Home \ kunst
 

Bli en RockNRoller.

 

Cleveland bergarter. The Rock'n'Roll Hall of Fame er i Cleveland, og ikke uten grunn. Det var i Ohio hvor DJ Alan "Moondog" Freed, en av de første hvite radio-DJene som spilte og støttet afroamerikanske kunstnere, fant oppfinnelsen "rock'n'roll" for å skape den unike blandingen av blues, country og R & amp; B, som han sendte over airwaves. Hvis du selv ønsker å være en rock-n-rulle, så er det viktig at du håndterer historien til denne musikken og dens fasetter. Lær å lytte til rock'n'roll på riktig måte, dyrke riktig stil og kanskje til og med finne ditt eget band.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Lytt til Rock'n'Roll  ,

    
   
 1.            1      Lytt til alle slags rockemusikk. Hvis du vil rocke deg selv, skylder du det for deg selv å høre så mye rock som mulig. Alt annet, stilen og holdningen til livet, kommer andre. Hver ekte rocker tilbringer mye av sin tid å oppdage nye band, lytte til poster og headbanging til lyden av disse postene. Enten klassisk eller nybegynner spiller ingen rolle.  
    
  • Lovers av bestemte sjangere pleier å være ganske territoriale og småskala. Hva er "ekte" rockemusikk? For noen er det ingenting igjen siden Hendrixs død som ville være verdt å lytte til. Andre sier at sjangeren virkelig ble oppfunnet på nittitallet. La denne lille oppmerksomheten komme til folk som skriver misbrukkommentarer på YouTube-videoer. I dag er så stor rockemusikk skrevet og registrert som det var 60 år siden. Minst lytt til alt og ignorere klagerne.
  •  
  • Real rockere vil bare rocke. Lytt til alt, uansett hvilken genre, hvilken stil eller hva som høres ut. Bare bekymre deg for en tanke: er det rocking eller ikke rocking? Lytt til det og bestem deg selv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fordyp deg i Classic Rock. Hvis du virkelig vil bli en rocker, så er det sannsynligvis om Classic Rock. Det er et vanskelig begrep å definere, spesielt fordi noen Classic Rock-radiostasjoner spiller musikk som ikke er 15 år gammel, selv om "Classic Rock" snarere refererer til musikk som ble spilt inn på sekstitallet og syttitallet.  
    
  • Klassiske rockband inkluderer Rolling Stones, The Who, Cream, Jimi Hendrix og mange andre. Den spesifikke lyden og stilen til musikken varierer sterkt, men er generelt veldig gitarrettet, for eksempel inkluderer mange gitarriff og soloer, men også raske rytmer og ofte hylende vokaler.
  •  
  • Det avhenger av hvem du spør, men ofte blir nyere og mer mangfoldige band som Nirvana, Guns 'n Roses, Bad Company og Kansas referert til som "Classic Rock". Faktisk er mindre tid involvert enn ansettelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fordyp deg i de høyeste versjonene av Rock'n'Roll. Rock har et rykte for å være høyt og intens. Pete Townshend of The Hvem blåste hans trommehinder i en legendarisk handling da han lastet Keith Moons bastrommel for en sceneaktivitet med dynamitt, og satte ny rekord i rock'n'roll. Og heldigvis har denne tradisjonen holdt. Hvis Classic Rock ikke er nok for deg, prøv de mer ekstreme slektningene til klassikerne.  
    På slutten av syttitallet kom punkrock endelig til, mer eller mindre som et direkte svar på den pompøse og arrogante oppstilling av de klassiske rockebandene som fylte de største stadionene på den tiden. Ingen evige soloer og kompliserte riffs, i stedet tre akkorder og den uvarlige sannheten. Prøv klassisk punk som The Stooges, The Clash, The Ramones, The Sex Pistols, The Damned og Zero Boys. Mer moderne versjoner av klassikerne inkluderer Black Lips, True Thunder and Oblivians.  
  • Heavy Metal er den mest ekstreme form for rock. Tungt metall har sin opprinnelse i den sørgelige tyngdekraften av den sorte sabbaten, hvorfra den har forgrenet seg til et stort utvalg av undergener og stilarter til den nådde sin topp på 80-tallet med band som Judas Priest, Motorhead og Metallica Selv i dag er musikalske referanser fortsatt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Følg røttene til rock'n'roll lenger inn i fortiden. Utforsk bestefarens morfar. Tidlig rock og oldies markerer rock'n'rolls fødsel som Country mingles med R & B og blues for å skape en helt ny sjanger av musikk. Lytt til tidlig Sun Studios-opptak av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins for å få lyden til liv, samt Screamin 'Jay Hawkins, Ike Turner og Gene Vincent, de første pionerene i rock. De er fortsatt superkjøle i dag.  
    
  • Hvis du vil dykke dypere, søk etter besteforeldrene til rockemusikk - i det største og mest innflytelsesrike distilleryet av amerikansk musikk: The Blues. Blues er faktisk folkemusikk som ble sunget og perfeksjonert av afroamerikanske arbeidere, og det kan være tyngre enn zeppelin og mer skummelt enn svart metall. Lytt til Blind Willie Johnson eller Charley Patton, Geechie Wiley eller Bessie Smith. Denne musikken er en av de beste noensinne registrert.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå på pilgrimsreise til Mekka av klippen. Hver rockfan drømmer om dette hellige landet, Memphis, Tennessee. Memphis er en smeltedigel hvor Country, Blues og R & B har blandet seg inn i en helt ny stil. Det er landet Elvis, Carl Perkins, Johnny Cash, Howlin 'Wolf og Little Milton. En gang langs Beale Street, Las Vegas of the Blues. Sun Studios ser hvor noen av de største ikonene for rockhistorie har spilt inn, fra Roy Orbison til Bono. Hvis du ikke er så stor fan av røttene til stein, så se etter andre pilegrimsdestinasjoner hvor du kan føle deg nær dine avguder. Hva med disse:  
    
  • Liverpool, hvor den engelske arbeiderklassen lever, og hvor Beatles ble grunnlagt. Besøk Cavern Club, hvor de pleide å spille ofte. Se på Penny Lane og Strawberry Field, som egentlig eksisterer.
  •  
  • Joshua Tree State Park, det psykedeliske ørkenlandskapet i Sør-California, hvor Gram Parsons var kremert og som ga navnet til den berømte U2-posten.
  •  
  • Jim Morrisons grav i Paris. I motsetning til Lizard King, er Père Lachaise kirkegård hjemmet til mange kjente historiske figurer, fra Chopin til Proust. Det er en skummelt hyllest til fortiden.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se bandene live. Hver rocker trenger den følelsen av å være nede i mengden og oppleve beruselsen når et stort rock band bryter scenen. Når lysene går ut og publikum blir gal, er det ikke noe bedre sted i verden. Vær så tidlig og sjekk ut støtten for å bli informert om nye utgivelser og band, og så se frem til headliner. Og rop sjelen ut av kroppen din.  
    
  • Du trenger ikke å betale en formue for å se et stort band live. Selvfølgelig virker som Tom Petty og Rolling Stones, uansett uanstendig billettpriser, men i de fleste byer er det en ekstremt levende og morsom lokal musikkscene hvor du kan hente din dose av stein. Finn passende ungdoms klubber og steder i byen din hvor du kan se band for små penger eller til og med ingenting. Det hjelper deg også til å utvide din smak i musikk.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lytt til rockemusikk på plate. Oppfinnelsen av 12-tommers 33 1/3 RPM LP har revolusjonert vår måte å høre på musikk. Før LP var det ikke et konsept av et "album", det var bare sanger. Hvis du vil være en ekte rocker, skylder du det til deg selv for å lytte til klassikerne som de skulle opprinnelig bli hørt: på LP, roterende på en plater, helst i et volum som selv den fineste naboen kan mønstre mot deg , Du har ikke hørt Mørk side av månen før du setter nålen på sporet på side 1.                  
 14.  
             

  Del 2      Gjør som en rocker  ,

    
   
 1.             1      Vær kult. Rock 'n Roll er et kjølig ord for et annet ord. Hvis du virkelig vil rocke, eller hvis du vil bygge et rykte som en rocker, må du være kult. På jobb, i skole, på scenen eller på spill: slapp av og ikke la deg stresses. Verden er din stue. Lene deg tilbake.  
    
  • Hold deg unimpressed når det ikke handler om rock'n'roll. Har du nettopp blitt forlatt? Vel, og? Har du hatt en fryktelig dag på jobb? Hvem bryr seg? Rock'n'Rollers blir kule selv i de mørkeste situasjonene. Du er uutslettelig. Ingenting skraper deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La håret vokse eller kutte det kort. Ta en titt på forsiden av Gummi Soul av Beatles. Selvfølgelig, fra dagens synspunkt, virker svamphodene ganske bra og kjedelige, men på den tiden var de opprørske og så finskelige ut. Frisyrer er uadskillelige fra rock'n'roll. Lengden og stylingen av håret ditt kan bli en politisk uttalelse. La dem vokse og irritere filistinismen med synet ditt, eller kutte det kort og spille provoserende med de tradisjonelle kjønnsbildene. Håret ditt er en fin måte å uttrykke din holdning på.  
    
  • Hvis du er mann, la håret vokse og vis rock'n'roll-holdningen. Det gjør det også utrolig gøy å la matken flyte mens headbanging. Alternativt kan du bare kutte et kaldhodet med lav vedlikehold, eller ha en iro hvis du er mer av en punk rocker.
  •  
  • Hvis du er kvinne, er det nesten ingen grenser for hår styling kreativitet. Avhengig av dine personlige preferanser, kan du for eksempel male i lyse blå tråder eller kutte håret ditt veldig kort, muligens med en lang ponny for et hip-game-utseende på Joni Mitchell.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk de riktige klærne. Rock'n'Roll-stilen er ekstremt enkel å lage: rimelig, elementær, kul. Tingene trenger ikke engang å være ren for å se kult ut. Du kan enkelt sette sammen garderoben din hvis du følger disse grunnleggende tipsene:  
    
  • Kjøp brukte klær. Søppelbutikker og bruktbutikker er en skattekiste for å rocke klær. Gamle flanellskjorter, tattered jeans og morsomme skjorter er flotte for det ødelagte utseende. Ikke masseprodusert!
  •  
  • Ingen tvil, Chucks går alltid. Chuck Taylor All Stars er og forblir tegnet på den høyre skoen for rocker, etterfulgt av Beatle Boots og Doc Martens.
  •  
  • Ære favorittbandene dine ved å ha på seg skjorter. Hvis du vil bli anerkjent som en rocker, er dette spesielt enkelt ved å bruke skjorter av favorittbandene dine og artister. Var du på konserten av et kult band? Få en t-skjorte fra dem!
  •  
  • Ikke vær redd for tilbehør. Enten mann eller kvinne, halskjeder, armbånd og bandanas passer alltid. Pass på batik og hampegarn: Det er en fin linje mellom rocker og hippie!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk solbriller. Sjekk ut gamle bilder av Bob Dylan, Lou Reed og Elvis Presley. Solbrillene gjør rockstjernen. Innvendig, ute, det spiller ingen rolle: du har solbriller. Det beste er enkle, svart-hvite modeller med mellomstor ramme. Øk kjølefaktoren ved å investere i solbriller av høy kvalitet.        
 8.  
 9.             5      Finn en guru. Rock i fotsporene til de avgudene som har eksistert lenge, og finn dine personlige helter, guruer og helgener. Hver rocker har sine rollemodeller, og det bør også gjelde for deg. Finn en musiker som snakker til deg, med hvem du føler deg dypt knyttet til, og studer deretter sin historie i detalj. Les alt om ham, hva du finner.  
    
  • Les noen klassiske biografier av musikere og rockere for å få en bedre følelse av "mytologien" av rock'n'roll. To av de beste rockbiografier av all tid er for eksempel Keith Richards ' Life og Johnny Cashs Cash .
  •  
  • Se også dokumentarfilmer om favorittrockmusikerne dine. Rock docs er perfekte for å bringe deg nærmere dine avguder fordi de fleste inneholder levende materiale samt personlige intervjuer. Bob Dylan ser ikke tilbake, Waltz Bandene og The Gimme Shelter of the Rolling Stones viser alle oppturer og nedturer av eksistensen som rockestjerner.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unngå Rockstar-klichéene. Rock'n'Roll har et rykte for å gå til ekstremer, og det er viktig at du setter dine egne grenser og holder deg til det når det gjelder å eksperimentere og prøve ting ut. Narkotikabruk, bevegelsesfrihet og vold har ingenting å gjøre med rock'n'roll. For å være en rocker trenger du ikke å være selvdestruktiv. Prøv å unngå stereostyper fra rockstjernen og si farvel til selvdestruktiv atferd før det blir et alvorlig problem.        
 12.  
             

  Del 3      Lag et bånd  ,

    
   
 1.             1      Lær et instrument. Hvis du vil gå et skritt videre mot å være en seriøs rocker, kan du lære å spille et instrument på en gang fra rockfan til rockestjerne. Hvis du vil starte et band, bør du velge ett av følgende klassiske rockinstrumenter:  
    
  • Gitar. For å fullføre metamorfosen din fra Jedi i trening til den fullblåste Skywalker, velger du stjernens øksemester. Ingenting belyser stilen og lyden av rock'n'roll så mye som en elektrisk gitar. Bare ett spørsmål igjen: Stratocaster eller Les Paul?
  •  
  • Bass. Bortsett fra noen få bemerkelsesverdige unntak, er et band uten en bassist ikke noe halvt og ingenting helt. Bassrytmen holder bare alt sammen på en eller annen måte. Når du lærer bass, vil du være i stor etterspørsel med band, fordi du er den som lager det rytmiske grunnlaget for den generelle samspillet.
  •  
  • Trommer. Trommeslageren er dyret bak trommelen som spinner skinnene og holder alle i takt. Det er et av de mest interessante verktøyene du kan velge, men en naturlig følelse av rytme og timing er forutsetningene for å bli veldig bra. Er du opptatt av utfordringen?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn noen få folk til å leke med. Tøm garasjen, sett forsterkerne på og advare naboene: Klokken er riktig å starte et bånd. Spred ordet som du leter etter leiesoldater som ønsker å leie på Rock'n'Roll-piratprisen. Deretter glir du jakkene over og knyter dine snatched joggesko og starter akkord med akkord for å forandre verden.  
    
  • Hvis du finner det vanskelig å finne medspillere, fly flyger med kontaktinformasjonen din i musikkbutikker eller lagre butikker. Gå til open-mic hendelser i kafeer og barer og vis hva du kan gjøre der. Så dine fremtidige bandkamerater kan finne deg.
  •  
  • Det klassiske indie rockbandet Pixies oppsto da Black Francis kjørte en annonse i lokal avisen, og sa at han lette etter en bassist som likte både Peter, Paul og Mary og Husker Du. Hvis mulig, ta en demo av deg selv og sett den på nettet slik at andre kan finne deg. Søk aktivt og har alltid et øre på undergrunnen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start fastkjøring. Skru ned dine forventninger i begynnelsen og prøv å spille sammen. Enig og hør på hverandre. Begynn med en enkelt akkord eller akkordprogresjon før du starter på hele symfonier. Kommuniser med hverandre og ikke bekymre deg for mye om du høres bra ut.  
    
  • De fleste band begynner ikke å skrive sin Bohemian Rhapsody med en gang. Du har nettopp startet. Lær litt omslagssanger for å bli vant til samspillet før du går på større utfordringer og skriv din egen musikk. Det skal være gøy i utgangspunktet!
  •  
  • Holder volumet på et rimelig nivå. Prøv ikke å bli kastet ut av din praksisrom før du til og med har en singel sang sammen. Snu volumet slik at hver enkelt av deg kan høre deg selv godt. Hvis det føles som et trompetorkester fortsatt spiller over gitarriffen din, er du på randen av å ødelegge hørselen din. Slå ned mer stille!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør dine musikalske svakheter dine sterke sider. Da Johnny Cash ble spurt om hvorfor han og hans band spilte på et slikt, tregt tempo (en av funksjonene som gjorde musikken så frisk, frisk og unik), svarte han: "Vi ville spille raskere, hvis vi kunne. " Den vanskeligste delen av bandet grunnlaget? For å finne en unik lyd! Alle vil ha ham, men svært få band finner ham. Hvis bandet ditt skal skille seg ut fra mengden, må du inkorporere dine quirks, quirks og feil i musikken din og gjøre den til en del av din stil for å skape en god base for lyden din. Gjør dine svakheter sterke!  
    
  • Miles Davis lærte aldri å leke med vibrato, så på et tidspunkt ga han bare opp og gjorde sin lange, rene og rene lyder hans varemerke. Hvis noe gjør deg desperat, fokuser på de andre aspektene av spillet ditt. Hvis du oppdager at du alltid hamrer mens du spiller, så gjør det til tingen din.
  •  
  • En av de eldste ledende prinsippene i rock'n'roll er "Hvis du ikke kan spille bra, så spill minst i det minste. Hvis du ikke kan spille fort, bare spill høyt. "Det er definitivt noe til det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skriv om ting du kjenner. Hvis du snubler over et bestemt mønster eller danser en fengende liten krok i hodet mens du jammer, er det kanskje på tide å lage en sang ut av det. Men hvor begynner du? Du trenger ikke å være Shakespeare for å skrive en rockssang, og generelt er det bedre å ikke overstate dine forventninger når det gjelder tekst. Fokuser på ditt eget liv og skriv om ting du kjenner. Ikke prøv å skrive så komplisert og abstrakt som mulig, sosialkritisk eller politisk. Jo enklere, jo bedre.  
    
  • Les dikt og invester i en god rimordbok for å hjelpe dine lyriske evner. Prøv å skrive tekster sammen, vekselvis hver linje, hvis du vil beholde den demokratisk. Noen musikere finner det lettere å først skrive melodien ved å synge nonsensord før de skriver teksten til sangen.
  •  
  • Alternativt kan du også skrive helt gratis. Klipp ut ord eller setningsfragmenter fra aviser, kast dem i en lue og trekk dem ut ved et uhell. Det var slik at Stones skrev sanger. Eller du kan gjøre det som Led Zeppelin og finne din inspirasjon i Mordor-tåket, verden av D & D eller andre fantasi og nerdspill. Rock sanger trenger ikke å ha en dypere mening å være kul. Du må bare rocke.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Kunst populær:
Bli en bedre rapper.

Screamo synge.

Spill ostkassen.

Bli kvitt gamle bøker.

Gjør sprøytekunst.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

En fiolin melodi.

Å være en trommesjef.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Unngå kjedsomhet i helgen.

En jente spiller.

Dress opp som en gutt eller jente.

Varm opp stemmen din før du sang.

Høy effekt.

Nook låne bøker.

Les ePubs på en Kindle Fire.

Fløyte riktig.

Skriv et treff.

Gjør en gitar.

Lag en Captian America kostyme.

Fouette svinger i ballett.