Home \ kunst
 

Bli en kjent forfatter.

 

Hvis du vil bli en kjent forfatter, så er dette nettstedet for deg. Drømmer kan gå i oppfyllelse, og hvis du gjør en innsats, vil denne artikkelen hjelpe.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at du virkelig vil skrive. Det er ubrukelig å gjøre alt arbeidet hvis du ikke er sikker! Vær trygg og trygg på at du kan gjøre det, selv om du ikke er sikker.       
 2.  
 3.             2      Les mange bøker. Det er greit å begynne med enkle bøker så lenge du leser vanskeligere senere. Hvis du gjør det, får du flere ideer. Du kan også lese korte historier og dikt for å stimulere fantasien din.        
 4.  
 5.             3      Skriv en ti-siders bok om et emne du liker. Når boken er ferdig, gjør den mer omfattende. Hold det opp, men med forskjellige områder som historie, magi, etc.        
 6.  
 7.             4      Skriv så ofte som mulig. Skriv "noe" hver dag, selv om det bare er tull eller et lite dikt i fri vers.        
 8.  
 9.             5      Du kan også skrive en journal. Det hjelper deg å føle hva det er å skrive. Selv om det er fiksjon eller ikke-fiksjon. Du må lære det!        
 10.  
 11.             6      Gi dem i en om gangen. La noen lese historiene dine. Du vil sikkert bli oppdaget av et blad eller et nettsted snart.        
 12.  
 13.             7      Gi aldri opp! Selv om du har ventet en stund for å finne ut om noen liker skrivestilen din, må du fortsette å vente! Tålmodighet er nøkkelen. Og selv om du ikke liker alt, spør noen andre om å lese det! Kanskje en venn eller et familiemedlem. Ikke motløs!        
 14.  
 15.             8      Skriv! Skriv om hva som interesserer deg for å lese. Få karakterene dine til liv og kjenner dem godt. Elsk dine tegn som dine beste venner.        
 16.  
 17.             9      Prøv å utvide ditt ordforråd. Når du slår på et nytt ord, ikke bare gå - lær det! Bruk deretter nye ord du har lært i hverdagssamtaler du lager, eller når du skriver.        
 18.  
 19.             10      Spør andre om å lese det og gi deg noen forslag. Kanskje de likevel liker deg!                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Dancing the Grind, for jenter.

Lag et bånd.

Hold deg opptatt når du sitter fast hjemme.

Komponere musikk for en flott fest.

Bli bandagent.

Syng med membranen.

Skriv en parodi på en sang.

Bygg et hjemmestudio for datamaskingenerert musikk.

Lag en plateselskap.

Skriv et episk dikt.

Spill svart magi.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Bli en bedre rapper.

Hvordan spiller du neseflygen.

Rengjør en gitar.

Vekk hendene.

Høy effekt.

Få ideer til en kort film.

Komponere musikk med Garage Band.

Å gjøre et gjennombrudd i Hollywood.

Skriv en god bok om noe.