Home \ kunst
 

Velg hodetelefoner.

 

Glem disse billige laget hodetelefoner eller ørepropper som fulgte med MP3-spilleren. Med de riktige hodetelefonene kan du nyte musikk på et helt annet nivå. Enten du lytter hjemme eller på farten, bør du vurdere å investere i høykvalitets hodetelefoner eller øreplugger for det ultimate i musikkopplevelsen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta avgjørelser mellom hodetelefoner og ørepropper.  
    
  • Ørepropper er best for folk som ikke har mye tid, men fortsatt vil høre på musikken sin. Øreproppene av høyere kvalitet, f.eks. Sennheiser eller Ultimate Ears leveres vanligvis med små deksler for øreproppene som du holder dem inn når du ikke bruker dem. Så de går ikke i lommen og blir ikke skitne. Hvis du har en veldig liten veske og ønsker å sette både din iPod Nano og øreproppene i den, eller du er en mann med lite rom i lommene, så er øreproppene sannsynligvis det beste valget. De er også flotte når budsjettet ditt er begrenset, fordi valgene her er mye større og de koster vanligvis mindre.  
     
   • Billigere øreplugger forårsaker ofte problemer - de faller fra ørene, forårsaker smerter i ørene, eller får blåmerker eller riper på grunn av billig plast. Med høyere priser (men når det gjelder kvalitet fortsatt i nedre enden) mellom $ 25 og $ 50 får du mer komfortable plugger og pengene er verdt det. Men hvis du er en musikkentusiast, bør du vurdere andre alternativer. Et par Sennheiser ørepropper (som CX 500 for $ 130), Shure ($ 115 for $ 120), EtyMotic Research (HF5 for $ 150) eller til og med Ultimate Ears (minst Super.fi 4) er å foretrekke.
   •  
    
  •  
  • Hodetelefoner er flotte hvis du liker å sette dem rundt nakken mens du går fra ett sted til et annet, eller hvis du bare bærer hodetelefonene på den måten. Du får vanligvis kraftigere kabler og varianter som trådløs / Bluetooth Kophörer. Ulempen er at gode hodetelefoner kan være vanskelig å forene med budsjettet. De trenger mer plass enn øreplugger, og DJ-stil-hodetelefonene vil ta opp mye plass hvis du ikke har en større pose med deg. I tillegg er de lett skitne, fordi de fleste har ingen skede.
     
   • DJ-stil hodetelefoner er bare det. Store, klumpete, imponerende utseende hodetelefoner som minner om noen som Double D. Konstruksjonen gir dem god støykontroll, men dårlig bruk av størrelsen. Mange musikkfans får slike hodetelefoner på grunn av bedre lydkvalitet og på grunn av lavere trykk som overføres til trommehinnen, noe som resulterer i lengre lyttetid og mindre skade på trommehinnen.
   •  
   • Hodetelefoner til nakke er de samme. Hodetelefoner med tilkoblingsbånd som fører bak nakken i stedet for over hodet. Dette anbefales til joggers eller folk som liker å ha på hatter eller caps og også solbriller fans. Derfor, hvis du er en jente (eller en gutt) med langt hår og du hater hodetelefoner som flatterer håret ditt, eller du ikke liker hodetelefoner som holder seg til øredobber, så ville dette være et godt valg. I tillegg er det få ting som skiller dem fra "normal" eller DJ-stil hodetelefoner.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Husk at du får det du betaler for. Generelt er dyrere hodetelefoner laget av materialer av høyere kvalitet med bedre konstruksjon som forbedrer lydkvaliteten. Hodetelefoner for $ 30 lyder bra, men ikke så bra som hodetelefoner for $ 60. I kategorien $ 80 til $ 90 kan du høre ting i musikken din som du aldri har hørt før. Hodetelefoner eller ørepropper fra søppelhylle for $ 9,99 kan vare et år eller mindre og har ikke god lydkvalitet. Så du bør bruke minst $ 20, så du får minst en grunnleggende musikkvalitet. En retningslinje er å bruke $ 50 for bærbare hodetelefoner og $ 250 for et par til hjemmekinoanlegget. Det du får til kvaliteten er fortsatt holdbarheten. Det er sannsynligvis folk med hodetelefoner fra 70- og 80-tallet som fortsatt jobber fordi de er gode og holdbare. Når du kjøper en merkevare, betaler du noen ganger ikke bare for navnet; Du betaler for pålitelig kvalitet.       
 4.  
 5.             3      Kontroller lydisoleringen av hodetelefonene. Dette refererer til hvor godt de holder musikken i hodetelefonene og skjuler lyden utenfor. Ingenting er mer irriterende enn å skru opp volumet for å drukne ut støyen fra bussen. Dessuten, hvis du slår musikken høyt opp, fordi du hører dårlig, du vil drukne bussen, eller du bare hører høy musikk når hodetelefonene er ganske åpne, gir du samtale til folk rundt deg. Lydisolering bidrar også til å spare batterikapasitet, siden du ikke må skru opp så høyt med god lydisolasjon. 
    
  • ørepropper pleier å bedre isolere støy på grunn av damming i ørene dine; Det samme gjelder for de (store) DJ-hodetelefonene som lager et lite, dammet rom rundt øret.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn ut frekvensområdet. Et bredere frekvensområde betyr at du kan høre mer av musikken. Store båndbredder som 10 Hz til 25 000 Hz anbefales ofte - alt innenfor dette området er bra.       
 8.  
 9.             5      Ikke søk etter støyreduksjon, med mindre du vil bruke mye penger. Alt under $ 200 - $ 250 er ikke verdt prisen. Selv om du reiser ofte, er støyundertrykkelse rett og slett ikke verdt pengene i 90% av tiden. Deler av musikken din kan også filtreres ut, og tvinger deg til å skru opp volumet. Men hvis du virkelig trenger støyreduksjon, se etter merker som Etymotic eller Bose, som har svampe øreplugger som fyller ørekanalen. 
    
  • En praktisk metode for å maskere bakgrunnsstøy kan også være å bare bruke ørepropper (fra maskinvarebutikken) over dine øretelefoner for å maskere ut de fleste omgivende støy. På den annen side, hvis du ikke er altfor koselig, kan du tenke at lydisolerende hodetelefoner eller hodetelefoner til en lavere pris gir betydelige fordeler for å redusere bakgrunnsstøy i fly, biler eller offentlig transport. Panasonic (bare en av mange merker) gjør akseptable lydisolerte hodetelefoner for bare $ 50.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv det. Den beste måten å finne ut om hodetelefonene dine er høyt nok til, er å gi dem en prøve. Prøv det med venners hodetelefoner (hvis de er så kule) eller gå til en god elektronikkbutikk hvor du kan prøve hodetelefonene. Det er fornuftig å ha $ 200 kontanter på hånden og velge en bedrift med en 30-dagers pengene tilbake-policy mens du finner ut hva slags hodetelefoner du virkelig vil ha. Du må imidlertid alltid rengjøre ørene dine før du prøver hodetelefoner eller hodetelefoner!       
 12.  
 13.             7      Se etter motstanden til hodetelefonene. For å få mest mulig ut av hodetelefonene, bør du stille motstanden til hodetelefonene til de brukte enhetene. Motstanden måles i ohm. Hvis du ikke tar vare på det, betyr det faktisk at du må kanskje øke volumet litt i forhold til et par innstilt hodetelefoner.       
 14.  
 15.             8      Sist men ikke minst: bruk ørene dine! Du er personen som har på seg disse hodetelefonene dag inn og dag ut. Hvis et par hodetelefoner for $ 50 lyder det samme som paret for $ 1000, så ta det billigere. Lydkvaliteten endres ikke bare fordi de er dyrere! Det eneste du bør legge merke til er kvaliteten på den overordnede utformingen av hodetelefonene - vil de vare lenge? Betyr det at de er så mye billigere?                 
 16.  
             

Tips .

      

Støyreduserende hodetelefoner undertrykker bakgrunnsstøy, men de reduserer også lydkvaliteten. Slike hodetelefoner høres kanskje ikke så bra ut som andre hodetelefoner i de fleste miljøer.

              

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Kunst populær:
Kontakt MTV.

Barn elsker å elske musikken.

Utvid rekkevidden av en sangstemme.

Lag en kroppspopp.

Lag en bee kostyme.

Lag et popfilter.

Lag en cupcake kostyme.

Skrikende.

Vellykket som et band.

Lag en spiderman maske.

Ha en fin håndskrift.

Skriv et effektivt skript for en kortfilm.

Lag en piratdrakt selv.

Spill trombone.

Lag en plakat for et bånd.

Opprett en SoundCloud konto.

Skriv en sang.

Spill akkord D Major på gitaren.

Noen som du spiller på pianoet.

Lag et bånd.

Ser stjernene.