Home \ kunst
 

Ta ut et rap mixtape.

 

Så du tror du er en talentfull rapper, og er det på tide å la verden dele den? En mixtape er den påviste måten å gjøre akkurat det i hip hop! Mixtapes er utgivelser som ble produsert med (svært) små penger, og med hvilke kommende kunstnere kan lage et navn for seg selv. Disse er selvfølgelig ikke lenger "tapes" så gammeldags lydkassetter, men CDer, USB-pinner eller QR-koder, der du kan streame / laste ned sangene dine. De tjener demonstrasjon av sitt eget talent og kan åpne alle slags dører. En vellykket mixtape er ikke nødvendigvis preget av en svank produksjon, men fremfor alt av engasjement og overbevisende ytelse. (Selvfølgelig er en onkel med en hobbyopptaksstudio fortsatt nyttig.)

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Opptak av sporene  ,

    
   
 1.            1      Forestill deg et konsept. Suksessfulle mixtapes har vanligvis et konsistent tema eller konsept, inkludert matchende cover art. Et godt konsept gjør din mixtape til mer enn summen av sine individuelle spor.       
 2.  
 3.             2      En attraktiv blanding av gammelt og nytt. Hvis du allerede har en viss fan base, er såkalt "Fan Service" en god ide: Så på mixtape, gjør en av dine kjente "Hits" - som remixer også. Ellers bør du først og fremst importere tidligere ukjent materiale, men uten å skyte hele pulveret ditt.  
    
  • Ikke resirkuler gamle mixtapes. Ellers kommer det raskt som "latskap". Gamle eller nye: Ditt materiale skal fortsatt være upublisert.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Det handler om beats. Du trenger ikke å gjøre alt selv. Og selv om du ikke har noen til å skreddersy dine beats, er internett fullpakket med skarpe beats, og bare venter på at noen skal gjøre en rap hit ut av det. Det er nesten alt fra instrumentalene til favorittlåtene dine til galne Bollywood-fragmenter til de interne produktioner av ambitiøse amatørprodusenter.        
 6.  
 7.             4      Overdriv ikke prøvene. Dekorere deg med rare fjær er en populær praksis i disse dager - men bare så lenge de gamle prøvene ikke slites ut for mye! Så hold alltid til et minimum av originalitet for ikke å bore enda mer erfarne lyttere.  
    
  • Rapping over hverandres beats er fortsatt 100% legitim. Kunstnere som Drake og Lil Wayne har vist at smart prøvetaking i kombinasjon med god ytelse kan gå langt. Tricket er å ri på beats som en surfer på bølgen. Det som betyr noe er at figuren er surferen. Ikke bølgen.
  •  
  • Siden mixtape er 100% ikke-kommersiell, trenger du ikke å bekymre deg for opphavsrettsproblemer. Bare vær sikker på at materialet ditt ikke har blitt brukt tusen ganger.
  •  
  • Og fordi det ikke er kommersielt, ta muligheten til å spille fritt med prøver som ellers aldri ville gjøre det til et album. The Beatles, James Brown, Steely Dan, Pink Floyd og mange andre musikere hvis prøver du neppe vil få godkjenning for. Med "private" mixtapes har de ingenting å rapportere!  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis du ikke vil dekorere deg selv med rare fjær, se etter en hobby DJ som er ute etter en talentfull rapper. Du kan dra nytte av det begge. Og hvem vet? Noen vellykkede duo har kommet sammen på samme måte!        
 10.  
 11.             6      Strive for godt utstyr. Sikre en god mikrofon og passende miksing maskinvare og programvare. Det er alt for relativt små penger i dag. Investeringen er verdt hvis ytelsen din ikke lider av tekniske begrensninger.  
    
  • På wikiHow kan du også finne instruksjoner om hvordan du setter opp et eget mini-opptaksstudio for lite penger.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bestil en genial omslagskunst. Eller gjør det selv. Fordi: En god mixtape er allerede oppmerksom på seg selv med dekselet. Om nødvendig gjør det også et enkelt bilde - så lenge det lar folk se! Ja: Det handler selvfølgelig om musikken. Men hvis et godt deksel får flere folk til å høre, så er det greit?  
    
  • Ikke lim på dekselet med kontaktinformasjonen din. Din Facebook-side har også god plass på innsiden.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      DJs  ,

    
   
 1.             1      Finn kontakt med lokale DJs. De sitter bokstavelig talt rett på kontrollpanelet. Du bestemmer umiddelbart hva som spilles og hva som ikke er. Radio DJ eller DJ på landsbyen disse: Plugg inn mixtape til så mange DJs som du kan! Hvis DJen liker ting - eller bare utilsiktet fisker den ut av sin "rekordboks" i varmen i øyeblikket - blir den under allmennheten og søker publikum nesten automatisk.  
    
  • Noen klubb DJ'er tilbyr også pay-to-play-service. Finn det offisielle kontaktpunktet til den aktuelle DJ-en og spørre om hans tjenesteforhold.
  •  
  • En virkelig fullverdig rap mixtape må ha gått gjennom DJ-hender. Ideelt sett blir dine spor blandet riktig sammen. Hvis du kan lage en DJ, bør du definitivt gjøre det!  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Be om flere promo muligheter - såkalt "hosting". Så du kan, for eksempel la DJ peke ut navnet ditt med en tilsvarende dråpe. Hvor mye penger du må betale, avhenger av dine forhandlingsferdigheter, og hvor overbevist DJ er av arbeidet ditt. Med en god dose lykke og dyktighet kan han til og med gi deg en gratis kampanje!  
    
  • Viral Mixtapes er en populær Mixtape online vert som hjelper deg med kampanjer på sosiale nettverk.
  •  
  • DJ Noize er en populær hosting-DJ med fleksibel prising, avhengig av promo-pakken.
  •  
  • Coast2Coast Mixtapes er også en populær nettleser med et stort publikum.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag dine egne dråper. Dette er korte, konsise, effektive blandede kunngjøringer - ofte mellom to spor - som kunngjør informasjonen om sporet og kunstneren og også brenner stemningen. Du kan også plassere dem direkte på mixtape. Det er ganske mange billige innspillingsverktøy som du kan bruke for å få det gjort raskt med litt øvelse og prøve og feil. Eller du kan skreddersy noen dråper på internett for et lite serviceavgift.  
    
  • Kjente dråpeverkere er f.eks. Wigman og Knock Squared. For 50 padder får du en fin stabel skreddersydde dråper.
  •  
  • Sett dråpene i begynnelsen, midten og slutten av hvert spor. På denne måten kan du forsikre deg om at folk på Disse vet hvem og hva de lytter til.
  •  
  • Uten å være vert, må du først lage dine egne kampanjer. I neste avsnitt kan du lese noen tips og forslag til hvordan du gjør dette.
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Annonser din mixtape  ,

    
   
 1.             1      Club Promos. Gå ut på gaten og kunngjør meldingen i klubbene til din (eller nærmeste) by. Fordel flygeblad og kom inn i samtale. Ta med en hel bunke mixtapes for å overlevere til alle som har en gnist av interesse!        
 2.  
 3.             2      Facebook, Twitter & amp; Co. Vær aktiv på sosiale nettverk. Spesielt kort før og etter utgivelsen av mixtape, bør du gjøre datalinjene glød! Og hvis folk liker ting, sprer det seg i løpet av kort tid. Sosiale medier bør ikke være din eneste promo-kanal. Men i dag er han nesten den viktigste!  
    
  • Facebook. Nesten alle du kjenner, går på Facebook. Og nesten alle, som igjen kjenner dem, også. Ditt Facebook-publikum er nesten ubegrenset. Jo viktigere at du bruker din direkte linje til mengden - jevnlig. Lag en Facebook-side spesielt for musikkprosjektene, kunngjør mixtape der og hold leserne oppdatert. Del disse innleggene med alle dine Facebook-venner.
  •  
  • Twitter. Twitter er ikke bare en promo for musikken din - det er kampanje for deg selv! Det viktigste ved Twitter er det personlige forholdet. Her skriver du ikke bare som en rapper eller hiphop produsent, men også som et menneske. Så gjør deg selv interessant og la sjarmen din spille. Har du allerede et visst Twitter-publikum, begynner du med subtile tips til mixtape.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Publiser spor til Soundcloud og BandCamp. Disse to online-tjenestene har tonnevis av lyttere. Grunnleggende brukerkontoer er tilgjengelig gratis. Last opp det bare et lite utvalg eller utdrag av sporene dine. Dette burde gjøre appetitten din mer for mer. Tenk på en link til mixtape, Facebook-siden etc.        
 6.  
 7.             4      Bruk det etablerte mediet. Send pressemeldinger til hver musikkblogg, hvert scenemagasin, til delene i ditt lokale papir og til alle som kan være interessert i det. Hvis du gjør det til offline media, er du definitivt på rett spor!  
    
  • Kontakt universitetsbiblioteker og campusradioer. Gi deg det der for et intervju (så langt som kompatibelt med artistbildet ditt). For disse redaktørene, spesielt unge, up-and-coming kunstnere, er en velkomsthistorie!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skyt en matchende video. Hvis du vil treffe stedet, velger du gullstykket fra sporene dine og legger til en YouTube-video. Fordi, som i forrige omslagskunstseksjon, er et visuelt medium det perfekte komplementet for å tiltrekke seg oppmerksomhet! Og i den forstand er YouTube vanskelig å slå i dag.  
    
  • Noen ganger er mindre mer. En god regissør kan også fremheve en sammenhengende, imponerende video fra noen enkle produksjonsmetoder. Også viktig er et (semi-) profesjonelt kameraarbeid - ingen webkamera! - og en anstendig kutt. Med dagens midler er dette ikke lenger hekseri.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke hvil på laurbærene dine. Musikkverdenen står ikke stille. Har du din første mixtape ute, ikke fangle lenge og begynn med det neste! Lil Wayne gjorde det ikke på den første mixtape. Det skal være minst to nye mixtapes per år. Konstant utgang er den eneste sikre måten å fortsette å snakke med.        
 12.  
           Les mer... (1)      
Kunst populær:
Bli en musiker.

Bli en MC.

Jamming.

Skriv et diamantdikt.

Bli en kjent sanger.

Popping med en pisk.

Master lyd.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Unngå kjedsomhet i helgen.

Spille av en vibrato.

Kontakt Justin Bieber.

Lag en Batman kostyme selv.

Fløyte med tungen din.

Tørk en våt bok.

Spill Stille Innlegg.

Spiller av Jazz Piano.

Spiller harmonikken.

.

Ta kontakt med kjendiser.

Skrive skript med Microsoft Word.

Å lage falske bryst.