Home \ kunst
 

Lag en bee kostyme.

 

Barn og voksne kan ha det gøy med en bee kostyme. Vinger, antenner og en gul-svart stripet kropp gjør deg til en bie og er veldig enkle å lage. Det du trenger er bare noen få gamle hengere og et lite håndverkstilbehør, og du er klar til neste Halloween- eller draktfest.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      The Bee Body  ,

    
   
 1.            1      Start med svarte klær, for eksempel en kjole, en overdimensjonert T-skjorte eller en svart T-skjorte med matchende svarte bukser.        
 2.  
 3.             2      Kjøp gul tape på en maskinvarebutikk eller håndverksbutikk. Limbåndet kommer i alle slags farger og lyse gule passer perfekt med bikostykket. Det er heller ikke dyrt.        
 4.  
 5.             3      Merk et punkt på klærne under skuldrene og på bunnen av torso. Bruk sikkerhetsnåler til å markere linjen. Ta av klærne dine og legg dem på et skrivebord eller på gulvet.        
 6.  
 7.             4      Påfør limetape på skjorten, begynner på den markerte linjen under armhulene. Parallelbåndene skal være ca 7 cm fra hverandre.        
 8.  
 9.             5      Vri t-skjorten eller kled deg over og fest de forreste limstrimlene på ryggen. Du bør danne en solid linje. Trykk alltid strimlene tett for å sikre at de holder seg fast. Jo oftere du fjerner båndet og fester det igjen, jo verre vil det holde fast.  
    
  • Ikke glem å fjerne sikkerhetsnålene som markerte linjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se etter svarte bukser og svarte sko.                  
 12.  
             

  Del 2      Sensorene  ,

    
   
 1.             1      Få et gult hodebånd, gule og svarte rensemidler og gule pomper. Hvis du ikke finner et gul hodebånd, kan du også ta en svart.        
 2.  
 3.             2      Vri bunnen av en gul rørrenser rundt hodebåndet. Frøken ca 5 cm fra midten av hodebåndet. Fest rørrenseren med litt lim på toppen av hodebåndet og la det tørke.        
 4.  
 5.             3      Vri svart rørrenser spiral rundt den gule rørrenser. Påfør de gule puffene på toppen av rensepumpene med lim.        
 6.  
 7.             4      Vri rørrensene rundt fingrene dine før du bruker dem. Det gjør at du wiggle vakkert når du flytter.        
 8.  
             

  Del 3      Vingene  ,

    
   
 1.             1      Finn noen ledninger. Ta tak i trekanten med den ene hånden og den lange siden med den andre. Trekk dem så langt fra hverandre som mulig for å få to langstrakte, vingeformede figurer.        
 2.  
 3.             2      Glatt haken på hengeren. Legg krokene på bakken med krokene og vri krokene sammen for å koble dem.        
 4.  
 5.             3      Kjøp svart strømpebukser. Gult strømpebukser er selvsagt også, men vanskeligere å finne.        
 6.  
 7.             4      Strekk et ben av strømpebuksen over hver vingeform. Hvis strømpebuksen strekker seg godt og ikke bryter, bruk ett ben til hver vinge og trekk resten over kroken. Hvis det ikke virker, ta et par strømpebukser for hver vinge og klipp av alt overflødig stoff.        
 8.  
 9.             5      For å gjøre tights mer tålebestandige, kan du pusse dem med håndverk lim. Mens det fortsatt er våt, kan du legge glitter til det for å gjøre vingene glitrende.        
 10.  
 11.             6      Søk etter sorte, elastiske band. Vri et bånd rundt skuldrene og pin det inn i vingenes midtpunkt. Gjenta det på den andre siden.  
    
  • La oss hjelpe deg med å sikre stroppene med sikkerhetsnåler.
  •  
  • Stroppene skal føles faste og sikre når de vikles rundt armene eller skuldrene.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Stram ledbåndene i midten av vingene for å stabilisere dem. Stroppene skal være sterke nok til å fjernes og strammes lett når de sys til midtstykket.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.        
 16.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (1)      
Kunst populær:
Lag en reklame.

Nå raskere tid.

Bruke Virtual DJ.

Ordne bilder.

Lag en reklame.

Tolk Cup sangen fra filmen Pitch Perfect.

Endre et bokomslag.

Skriv et rap kor eller krok.

Digitaliser lysbildene.

Skriv en litterær gjennomgang.

En jente spiller.

Lag en dramaportefølje.

Lag et eyepatch.

Spiller Mord i Mørket.

Skriv en bok.

Skriv en parodi på en sang.

Skriv ut på lerret.

La en vulkan utbruke.

Tango dans.

Lære å spille celloen.

Å være en trommesjef.