Home \ kunst
 

Dancing the grind, for jenter.

 

For å danse Grinden, er dine hofter på en erotisk måte å bevege seg i en sirkel. Det er noe de fleste tenåringer gjør på fester. Det er en tilnærming og tips for å bli den beste grinddansen på festen! Hvis du er en gutt som leter etter en wikiHow artikkel på Grind, bør du lese her.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Flytt inn i midten av en stor gruppe på dansegulvet. Vanligvis dannes grinden ofte her, men det må ikke alltid være.        
 2.  
 3.   2      Finn en av vennene dine og begynn å danse med henne. Dans med henne som om ingen ser på. Det trenger ikke å være sexy. En gutt vil legge merke til deg snart, hovedsakelig fordi du danser og har det gøy med din beste venn. Det er mest sannsynlig at en gutt ikke sier noe om han ønsker å danse malen med deg, men gir deg veldig subtile tegn.     
 4.  
 5.   3      Vær normal som om du ikke engang er klar over at han kommer. Gutter føler redd, så sørg for at du ikke sender ut noen.     
 6.  
 7.   4      Start med grinden riktig:  
    
  • Beveg hoftene med gutten. La ham se at du vil være med ham. Legg hendene på ham, for eksempel i lommene eller på overkroppen.
  •  
  • Trykk på ham. Beveg hoftene i samme rytme som han. De fleste gutta er ikke gode på dans, så du bør være den som viser fart og bevegelse.
  •  
  • Prøv Lap Dance med dette tipset: Beveg din rumpe frem og tilbake, opp og ned, med en fart som gleder begge deler. Pass på at du skifter bevegelsene dine, ikke prøv å gjøre det samme.
  •  
  • Hvis du ikke vil danse grinden så "intenst", bare ta hoftene sammen og peke i samme retning og få noe på knærne. Beveg hoftene fra side til side. Legg hendene på hans når de er rundt hoftene dine, eller rundt halsen eller rett over ditt eget hode.
  •  
  • Du må vite hva slags slip du danser på. Hvis du vil, bare hold gutten rundt hoftene, han kan møte deg eller stå bak deg. Hvis han er bak deg, er det den bedre kjente og mer populære grinden. Dancing the grind fra forsiden er ganske risikabelt og sexy! De fleste gjør det ikke fra grunnen når de danser Grind for første gang.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Gjør deg klar for sangen til slutt. Vanligvis går gutten makt. Noen ganger sier han noe og noen ganger ikke. Ikke ta det personlig når han går i midten av sangen. Ikke la det røre deg. Bare finn deg rask, kjæresten din, med hvem du danset før. Men vanligvis kommer han sannsynligvis tilbake og ønsker å danse Grinden mer intens enn før, da han ikke hadde noe imot det! :)               
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Når jenter under 13 år ikke kjeder seg.

Dans det grunnleggende trinnet i salsa.

Vellykket som et band.

Bli en DJ.

Fløyte med hekke på en ekorn.

Lag en rainmaker selv.

Lag musikk.

Rock på gitaren.

Finn et interessant navn for et band.

Spille tenorsaxofon.

Koble en datamaskin til et stereoanlegg.

Vinn Peg spillet.

Skreddersy en Kathy Perry kostyme.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Macarena danser.

Rengjør en gitar.

Les noter.

Lag en film.

Spiller Mord i Mørket.

Skriv en god roman.

Organiser en konsert.