Home \ kunst
 

Bruk Virtual DJ.

 

Virtual DJ er en lydblandings programvare som simulerer et ekte diskjockeyutstyr. Med Virtual DJ kan du importere MP3-spor og blande musikk i flere spor. Mens en profesjonell diskjockey trenger mye kunnskap om lydredigering og miksing, selv for nybegynnere, er det en bris å håndtere de grunnleggende funksjonene til Virtual DJ og blande væsketransisjoner uten dyrt utstyr.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Last ned programvaren fra Virtual DJ Download Center og følg installeringsinstruksjonene for å installere programvaren på datamaskinen.        
 2.  
 3.                  2      Åpne programmet og bli kjent med brukergrensesnittet. Det er 4 hovedområder du trenger å vite om.  
    
  • Aktiv Waveform: Dette er rytmevinduet hvor du kan se rytmen til den nåværende sangen. Skjermen er visuelt tilpasset basen til musikken din. Aktiv Waveform består av 2 deler. Den øvre delen (bølgeformen) viser den musikalske dynamikken. De (ofte firkantede) merkene under representerer skarpe lyder, som et slag mot trommelen. Denne delen vil hjelpe deg å følge hovedbasen til din blandede sang. Den nedre delen viser CBG (Computed Beat Grid). Denne delen justerer sanghastigheten jevnt, slik at du kan fortsette å følge basen, selv om du ikke hører den. Dette gjør CGB veldig nyttig, mens sangintroer, broer og outros. I venstre dekk er bølgeformen i displayet blå og jeg har rett dekk, displayet er rødt. Du bør sørge for at de høye toppene i bølgeformen og kvadratkarakterene under er synkronisert og overlappende (eller den ene over den andre), som vanligvis betyr at beats er synkronisert og blandingen skal høres bra ut. Noen ganger er sporet ikke riktig analysert av Virtual DJ, og CBG kan være feil. I så fall bør du prøve å justere takten med øret og ikke stole på det visuelle displayet.
  •  
  • Venstre skrivebord: Dette er en virtuell versjon av et DJ-skrivebord på venstre side som har funksjonene til en vanlig spiller.
  •  
  • Høyre skrivebord: Det rette skrivebordet er det samme som det venstre skrivebordet, men det er til høyre, som lar deg spille og redigere spor samtidig.
  •  
  • Blandebord: Du kan justere volumet til høyre eller venstre skrivebord, balansen mellom høyttalere og andre aspekter av lyden din med Mix Table.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Ta en nærmere titt på alle funksjonene i grensesnittet, slik at du vet hva programvaren kan gjøre. De fleste knapper er merket med symboler, slik at de er enkle å forstå.  
    
  • Spill / Pause: Lar deg sette en sang på pause og spille en sang fra begynnelsen eller en pauset posisjon.
  •  
  • Stopp: Stopp sangen og spol tilbake den til begynnelsen.
  •  
  • Beatlock: Holder tempoet på sangen og sikrer at alle slagene synkroniseres. Hvis du for eksempel begynner å skrape med venstre eller høyre plate, sikrer Beatlock at rytmen til sangene dine fortsatt er riktig når du er ferdig med å skrape og spille sangen din tilbake til normal. Beatlock er funksjonen som gir Virtual DJ en klar fordel i forhold til vanlig diskjockeyutstyr.
  •  
  • Pitch: Lar deg heve eller senke hastigheten på sangene dine, også kjent som BPM (Beats Per Minute). Når du flytter skyveknappen opp, sanger sakene, og flytte skyveknappen ned vil øke slag per minutt. Denne funksjonen er veldig nyttig hvis du vil øke eller redusere hastigheten på dine blandede spor.
  •  
                   
 6.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

      

              
Kunst populær:
Spill E mindre akkord på gitaren.

Tuning av en gitar uten en tuner.

Gjør klør til Wolverine.

Bygg en elektrisk gitar.

Spille akkorder på gitaren.

Lag en kroppspopp.

Kjøp bøker gratis.

Digitaliser lysbildene.

Når jenter under 13 år ikke kjeder seg.

Tuning av en gitar etter øre.

Skriv et diamantdikt.

Analyser en film.

Øk hastigheten og fingertuppet på fingerbrettet.

Bland et kortspill.

Bli en stående komiker.

Hold deg opptatt når du sitter fast hjemme.

Øv kunstkritikk.

Fjern vokal fra melodier.

Å være en konkurrent i en film.

Lag en kostyme rustning.

Lag en tegneseriefilm.