Home \ kunst
 

Dans Break Dance Helikopter.

 

Helikopteret, også kjent som kaffekvern, er en av de mest grunnleggende trekkene i breakdancing. Når du har den på, kan du bruke den til overgang til vanskeligere trekk som flare, vindmølle eller håndstand. For å utføre helikopteret er alt du trenger å gjøre hviler på ett ben mens du la det andre benet, helikopterfløyen, dreie seg rundt kroppen din så ofte som mulig. Alt du trenger er en passende overkropp og litt kunnskap. Hvis du vil vite hvordan du kjører helikopteret, ta en titt på det første trinnet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Squat ned. Bare kne deg ned på gulvet mens fingertuppene dine eller hele håndflatene berører gulvet foran deg. Du kan også sitte på tuppet med føttene side ved side på gulvet. Du kan bruke denne stillingen til å støtte deg så komfortabelt som mulig på dine hender og føtter, og for å få en sikker følelse for balansen din. Du kan lene seg frem til palmer er på gulvet og deretter vår tilbake til føttene. Du bør gjenta denne bevegelsen et par ganger for å få deg til å føle seg trygg før du la en birkesirkel rundt deg.  
    
  • Denne øvelsen kan hjelpe deg med å finne ut hvilket ben du vil bruke som "helikopterfløyen". Finn ut hvilken fot du foretrekker å sirkle rundt hele kroppen din og hvilken fot du føler deg bedre på et knep.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nå strekker du ut beinet, som skal være din "helikoptervinge". 'Bare legg den til side. Tærne dine kan peke på alle mulige retninger. Hold balansen på begge hender mens du gjør dette. Hvis du har høyrehendt, vil høyre benet ditt dreie seg om deg mot urviseren. Hvis du er venstrehåndet, vil det venstre benet sirkles med klokken rundt deg.  
    
  • Det kan imidlertid også få deg til å føle deg mer komfortabel når du sitter på ditt dominerende ben og la den andre sirkelen rundt deg. Du får en bedre følelse for det hvis du har prøvd det et par ganger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Løft hånden på siden av "helikopterfløyen" når beinet ditt passerer din hånd. La oss si at du bruker venstre ben. I så fall skal du bevege den med klokken mot høyre ben. Når du gjør dette, løfter du venstre arm og holder opp slik at beinet passerer den. Et godt tips for å holde balansen din samtidig som du løfter en arm for å gjøre beinet ditt sirkel forbi det er å legge så mye vekt på hendene som mulig, så å ta overkroppen over hendene mens hoftene dine er oppe holdes. Dette vil hjelpe deg med å oppnå styrke og koordinasjon mens du først løfter en hånd og den andre.        
 6.  
 7.             4      Sett den hevede hånden tilbake på bakken og nå hente den andre siden som "helikopterfløyen" sirkler forbi. Du må løfte hendene en om gang for å få beinet ditt over, men en hånd må alltid være på bakken for å holde balansen din.  
    
  • Du bør starte sakte i begynnelsen, men når du får en følelse for farten, kan du gjøre det så fort at det ser ut som at de to hendene er i luften samtidig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hopp over "helikopterfløyen" med ditt andre ben. Du må ta en hånd opp, så den andre og selvfølgelig det andre benet, slik at "helikopterfløyen" kan bane hele kroppen din. Du må anslå nøyaktig når du tar benet opp, slik at det kan passere det andre benet til rett tid og umiddelbart etterpå er tilbake på bakken. Hold overkroppen fremover på nivået av håndleddene dine, slik at du ikke mister balansen din.        
 10.  
 11.             6      La din "helikoptervinge" dreie seg helt rundt deg til utgangspunktet, og fortsett med det til du går tom for damp. Forsikre deg om at når du holder beinet ditt sirkel rundt deg, så berører det så lite som mulig på bakken. Hvis foten berører bakken, kan du miste både balanse og sving.  
    
  • Når foten din sirkler rundt deg igjen og igjen uten å røre bakken, vil du gradvis få mer og mer fart og bli raskere, og dermed vil du faktisk få beinet til å se ut som helikopterrotoren.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tren igjen og igjen. Dine ferdigheter med helikopteret vil bli bedre, du får raskere og raskere, til du mestrer det så mye at det føles som å sykle. Du må utvikle en rytme og ikke lenger må tenke på når du må velge hvilken hånd eller når du skal hente benet ditt. Når du har mestret det enkle helikopteret, er det noen flere triks for deg å prøve:  
    
  • Bruk ditt andre ben til helikopteret.
  •  
  • Prøv helikopteret bakover, akkurat som før, med den forskjellen at du først beveger beinet bakover og la den sirkle rundt deg i stedet for fremover. Det vil si at hvis du vanligvis bruker venstre fot, vil du ikke la den sirkel fremover og med klokken, men bakover og mot klokka.
  •  
  • overgang til en avansert flytteflytting. Helikopteret er bare en baseflyt i breakdance, men det fine er at det lar deg overgå til mer avanserte trekk som vindmølle eller håndstand.
  •  
                   
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsel .

             
Kunst populær:
Yodeling.

Rengjør en bok.

Bruk Spotify.

Bruk en lydmiksere.

Selg gamle poster.

Imitere kjente mennesker.

Dansen Time Warp.

Se filmer og TV online gratis.

Syng bedre hvis du tror du er dårlig.

Transponere musikk fra CDur i B major.

For å være deprimert.

Bland et kortspill.

Lag et reality show.

Få en sang ut av hodet ditt.

Høy effekt.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Krymp en boks med lufttrykk.

Bruk en grafisk equalizer.

Slå en morsom video.

Flytt med piano.

Spill gratulerer på piano.