Home \ kunst
 

Fikk forestillinger for sitt band.

 

Ditt band har spilt gode sanger, flotte musikere og til og med en plate? Men de skrikende fansen mangler? Hvis du vil gjøre det i musikkbransjen, må du også spille live, og for det må du først utføre. Men med følgende tips er det ikke så vanskelig å få forestillinger for sitt band.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Matcher et demobånd. Dette er vanligvis en CD i dag, men det kan bare være et nettsted der du setter din egen musikk. Det kan være et helt album eller bare tre eller fire sanger. Siden et demobånd ikke er beregnet til salgsformål, kan også dekke sanger være der. Sangene må ikke spilles inn i "radiokvalitet" - det er først og fremst viktig å vise bandets musikalske talent. Det er også viktig å merke demobåndet slik at det ikke går tapt i tilfelle ledere og byråer.        
 2.  
 3.   2      Skaper et presssett. Dette kan være et enkelt ark eller en hel mappe. Pressesettet skal minst inneholde kontaktinformasjonen og en kort biografi av bandet. I biografien kan du beskrive hvilken type musikk du lager, hvilke band du blir inspirert av, og hvor mye erfaring du har. Det bør være en liste over sangene dine, med cover sanger og egne stykker. Det fungerer også bra å sette inn noen bilder av bandet.     
 4.  
 5.   3      Send demobånd og trykksett til potensielle kjøpere. Disse kan være eiere eller arrangører av barer, puber, diskoteker, festivaler eller private fester. Hvis du aldri har utført før, prøv det best i nærheten med mindre hendelser. Også på Internett kan du se etter muligheter for ytelse. Ring arrangørene eller kom inn og gi bort demobåndet ditt. I tillegg kan du sende demo-materialet til byråer som bokmerker for deg, og få en del av gebyret.     
 6.  
 7.   4      Bygg et nettverk. Hvis du har mange kontakter til arrangører og andre band, får du raskere forestillinger. Gå til arrangementer og forestillinger ofte og bli kjent med andre musikere. Få tips fra andre band og la dem få vite at du er interessert i å utføre. Spør vennlig band hvis du kan spille for dem som en åpningshandling.     
 8.  
 9.   5      Organiser din egen begivenhet. I stedet for å vente på å bli bestilt av en arrangør, kan du sette på eget show. For dette kan du leie en hall og invitere andre band for forestillingen.     
 10.  
 11.   6      Tegn oppmerksomheten på dine forestillinger. Ikke stole utelukkende på arrangøren for kampanjen, men bli aktiv med plakater og flygeblad. Jo flere folk kommer til et utseende, jo mer sannsynlig vil du bli booket igjen.     
 12.  
 13.   7      Klær deg på et show. Vær godt forberedt og informert om omstendighetene på stedet (f.eks. Hvis du skal ta med dine egne mikrofoner eller forsterkere). Ta alltid demobånd og trykk sett med deg til noen ytelse, kanskje er det nye prospekter i publikum som ønsker å bestille deg.               
 14.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Bland et kortspill.

Sang lavere.

Bli en sanger.

Lag et storyboard.

Lag en kroppspopp.

Spiller gitar og sang på samme tid.

Programmering av et slag .

Spille strømkilder på gitaren.

Spill Stille Innlegg.

Spillet hvem er jeg.

Spill en sang bakover.

Følg FIFA World Cup.

Ikke kjeder deg hvis du ikke har noe å gjøre.

Selg bøker.

String strengene på en fiolin.

Kommer til Bollywood.

Se filmer og TV online gratis.

Skriv en god landsang.

Lær å komponere.

Kjøp din første gitar.

Skriv et rap kor eller krok.