Home \ kunst
 

Bli en kjent forfatter.

 

Hvis du vil bli en kjent forfatter, så er dette nettstedet for deg. Drømmer kan gå i oppfyllelse, og hvis du gjør en innsats, vil denne artikkelen hjelpe.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at du virkelig vil skrive. Det er ubrukelig å gjøre alt arbeidet hvis du ikke er sikker! Vær trygg og trygg på at du kan gjøre det, selv om du ikke er sikker.       
 2.  
 3.             2      Les mange bøker. Det er greit å begynne med enkle bøker så lenge du leser vanskeligere senere. Hvis du gjør det, får du flere ideer. Du kan også lese korte historier og dikt for å stimulere fantasien din.        
 4.  
 5.             3      Skriv en ti-siders bok om et emne du liker. Når boken er ferdig, gjør den mer omfattende. Hold det opp, men med forskjellige områder som historie, magi, etc.        
 6.  
 7.             4      Skriv så ofte som mulig. Skriv "noe" hver dag, selv om det bare er tull eller et lite dikt i fri vers.        
 8.  
 9.             5      Du kan også skrive en journal. Det hjelper deg å føle hva det er å skrive. Selv om det er fiksjon eller ikke-fiksjon. Du må lære det!        
 10.  
 11.             6      Gi dem i en om gangen. La noen lese historiene dine. Du vil sikkert bli oppdaget av et blad eller et nettsted snart.        
 12.  
 13.             7      Gi aldri opp! Selv om du har ventet en stund for å finne ut om noen liker skrivestilen din, må du fortsette å vente! Tålmodighet er nøkkelen. Og selv om du ikke liker alt, spør noen andre om å lese det! Kanskje en venn eller et familiemedlem. Ikke motløs!        
 14.  
 15.             8      Skriv! Skriv om hva som interesserer deg for å lese. Få karakterene dine til liv og kjenner dem godt. Elsk dine tegn som dine beste venner.        
 16.  
 17.             9      Prøv å utvide ditt ordforråd. Når du slår på et nytt ord, ikke bare gå - lær det! Bruk deretter nye ord du har lært i hverdagssamtaler du lager, eller når du skriver.        
 18.  
 19.             10      Spør andre om å lese det og gi deg noen forslag. Kanskje de likevel liker deg!                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Lag en superhelt.

Skriv en fengende melodi.

Spille Altsaxofon.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Lag et reality show.

Velg et artistnavn.

Lag en plateselskap.

Spille av tastaturet.

Poserer for et bilde.

Vis magiske triks.

Vær en skuespiller.

Lese litteratur som en professor.

Bli en kjent sanger.

Overfør kassetter til datamaskinen.

Skriv en personlig biografi.

Fouette svinger i ballett.

Velg en elektrisk gitar.

Hvordan spiller du neseflygen.

Bruk en gitar capo.

Bli en god sanger uten å tilbringe timer.

Hvordan rapplegges riktig.