Home \ kunst
 

Bli skuespiller.

 

Har du tenkt å bli skuespiller i årevis? Vet du at det passer deg, men prøv å tenke litt mer praktisk? Vel, det er på tide for deg å si stemmen i hodet ditt at det skal være stille (virker det merkelig som din mor?). Kom deg ned til jobb for å forfølge drømmen din. Noen blir den neste store stjernen - hvorfor burde du ikke være den personen?

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få håndverket ditt  ,

    
   
 1.            1      Studier som handler på et universitet eller drama skole. Det er mulig å gjøre uten dette trinnet. Men hvis du ikke bor i LA eller New York, er dette et ganske normalt alternativ som du bør velge. Alternativt kan du bli med i en teatergruppe i nærheten av deg. Du kommer i kontakt med fagfolk, lær teknikker og får automatisk sjansen til å jobbe på scenen. Når det gjelder mer konkrete ting, bygger du din CV, tar kontakt og bygger et nettverk. Dine lærere presser deg hele tiden til å gjøre mer, effektivt å ta vare på den motiverende delen for deg. 
    
  • Hva har Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Tom Cruise, Pamela Anderson og Jessica Simpson alle til felles? I tillegg til å være den aller første kjendiskrem, har de alle ingen videregående diplom. Så selv om det er helt mulig å oppnå massiv suksess uten denne formelle utdanningen, må du ikke ta det, for alvor.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli med sommerleirer, dramaverksteder eller sommerproduksjoner i nærheten av deg. Noen av dem kan være intense nok til at du kan lære materialet i måneder på bare to til tre uker. Du kan delta i flere forestillinger og gjøre en rekke ting og muligens til og med bli fremmet for arbeidet ditt. 
    
  • Det er viktig å holde seg på ballen i løpet av ferien, og å delta på leirer og verksteder er en god måte å gjøre det på. Hvis du sitter fast i en jobb som forhindrer deg i å delta, må du alltid lese og undersøke om håndverket ditt. Gå til forestillinger, les teorien og utforske nye ideer og måter å tenke på.
  •  
  • Hvis du er på sceneteater, er sommerproduksjoner en fin måte å komme i gang. Forestillinger, musikaler og til og med operaer er opprettet over hele landet innen få uker, og gir verdifull livserfaring. På våren, se etter en audition i nærheten av deg for å gjøre deg klar for sesongen når skolen er ute.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Advokat for fellesskapsteateret. Denne prosessen kan være et skritt utenfor skoleteateret dersom teatret tar produksjonen seriøst og har et rimelig budsjett. Å få en rolle i et fellesskapsteaterproduksjon gjør deg i kontakt med andre som polerer håndverket sitt så godt som deg. I tillegg gir det deg mer erfaring. Du får også en bedre ide om hvor du er i forhold til konkurransen. 
    
  • Selv om du ikke ønsker å jobbe på scenen eller lage direkte spill eller musikaler, ser det ut som om du har erfaring med teaterfeltet i ditt CV. Hun lærer deg ting du ikke visste. Dessuten lærer du venner!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lei en drama coach for å stryke ut kjennskapene til teknikken din. Din trener kan gi deg den personlige oppmerksomheten du trenger for å håndtere svakhetene dine, samt polere det du har det bra med. Se etter en trener med mye bransjeerfaring og relasjoner. 
    
  • Møt de ansatte og lærerne på skolen du besøker eller teateret du jobbet med. Noen vet sikkert noen andre (hvem kjenner noen andre igjen) som bringer deg sammen med det du leter etter. Og hvis de kan synge og / eller danse, blir det heller ikke vondt!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Identifiser dine styrker. Mange "drama gjenoppta" krever at du vet hvilke ferdigheter du har, for eksempel aksenter, spesielle evner eller inkarnasjoner. Utvid disse talentene så vel som du kan for å få et bredt utvalg av rolleoppgaver. 
    
  • Finn ut hvor styrken din ligger, kan hjelpe deg med å finne ut hvilken vei du skal ta. Skuespillet til en skuespiller varierer sterkt. Til å begynne med ser du deg selv på skjermen eller på scenen?
  •  
                   
 10.  
             

    2      For filmskuespilleren  ,

    
   
 1.             1      Flytt til en storby. Fortrinnsvis LA, selv om du kan starte fra bunnen av hvor som helst som har en anstendig filmscene. Du må kanskje være servitør, men hvis dette gir deg en fleksibel liste for å auditionere, flott! Du trenger ikke mer. 
    
  • Hvis du tar det seriøst, kan du bare gjøre det i en storby. Hvis din økonomiske situasjon ikke tillater det, bør du begynne å endre det. Hvor det er en vilje, er det en måte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli ekstra. Når du er der du skal være, koble (bokstavelig talt) til og ta på ruller som en ekstra. Åpne støpegods finnes over hele Internett, men noen sider som begynner med, vil være Backstage, Hollywood Reporter and Variety. 
    
  • Det er ikke glamorøst, men du trenger ikke å skrive en glamorøs gjennomgang i ditt CV. Du vil bruke 75% av tiden alene. Så ta en bok, din strikke eller noe å underholde deg selv mens mannskapet stopper lyset i flere timer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få en agent. Dette er å få audisjon og holde seg på ballen. En god agent betales kun hvis du lykkes. Så tro ikke på noen som krever ublu avgifter, selv om du ikke har noe å gjøre. 
    
  • Lytt til nettverket ditt for å få råd om hvem du skal gå til og hvordan du kommer i gang. Andre aktører har definitivt meninger om emnet og kan til og med være i stand til å koble deg til deres agent.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli med i en kasteforening. Du vil tilhøre de store, mitt barn! Å bli med i en forening er et klart tegn på at du er seriøs. Når du begynner å trene eller gjøre litt ekstra arbeid, er du nesten der. Hei, helseforsikring! 
    
  • Se på organisasjoner som ACTRA, AEA, AGMA eller AGVA. Når du kommer inn i en av dem, er det ganske enkelt å komme inn i SAG (Screen Actors Guild). Alt du trenger å gjøre er å finne arbeid noen ganger og oppfylle dine forpliktelser. Det er definitivt verdt det.
  •  
         
 8.  
             

    3      For teaterskuespilleren  ,

    
   
 1.             1      Bli større enn livet. Scenespillet krever en helt annen (okay, kanskje ikke "helt" forskjellig) sett med ferdigheter som filmvirkende. Det er ganske enkelt å se en scenespiller når han går ut på skjermen. Når du er på scenen, må du holde folk underholdt miles unna, og som et resultat må alt du gjør, være større. 
    
  • Så begynn å jobbe med stemmen din. Hun er din bestselger. Hold deg borte fra sigaretter, alkohol og alt som tørker ut og slitasje på stemmene. Du må være vokal til enhver tid.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Arbeid på scenekompetanse. Mange scenespillere hevder at det er vanskeligere enn filmvirkende. Til slutt gjemmer filmskuespilleren bak kameraet. På scenen gjør du magien selv. Begynn å lære kurs som vil overbevise publikum om at du er den sanne. 
    
  • Stage kamp klasser kan vise deg hvordan du kjemper overbevisende uten å bli skadet, eller bare for å se ut som en idiot. Å vite hvordan du gjør det, kan åpne opp en rekke roller i både spill og musikaler.
  •  
  • Arbeid på dialekter. En dialekt trener kan hjelpe deg med å komme i gang ganske enkelt. Hvis du ikke allerede høres ut som en generalisert versjon av etnisitet, må du kanskje jobbe for å bli kvitt din. Ellers kan du oppdage at du for det meste er forpliktet til en bestemt rolle.
  •  
  • Bli en trippel trussel. Hvis du er interessert i musikalsk teater, er det ikke en dårlig ide å ta stemmeundervisning og danselektioner. Å ha bare en (eller til og med to) ferdigheter er ikke nok til å trenge alvorlig inn i bransjen.
  •  
  • Gjør noe uvanlig. Hvis du var en klovn i tolv år, flott! Det er nyttig. Hvis du jobber som en gymnast forresten, fantastisk. Jodling? Super. Alle ferdigheter som de fleste andre utøvere ikke betaler i det lange løp. Så hold hobbyene dine - de vil gjøre deg bedre markedsførbare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å få ditt egenkapitalkort. Det er helt mulig å bli overført av mangel og fortsatt lykkes hvis du ikke har en. Det åpner imidlertid opp en rekke audisjonsprøver som du ellers ikke ville ha tilgang til. 
    
  • Dessverre er det ikke en klar prosess. Du må enten få en kontrakt som krever en egenkapitalranger, være medlem av en søstergruppe (for eksempel SAG), eller akkumulere nok fortjeneste for å oppfylle standarden. Det er bare naturlig å finne prosessen litt forvirrende. Så kontakt en venn eller en langvarig fan i ditt sosiale nettverk av skuespillere for å få mer informasjon om hvordan de gjorde det. Alle tar en annen tilnærming.
  •  
         
 6.  
             

    4      Forbered deg på Audition  ,

    
   
 1.             1      Lær et utvalg av monologer. Hvis du har en utdannelse, har du sjansen til å få et helt repertoar av det du kan få ut når som helst. Hvis ikke, er det ganske enkelt (jeg mener, i et internetsøk, det tar noen sekunder) å finne en. Disse korte segmentene (vanligvis mellom ett og to minutter) brukes ofte til å kaste deg i spill, filmer og show. De lar deg presentere talentet ditt innen kort tid. 
    
  • Du bør "kontrast" monologer. Selv om du alltid spiller den morsomme fyren, bør du ha noen seriøse monologer klar til å trolle dem når det trengs.
  •  
  • Som sanger må du ha mestret og mestret 16 til 32 barer av noen sanger. Noen auditions angir ikke en sjanger, mens noen vil at du skal vise dem noe som ligner på hva de produserer. Så få noen opp på ermet min.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kompilere din CV. Inkluder alle produktioner du har gjort i leirer, verksteder, universiteter og fellesskapsteater. Selv om den bare har halv referanse, tilhører den i den. Ekstra arbeid teller også! Vis dem hvor allsidige du er hvis du har teknisk, stikkontakt eller kostymeopplevelse. 
    
  • Oppfør alle dine spesielle evner (dans, sang, dialekter, kamp, ​​etc.) i CV. Du må imidlertid ikke lyve "for mye" - du kan bli fanget prøver å quilte under en monolog, selv om du har glemt din quiltesko veldig overbevisende.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenn deg selv. Velg din fyr. Er du best i hovedroller eller karakterroller? Er du den neste kvinnelige lederskuespillerinnen eller den perfekte, ondskapsfulle skurken? Spesialisering rett i begynnelsen hjelper deg med å målrette de beste auditionsprøver for dine evner. 
    
  • Det er ingenting galt med å være knyttet til bestemte roller. Faktisk er det mer sannsynlig at du skal lykkes med å auditionere for din type. Ville noen nekte at Helena Bonham Carter er en legitim showman, selv om hun spiller den samme rollen igjen og igjen? Nei. Hun vet bare hva hun er god til, og hun klipper det hver gang. Så se på hva som er mest naturlig?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få et portrettskudd. Det første en regissør eller produsent ønsker å se om deg, er portrettbildet som følger med ditt CV. Det er i din interesse å få dem så snart som mulig og skrive ut en hel haug med dem. Du distribuerer dem som søtsaker. Pass på at de er oppdatert! Ikke bruk et bilde av deg selv som er fem år gammel. 
    
  • Det er ikke vanskelig å få skreddersydde portretter billig. Ofte er fotografene i samme posisjon som du er og prøver å bygge opp porteføljen sin. Lytt til nye nye fotografer klar til å skyte for en liten avgift, eller til og med ingenting. Den gode tingen om portrettfotografering er at det ikke er behov for noe sett, og det er ikke behov for frills.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dykk forberedt. Du har ingen anelse om hva regissøren som støter på prosjektet for deg, gjør. Men du har det i hendene hvor godt du presenterer deg selv. Dykk i tide, kjenne ombordstigningsmaterialet, ta med det materialet du trenger (inkludert en penn eller blyant) og se så godt ut som mulig. Det er egentlig alt du kan gjøre. 
    
  • Vær snakkesalig. Du vet aldri hvem du møter, hvem kan få deg inn i den. Fyren som gjemmer seg i hjørnet med hodetelefon har sannsynligvis mye mer strøm enn du skjønner. Og selv om ikke nå, så kanskje senere. Snakk med de rundt deg og grav tærne inn i dramasandboksen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Snakk ofte. Auditioning er en fin måte å se den i byen. Når folk begynner å gjenkjenne deg, er de mer sannsynlig å vurdere deg i roller. For å gjøre navnet ditt offentlig er halvparten av kampen. 
    
  • Du vil få avbestillinger. Du vil få mange avbestillinger. Alle får det. Den fungerende delen av å handle er auditionen - vil du aldri auditionere hvis det ikke var en jobb. Ta avslagene så lett og fortsett. På et tidspunkt vil et løfte komme.
  •  
         
 12.  
             

    5      Bygg ditt personlige merke  ,

    
   
 1.             1      Forestill deg selv som en gründer. Du er en kunstner, men du markedsfører også deg selv. Du markedsfører ansiktet, stemmen din, kroppen din og dine skuespillerkompetanse. Vær oppmerksom på at menneskene du bekjenner å se som et produkt og som en måte å tjene penger på. Dette er verken bra eller dårlig, men å vite at det gjør det, vil holde deg oppreist. 
    
  • Ikke la det presse deg. La det gjøre deg sterkere. Avvisning har ingenting å gjøre med din personlighet. Poenget er at du ikke lever opp til ideen om produktet du vil ha. Du vil senere svare til produktet fra en annen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få Internett-reklame. Legg inn stående og fortsett på nettet. Aktør Adgang er et flott sted å starte. Legg inn videoer av forestillingene dine på YouTube. Sett opp en Facebook-side og en Twitter-konto. Det er ren spekulasjon, men du vet aldri hvem som ved et uhell kan snuble over informasjonen din og bestemmer deg for å ansette deg. Du kan også bygge en lojal fanebase gjennom sosiale medier. Dobbel profitt. 
    
  • Du kan også sette din demo på nettsteder som ReelAct. Og / eller få ditt eget nettsted! Hvorfor ikke?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Nettverk utførlig. Vær åpen og bygg ditt rykte som en profesjonell som andre liker å jobbe med. Personene i nettverket ditt kan koble deg til ledige stillinger og gi deg verdifull innsikt i din jobb og yrke. 
    
  • Unngå å utvikle et dårlig rykte. Hvis du er lat, vanskelig å samarbeide med, eller bare over-cocky, er du mindre sannsynlig å få konserter. Ikke gå rundt og spør etter at oransje M & M er å bli plukket ut.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Følg bransjen. Sjekk bransjens magasiner og nettsteder som Variety.com, Backstage.com, Showbusinessweekly.com og Hollywoodreporter.com for å finne ut hva dagens trender i virksomheten er. Fortsett å gå til forestillinger og jobbe med venner og bekjente på sideprosjekter for å holde din kreative flamme brennende. 
    
  • Les, lær og bygge tilkoblinger. Selv om mange tror at skuespill er noe du har eller ikke, er det ikke så lett. Hold deg oppdatert for manusforfattere og styremedlemmer, bli kjent med teorier, og ta deg til det offentlige øye. Å vite hvilken retning "scenen" er inne, vil hjelpe deg med å fortsette. Kanskje du er inspirasjonen til det neste prosjektet!
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Relaterte wikuHows .

                Les mer... (1)      
Kunst populær:
Lag en Captian America kostyme.

Bli komiker.

Skriking.

Operere en plater.

Lag en spiderman maske.

Lead et interessant liv uten kjedsomhet.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Macarena danser.

Lån bøker på tenne.

Vær en stjerne.

Bygg et hjemmestudio for datamaskingenerert musikk.

Unngå kjedsomhet i helgen.

Pakke en gitar for en tur.

Velg et artistnavn.

Gjør sprøytekunst.

Lag et enkelt musikkinstrument.

Ha det gøy alene.

Rock på gitaren.

Lærskalaer på gitaren.

Bygg et hjemmestudio for datamaskingenerert musikk.

Spill akkordet F på gitaren.