Home \ kunst
 

Lag en ninja kostyme.

 

Et ninjautstyr bør være mørkt, skjult og behagelig. Du kan lage ninja headbands, belter, hoodies, topper og bukser fra bare noen få t-skjorter i samme farge. Med ditt hjemmelagede antrekk er du klar til å trene ninjabevegelsene dine - men bare til de som fortjener det.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hodebåndet  ,

    
   
 1.            1      Ta en T-skjorte og legg den på en flat overflate. Velg en som er stor nok til deg å bruke Hvis det er for lite for deg, vil det ikke være lett å pakke T-skjorten rundt hodet.       
 2.  
 3.             2      Ta på skjorten, rull den opp og legg den skjulte skjorten rundt pannen.        
 4.  
 5.             3      Slå enderne sammen. Hvis ermene er synlige, er det greit. De vil ikke være synlige under din hette uansett.                  
 6.  
             

  Del 2      Beltet  ,

    
   
 1.             1      Ta en annen T-skjorte. Gjør det samme du gjorde med pranken. Rull den inn i en strikke med klut sammen. Bredden på bandet bør avhenge av størrelsen. Litt bredere enn hånden din er vanligvis en god bredde.        
 2.  
 3.             2      Trekk ermene rundt ryggen din. Midt på skjorten bør ligge rundt magen din. Trekk det stramt. Hvis det ikke er stramt, bør du ta en mindre T-skjorte. Du vil ikke ha en gigantisk knute på ryggen.        
 4.  
 5.             3      Fest ermene rundt ryggen din. Sett de resterende endene i beltet. Du har en liten støt på ryggen, men det bør ikke være for merkbart. Hvis du kan se klippingen rulle den opp. Han vil bare distrahere deg.        
 6.  
             

  Del 3      Den øvre delen  ,

    
   
 1.             1      Ta en annen T-skjorte og sett den på normalt. Brett i ermene, slik at T-skjorten ser ermeløs ut. Brett det pent inn og forsøk å unngå chipping og fortykning av ermet. Skjæring kan føre til asymmetriske linjer hvis du ikke er profesjonell med nål og tråd, så det er best å bare kaste ermene.        
 2.  
 3.             2      Ta den nedre delen av T-skjorten og dra den over hodet. Ikke ta den av! Bare i den grad at skjorten ligger bak ryggen, men du er fortsatt fast med armene i den. Det skal se litt ut som en merkelig vest.  
    
  • Forsikre deg om at t-skjorten er stor nok slik at dette skrittet ikke immobiliserer armene eller påvirker deg sterkt i din smidighet.
  •  
         
 4.  
             

  Del 4      Hetten  ,

    
   
 1.             1      Ta en langermet skjorte og sett den på. Men bare opp til ørene og nesen. Med andre ord bør kragen være på nesen        
 2.  
 3.             2      Trekk baksiden av skjorten over pannen. Det er greit hvis håret ditt er synlig. Gjør det over øyenbrynene dine. Det trenger heller ikke å føle seg stramt.        
 4.  
 5.             3      Ta tak i ermene og knute dem bak hodet. Det er OK å la ermene dingle. Du kan henge dem eller skjule dem i en annen skjorte.        
 6.  
             

  Del 5      Bukserør  ,

    
   
 1.             1      Ta en annen skjorte og legg den på låret. Kragen skal vende opp. Skjul ham så ingen linjer er synlige.  
    
  • Benet ditt er ikke i T-skjorte. T-skjorten er ganske enkelt satt på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta ermene og pakk skjorten rundt låret. Strikk ermene og brett i knutene.  
    
  • Fest deretter de nederste endene på skjorten bak benet sammen. Skjul alle løse ender og knuter. Gjør dette på begge bena.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en annen skjorte og gjenta dette på det andre benet. Du kan også gjøre dette på dine overarmer, men du trenger sannsynligvis litt hjelp. Du kan imidlertid bare bruke en langermet T-skjorte i samme farge, som også ser bra ut. Jo flere lag du har på deg, desto mer troverdig ser du ut.  
    
  • Det meste av arbeidet er allerede gjort. Nå er alt du trenger å gjøre, avgjør om du vil kjempe for det gode eller det dårlige. Klær gjør folk, men i dette tilfellet gjør du klærne dine.
  •  
         
 6.  
             

  Del 6      Det komplette antrekket  ,

    
   
 1.             1      Flytt til grunnlaget for antrekket ditt. Det er egentlig en T-skjorte og joggingbukser. Velg en grunnleggende farge - som er, det spiller ingen rolle, det er enda hvite ninjaer.  
    
  • Gode farger er svart, mørkblå, rød og hvit. Selvfølgelig blir rosa ninjaer tatt litt mindre alvorlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett på topp, bukser og hette. Hvis du har noen til å hjelpe deg med armbånd, legg dem på nå.  
    
  • Når du har gjort dette, fortsetter du med hodebåndet. Juster alt slik at det passer godt og ser bra ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til tilbehør. Dette kan være en katana, kaster stjerner, støvler eller hansker. Vær kreativ - du er ninja, du kan ikke gå galt. Ninjas gjør aldri noe galt. Hvis noen tviler på identiteten din som en ninja fordi du har på deg noen Doc Martens, så vil han bli overbevist om den gang han føler seg stålkapslene.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Kunst populær:
Lag en froskedrakt.

Lag ditt eget TV show.

Skriv en selvbiografi.

Øk hastigheten og fingertuppet på fingerbrettet.

Lag en stoppfilm animasjon.

Lag en superhelt.

Tegn en politisk tegneserie.

Vis et enkelt magisk triks.

Finn et interessant navn for et band.

Lag en kostyme rustning.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Gjør Dubstep deg selv.

Lag en falsk braces.

Lær å synge.

Lag en kort film.

Lag en spilleliste.

Lære å spille gitaren.

Vær en klovn.

Overfører musikk fra C til Eb.

Remixer.

Bygg et korthus.