Home \ kunst
 

Karting med fire konger.

 

The Four Kings Trick er et godt nybegynnerkorttrick og en som barn enkelt kan mestre. Det er mange variasjoner, og nesten alle handler om å holde de fire kongene sammen, samtidig som publikum tror at de er separate.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                  1      Skille alle fire kongene (eller gutter, hvis du foretrekker) og tre andre kort av noe slag!        
 2.  
 3.                  2      Vift kortene slik at du kan se de fire kongene, med de tre ekstra kortene som er skjult bak den fjerde kongen!        
 4.  
 5.                  3      Forklar at kongene vil rane en bank! De går inn gjennom taket. (En annen variant er at kongene er så gode venner at de ikke vil la noe komme mellom dem.) Denne variasjonen kan fungere bedre med den endrede metoden som er beskrevet nedenfor.)        
 6.  
 7.                  4      På dette punktet stabler du kortene oppå hverandre og legger dem med forsiden ned på toppen av dekket (på dekk)! De tre beste kortene er dine erstatningskort, men publikum tror de er kongene som har vist seg før.        
 8.  
 9.                  5      Ta det første ekstra kortet fra toppen! Si uten å vise noen forsiden av kortet at han kommer til første etasje! Sett det et sted langt nede i spillet!        
 10.  
 11.                  6      Send den andre "King" til andre etasje og legg det neste kortet et sted midt i spillet!        
 12.  
 13.                  7      Send den tredje "konge" til hvelvet rommet på bunnen! Ikke legg noen av kortene for høyt oppe i spillet, fordi på toppen er de virkelige kongene!        
 14.  
 15.                  8      Den fjerde holder seg opp og står dope. La ham stå opp og vise ham til publikum!        
 16.  
 17.                  9      La den øverste kongen si at politiet kommer, slik at alle kan komme opp! Han banker på dekk. Trykk eller trykk kortspillet fire ganger!        
 18.  
 19.                  10      Lag et show om å ta de fire kortene fra toppen og vise dem til publikum! Det burde være alle konger.        
 20.  
 21.                  11      Legg ut de fire "redde" kongene ved siden av spillet og inviter noen i publikum til å søke i kortspillet til de erstatningskongen de tror du legger inn!                  
 22.  
             

     Alternativ metode  ,

    
   
 1.                    1      Skjul to tilfeldige kort bak den andre kongen hvis du vifter dem! Sett henne på toppen av spillet! De burde være i den rekkefølgen, fra topp til bunn: første konge, tilfeldighet, tilfeldighet, andre konge, tredje konge, fjerde konge.       
 2.  
 3.                  2      Vis publikum toppkortet (den første konge), og send det under spillet!        
 4.  
 5.                  3      Send de neste to kortene, som er "nei" konger, inn i midten av spillet uten å vise dem til publikum (siden du viste dem den første, er de mer sannsynlig å tro at de neste to er konger )!        
 6.  
 7.                  4      Vis dem det fjerde kortet (den andre konen) som publikum mener er den fjerde og siste konge! Faktisk har du fortsatt tre konger på toppen av spillet, og en nedenfor.        
 8.  
 9.                  5      Halv spillet og legg nederste halvdel på toppen, og gi den første konen tilbake til de andre tre kongene!        
 10.  
 11.                  6      Fan spillet og vis publikum som kongene har holdt sammen hele tiden!        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Påfør et tørketrykk.

Reparer en bølgete plate.

Spille akkorder på gitaren.

Kjøp et tastatur.

Spill loppevalsen på et piano eller tastatur.

Skreddersy en kappe.

Skriv selvbiografi.

Gjør Dubstep deg selv.

Skriv meningsfulle tekster.

Bruk en yojo.

Rengjør en bok.

Bli en animator.

La steiner hoppe over vannet.

Spille av tastaturet.

Rengjør munnstykket på en saxofon.

Lag en film.

Lag en film.

Lær å synge.

Blåser bobler.

Tørk en våt bok.

Få et ISBN nummer.