7.             4      Bøy endene på begge ringene tilbake med tangen. Bøy tilbake ca 6 mm tråd i hver ende og brett det slik at det kommer opp med ringetråden. For å bøye ledningen tilbake, avled de spisse endene slik at de ikke presser mot dine indre og ytre lepper. Dette rommet bør være ca 6 mm bredt, men du bør gjøre det smalere eller bredere avhengig av tykkelsen på underleppen.        
 8.  
 9.             5      Omform ringene. Omform ringene med tanger og en penn eller tippespiss etter å ha bøyd endene tilbake. Pass på at de ser nøyaktig ut hva du vil at de skal være.       
 10.  
 11.             6      Prøv Snake Bites for å se hvordan de passer! Bare skyv begge ringene på underkanten og juster plasseringen slik at de fordeles jevnt på underleppen. De to ringene skal være nær hundene dine. Hvis de er for løs eller for stramt, trykk forsiktig på eller trekk på ringene for å justere passformen.                  
 12.  
             

    2      Gjør feil snakebitt fra en Paperclip  ,

    
   
 1.             1      Brett papirklippet fra hverandre. Først trekk du fra papirklippet slik at det ligner bokstaven S, og rett deretter helt ut. Bruk tangen til å rette ledningen hvis den er for vanskelig med fingertuppene. Ledningen trenger ikke å være helt rett som en nål. Det kan være litt bølget så lenge det ikke lenger er i form av et papirklipp.       
 2.  
 3.             2      Lag ledningen. Bruk tangen til å nå den ene enden av papirklippet og begynn å pakke ledningen rundt pennen eller tippepennen. Bruk den andre tangen til å nå den andre enden av ledningen og fortsett å vikle papirklippet rundt pennen til du har laget to ringer.       
 4.  
 5.             3      Skyv sårledningen fra pennen. Ikke prøv å bøye eller koble spiralen for mye, ellers må du gjenta det forrige trinnet.       
 6.  
 7.             4      Klipp ut to ringer fra papirklippet. Ideelt sett bør de to endene overlappe hverandre litt, slik at du får plass til å bøye ledningene tilbake. Prøv å sørge for at ringene er omtrent like store og store, men ikke bekymre deg hvis de ikke er identiske.       
 8.  
 9.             5      Bøy endene på begge ringene tilbake med tangen. Bøy tilbake ca 6 mm tråd i hver ende og brett det slik at det kommer opp med ringetråden. For å bøye ledningen tilbake, avled de spisse endene slik at de ikke presser mot dine indre og ytre lepper. Dette rommet bør være ca 6 mm bredt, men du bør gjøre det smalere eller bredere avhengig av tykkelsen på underleppen.       
 10.  
 11.             6      Omform ringene. Omform ringene med tangen etter å bøye endene tilbake. Pass på at de ser nøyaktig ut hva du vil at de skal være.       
 12.  
 13.             7      Prøv Snake Bites for å se hvordan de passer! Bare skyv begge ringene på underkanten og juster plasseringen slik at de fordeles jevnt på underleppen. De to ringene skal være nær hundene dine. Hvis de er for løs eller for stramt, trykk forsiktig på eller trekk på ringene for å justere passformen.        
 14.  
             

    3      Feil Snake Bites med Ball Rings gjør  ,

              
   
 1.             1      Kjøp to ballringer i en smykkerbutikk. Du kan kjøpe dem i et utvalg av størrelser og materialer. Velg hvilke du finner tiltalende. Ikke bekymre deg for farge og design av ballen når du fjerner den.        
 2.  
 3.             2      Fjern ballene. Fjern ballen fra ringene ved å trekke forsiktig de to sidene av ringen og slippe ballen ut. Du trenger ikke å plukke opp ballene, med mindre du tror at du kanskje vil bruke ballringen som en faktisk piercing på et tidspunkt.        
 4.  
 5.   3      Prøv Snake Bites for å se hvordan de passer! Bare skyv begge ringene på underkanten og juster plasseringen slik at de fordeles jevnt på underleppen. De to ringene skal være nær hundene dine. Hvis de er for løs eller for stramt, trykk forsiktig på eller trekk på ringene for å justere passformen.        
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    

     Metode 1  ,

   

     Metode 2  ,

   

     Metode 3  ,

              Les mer... (9)      
Kunst populær:
Les mer.

Poserer for et bilde.

Katter som Eminem.

Å lage trance musikk.

Bli en DJ.

Lag en dramaserie.

Kjøp en gitar til et barn.

Utvid rekkevidden av en sangstemme.

Dancing the Grind, for jenter.

Få et ISBN nummer.

Dans det grunnleggende trinnet i salsa.

Lag et eyepatch.

Se filmer og TV online gratis.

Lag en musikkvideo.

Skriv en horrorhistorie.

Bli en MC.

Lag et eyepatch.

Spill trombone.

Les manga.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Lag en diorama.