Home \ kunst
 

Selg brukte bøker på Internett.

 

Er boksamlingen din sakte å bli uhåndterlig? Du kan skape mer plass og samtidig tjene penger ved å selge bøker på internett. Det tar bare noen minutter å sette en bok til salgs på Internett. Bare prøv det!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sammenlign nettsteder for kjøp og salg av bøker. Det er noen nettsteder hvor du kan tilby dine egne bøker til salgs. Velg nettsiden i henhold til følgende kriterier:  
    
  • Hva du må betale for nettstedet: Noen spør om en fast pris per bok, andre en prosentandel av salgsprisen, andre kanskje enda et ekstra medlemsavgift. Sjekk nettstedene grundig og velg det nettstedet som passer deg best.
  •  
  • Hvilken fraktmetode er spesifisert av nettsiden: Du må sende boken til kjøperen, så du bør informere deg på forhånd om fraktforholdene.
  •  
  • Hvordan får du pengene dine: Hvis noen kjøper boken din, vil nettstedet betale deg for det. Dette gjøres vanligvis ved bankoverføring eller PayPal.
  •  
  • Hvor lett er det å legge inn data og informasjon om boken: Det er vanligvis enkelt, og alt du trenger å gjøre er å skrive inn ISBN-nummeret og oppgi boken.
  •  
  • Hvordan omdømmet og omdømmet til nettstedet er: Finn ut om nettstedet er pålitelig og om nettstedet er brukt og besøkt av mange mennesker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Åpne en konto på et av nettstedene. Du må sannsynligvis oppgi bankopplysninger eller kredittkortopplysninger. Derfor bør du være sikker på at det er et anerkjent nettsted.        
 4.  
 5.             3      Finn ISBN-nummeret til boken din. Den står for tittelen og utgaven av boka. De finnes vanligvis på baksiden av boken, i nærheten av strekkoden, eller på en av de første sidene i boken, i utgiverens opplysninger. ISBN-systemet har blitt brukt over hele verden siden 1970-tallet, så de fleste bøkene har dette nummeret.        
 6.  
 7.             4      Søk i samme bok på internett. Så du kan finne ut hvor mye andre ber om den samme boken. Du kan søke på nettstedet du har valgt å selge, og også andre nettsteder.        
 8.  
 9.             5      Sett en pris for boken din. Ta lagrene dine fra premiene andre ber om boken. Hvis du bare vil bli kvitt boken raskt, kan du kreve litt mindre. Hold øye med kostnadene dine, for eksempel fraktkostnader og gebyrer for bruk av nettstedet.        
 10.  
 11.             6      Legg inn boken din på nettet. Følg instruksjonene på nettstedet. Du trenger sannsynligvis ikke å gi mye informasjon, og det kan allerede være et bilde av boken.        
 12.  
 13.             7      Vent. Noen bøker blir solgt etter noen timer, andre bare dager, uker eller måneder. Noen ganger er en bok ikke solgt i det hele tatt. Om nødvendig kan du redusere prisen på boken din.        
 14.  
 15.             8      Send boken. Hvis bestillingen din er solgt, vil du motta en bekreftelsesemail fra nettstedet med kjøpers adresse. Send deretter boken innen angitt tid og med ønsket fraktmetode.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Lag en god Spotify spilleliste.

Forbered deg på sang.

Vær en popstjerne.

Tren din stemme.

Sett sammen et godt elektronisk presssett (EPK).

Hvordan lære piano.

Lær å synge.

Kjøp filmrettigheter.

Som barn, lag en god film.

Lag en forhåndsvisning av film.

Spill.

Søk etter en film eller et spill.

Lag en plakat for et bånd.

Å være en konkurrent i en film.

Organiser et talent show.

Imitere kjente mennesker.

Lag Halloween masker.

Lag en dramaserie.

Spiller fiolin.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Lær enkle dansedrag for klubben.