Home \ kunst
 

Selg malerier.

 

Kunstverk pryder veggene i millioner av boliger. Er din kunst på jakt etter et nytt hjem? I så fall kan du prøve noen av disse metodene.

                

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Gå online. Internett tilbyr gode muligheter for annonsering. Det finnes et uendelig antall webkits i disse dager, og det er veldig enkelt å finne dem. Skriv inn: Godaddy.com, 1 & 1.com,... og listen fortsetter.       
  2.  
  3.             2      Vurder kommisjonen. Finn butikker eller butikker i ditt område som du tror ville ta bildene dine og spørre dem om de vil ta dem - du betaler bare når de selger bildene dine og de får en andel av fortjenesten. Kommisjonens fordeler av tre grunner: Du får reklame, du betaler ikke noe på forhånd, og du betaler ikke leie for lokaler der bildene dine selges.        
  4.  
  5.             3      Finn et kunstgalleri i byen din, ta med noen kunstverk der og spør om de kunne sette arbeidet ditt til salgs i galleriet. Finn ut om samfunnet ditt er vert for utstillinger for stigende kunstnere eller håndverkere. For å finne ut, kan du ringe eller sjekke nettstedet til ditt lokale råd. Der vil de ha den informasjonen du trenger. Avhengig av hvor du bor, er leien til et stativ ganske billig og overstiger vanligvis ikke 25 €.        
  6.  
  7.             4      Fremme deg selv. Avhengig av hvor mye penger du har eller ønsker å bruke, kan du annonsere i din lokale avis og holde en utstilling i egen inngang, garasje eller bakgård.                  
  8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Dans Break Dance Helikopter.

Vinn X Factor.

Skriv et treff.

Lag et popfilter.

Selg maleri.

Bygg et hjemmestudio for datamaskingenerert musikk.

Spill gratulerer på piano.

Kjenne sang talent.

Skriv en sang.

Bygg en elektrisk gitar.

Velg en elektrisk gitar.

Tørk av.

Få en sang ut av hodet ditt.

Bygg et klarinett sammen.

Tørk en våt bok.

Katter som Eminem.

Bestem en sang for øret.

Kjøp en god akustisk gitar.

Lær barn å synge.

Spille G mindre akkord på gitaren.

Bruk Spotify.