Home \ kunst
 

Lag en film.

 

Hvis du vil starte filmen, er det ikke så lett å vite hvor du skal begynne. Med sminke artister? Med datagrafikk? Og hvordan får du en jage med bil? Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kommer i gang med det grunnleggende og hvordan du lager din første film.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Grunnleggende  ,

    
   
 1.            1      Få et kamera. Mange amatørfilmtakere har brukt billige kameraer til å skyte profesjonelle filmer. Ofte er det selvroterte materialet imidlertid direkte relatert til historien, jeg. Innhold og utseende match. Du må bestemme hvilket kamera du trenger og har råd til. Et kamera kan koste noen få hundre eller flere tusen euro. Hvis du allerede har tilgang til et relativt billig videokamera, kan du filme en historie som passer til dette kameraets amatørutseende. 
    
  • I området mellom 100 - 200 euro får man allerede et stort antall videokameraer. Produsenter som JVC, Canon og Panasonic tilbyr relativt billige kameraer som fungerer mobile og effektive og tar gode bilder. Selv med en iPhone, iPad eller iPod touch kan du fungere bra, for med dem kan du enkelt overføre videoene dine fra en IOS-enhet i iMovie. IOS-enheter har allerede utrolig gode kameraer for sine egne formål. Siden de fleste har en slik telefon, trenger du kanskje ikke å bruke ekstra penger. Du kan også koble til en ekstra enhet til iPhone, for eksempel en Olloclip, som koster mellom 60 og 190 euro. Olloclip har fire forskjellige linser. Billige kameraer kan ta gode bilder. Tenk for eksempel til "Blairwitch-prosjektet". Det ble skutt på et RCA-videokamera, som ble kjøpt i en vanlig elektronikkvirksomhet for små penger.
  •  
  • I området 400 - 900 euro får du solide modeller fra Panasonic og Sony, som for eksempel brukt på filmer som Open Water og mange dokumentarfilmer. Hvis du er seriøs med filmskaping, og du vil gjøre mer enn bare lage en film, bør du tenke på en slik investering.
  •  
  • På iPad, iPhone, iPod touch eller Macbook er det appen "iMovie" (4,99 euro for IOS-enheter). Med det kan du raskt lage enkle filmer som fremdeles ser profesjonelle ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hvordan du vil kutte filmen. Hvis du ikke vil ha en veldig rask og enkel løsning, vil jeg. bare kutte direkte med kameraet - noe som betyr at du skal filme alt i riktig rekkefølge og bare skyte perfekte scener (som er veldig dyrt) - da må du laste materialet inn i en datamaskin. Apple-datamaskiner har iMovie installert. PCer har Windows Movie Maker, en enkel redigering programvare som lar deg kutte materialet sammen, blande lyden og til og med lage titler, kreditter eller kreditter. 
    
  • Du kan også oppgradere til en mer kompleks og profesjonell redigeringsprogramvare som Video Edit Magic eller Avid FreeDV. Hvis ikke tilgjengelig, er det to flere gratis, men svært profesjonelle redigeringsprogrammer - Open Shot and Light Works. Begge kan brukes gratis.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn et sted. Det kan være vanskelig å lage en plassbasert film i sovesalen din. Like upassende ville være et kjøpesenter for en grovkornet film om en prostituert. Hvilke steder er tilgjengelige og hvilke historier kan fungere i det miljøet? Filmen "Clerks" handler om en gruppe apatiske gutter som jobber og henger ut i en liten butikk. Hvis du ikke har tilgang til en slik butikk, er en slik historie vanskelig å implementere. 
    
  • Butikkere og restauranter er ofte motvillige til å la amatørfilmspillere snurre med dem. Spørsmål koster men ingenting. Folk finner det ofte spennende når de kan delta.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn folk som hjelper deg. Bortsett fra noen få unntak krever det å produsere en film mange mennesker som har samme mål: å fortelle en historie som er rik på bilder og verdifull deling. Du trenger skuespillere og folk til å hjelpe med skytingen. Venner kan spille rollene, eller du kan starte en samtale på Facebook eller lignende for å finne folk som er interessert i prosjektet ditt. Hvis du ikke kan betale noen, bør du gjøre det klart før. 
    
  • Hvis du bor i en by med et høyskole eller universitet, kan du for eksempel heng flyger der, hvor skuespillet o.ä. er undervist. Kanskje du finner et lokalt talent. Du lurer kanskje på hvor mye moro folk flest har i å delta i et slikt prosjekt.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Skriv en film  ,

    
   
 1.             1      Tenk på en kraftig historie. Siden de fleste historiene hovedsakelig handler om bilder, bør du først tenke på hvilken ide du kan lage av en film. Hvilken historie må du se for å tro på? Ikke alle detaljer har ennå blitt bestemt, men du bør ha en grunnleggende ide om prosjektet. 
    
  • Tenk på filmer du liker å se på eller bøker du liker å lese. Hva gjør henne så interessant? Er det tegnene, plottet, bildene eller temaet? Uansett hva det er, behold dette elementet når du planlegger filmen.
  •  
  • Skriv en liste over alle rekvisitter, steder og skuespillere tilgjengelig for deg. Deretter utvikler du en film rundt den. Ha en drømdagbok, fordi drømmer ligner på filmer: kraftige historier og drømmer. Hold en notatbok klar til å skrive ned kommende ideer. Les nyheter i aviser. Du bør ha en grunnleggende ide og jobbe med det. Begrens ideen ytterligere når du skriver historien.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utvid ideen din til en historie. For å lage en historie i en ide, må du fokusere på tegnene. Hvem er din hovedperson? Hva vil han / hun ha? Hvorfor får hovedpersonen ikke det hun ønsker? Hvordan vil hovedpersonen forandre seg? Hvis du kan svare på alle disse spørsmålene, er du på vei til en god historie. 
    
  • Det sies at hver historie begynner med en av to forutsetninger: En fremmed kommer og forstyrrer normalitet, eller en helt går ut på en reise.
  •  
  • Din historie skal ha en begynnelse der naturen og karakterene blir introdusert. I midten skulle konfliktene ha utviklet seg og til slutt skulle disse konfliktene løses.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv et skript. Et skript bryter opp hvert øyeblikk av historien til individuelle, roterende scener. Det kan hende fristende å kle seg og skyte hver scene i kronologisk rekkefølge. Men det lønner seg å planlegge ting på forhånd og se filmscenen etter scene. 
    
  • I et skript er alle dialogene for hvert tegn, samt noen få fysiske instruksjoner, innstillinger og kamerabevegelser. Hver scene begynner med en kort beskrivelse (f.eks. Inne, natt).
  •  
  • Hold øye med kostnadene mens du skriver. For dine formål kan det være bedre å utelate den lange, 30-minutters bilsporingen og gå direkte til effektene. Din hovedperson kunne ligge i seng med foreninger og lure på hva som skjedde.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv et storyboard for filmen. Et storyboard er som en tegneserieversjon av filmen, men uten dialogbobler. Dette kan gjøres sjenerøst ved å tegne bare de viktigste scenene eller endringene. Eller - i en veldig stor historie - det kan være svært små deler, med hvert skudd og hver kameravinkel vises. 
    
  • Denne prosessen gjør det enkelt å ta en lang film. Vanskelige scener eller sekvenser kan forventes. Du kan også skyte uten et storyboard. Men det hjelper ikke bare deg med å visualisere filmen din bedre, det bidrar også til å gjøre visjonen klarere for besetningsmedlemmer.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Tenk på bilder  ,

    
   
 1.             1      Utvikle en estetikk for filmen. Siden filmene handler om bilder, bør du tenke på hvordan filmen skal se ut og føles som. Tenk for eksempel på to prøvefilmer: "Matrix" er monokromatisk, i en gul-grønn tone som gir inntrykk av digitalisering av bildene. Eller: "En skanner mørkt - den mørke skjermen" av Richard Linklater, som ble redigert med et rotoskop og dermed hatt et uforglemmelig tegneserieaktig utseende.       
 2.  
 3.             2      Ønsker du en film med jevn, profesjonelt skudd eller et grovt, rystet utseende? Alt er mulig. Tenk for eksempel til "Melancholia" av Lars von Trier. De første sceneinnstillingene ble laget med et super høyhastighets kamera som skaper en flytende, grasiøs bevegelse. Resten av filmen ble skutt med et håndholdt kamera eller "rystet kamera" for å forbedre følelsen av følelsesmessige og følelsesmessige konflikter som utgjør filmen.       
 4.  
 5.             3      Designer kostymer og naturdesign. Hva ser bildet av filmen ut? Kan du skyte det på en ekte plassering eller må du bygge et sett? De feiende panoramaene av filmene på den store skjermen på 1960- og 70-tallet var en kombinasjon av brede, åpne rom og studioopptak. Scener fra "The Shining" ble filmet på et skianlegg i Oregon. "Dogville" ble skutt på tomt stadium med bare antydede bygninger og rekvisitter. 
    
  • Når det kommer til filmer, handler det om hvordan hovedpersonene er costumed for å vise seeren deres karaktertrekk. "Menn i svart" er et godt eksempel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på belysningen. I noen filmer kan du se et mildt, nesten uklar lys hvor skuespiller og natur ser veldig flatterende ut og hele filmen ser nesten ut som en drøm. I andre kan du finne en realistisk belysning og i andre leder regissøren det på toppen og arbeider med et veldig hardt lys som nesten skjærer. Se på "Domino" med Keira Knightley.       
 8.  
 9.             5      Fullfør settet eller finn et sted. Hvis du vil jobbe direkte på et eksisterende sted, se etter den ene og sørg for at du kan skyte der. Hvis du jobber på et iscenesatt sett, må du utstyre det (for eksempel med rekvisitter). 
    
  • Hvis det er mulig, bør du bruke eksisterende steder. Grønne skjermer, som projiseres på noe senere, ser upassende ut på enkelte steder. Du kan bruke dem hvis du vil. Det er lettere å skyte i en bar enn å lage et rom i en.
  •  
         
 10.  
             

  Del 4      Bygg mannskapet  ,

    
   
 1.             1      Finn en direktør. Han styrer de kreative aspektene av filmen og skaper hovedforbindelsen mellom mannskapet og skuespillerne. Hvis du har ideen om en film og vet nøyaktig hvordan den skal se og føle, så vil du sikkert også lede den. Men hvis du ikke er god til å lede mennesker rundt og lede dem, kan du enten lede annerledes - eller leie noen til å lede hele filmen. Du velger de viktigste menneskene, tar vare på filmen og tilbyr kreative input der det trengs.       
 2.  
 3.             2      Velg kameramannen. Han sørger for at alt fungerer med belysning og selve filmen. Sammen med regissøren bestemmer han også hvordan hvert skudd ser ut, lyser og skuttes. Eller hun eller han tar vare på belysning og kameraspill. For mindre produksjoner, tjener han / hun selve kameraet.       
 4.  
 5.             3      Spør noen om utstyret. Denne personen sikrer at scenen / scenen stemmer overens med regissørens kreative visjon. Han eller hun kan også være ansvarlig for rekvisitter (alle ting som tilhører utstyret). 
    
  • Kostymer, frisyrer og sminke kan falle inn i denne kategorien for en svært liten produksjon. I en stor produksjon velger denne personen (eller syr) hver kostyme som vises i filmen. I mindre produksjon har denne personen ofte andre oppgaver.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg noen som er ansvarlig for lyd og musikk. En eller flere personer kan være ansvarlige for lyden. Dialoger må registreres enten i scenen eller i etterproduksjonen. Lydeffekter som skudd, granater eller eksplosjoner må genereres. Det må velges eller produseres musikk. Den må blandes og det må genereres støy (fotspor, skinnkremer, knusende plater, poppedører). Lyden må blandes, redigeres og tilpasses i postproduksjon med filmen. Og husk, musikk trenger ikke å være veldig høyt. Det kan være så stille i en stille scene at seeren knapt registrerer den. Det legger da bare vekt på den faktiske scenen.       
 8.  
 9.             5      Velg aktørene. Folk rundt deg kan bli med når de blir kalt i en lavbudsjettfilm. Selvfølgelig ville det være en fordel hvis du kunne vinne en berømt skuespiller for filmen. Men hvis du vil spille dine skuespillers styrker, må du sørge for at sluttproduktet er flott. Hvis du trenger en politimann, spør om han er tilgjengelig for noen få scener om ettermiddagen. Men sørg for at ingenting ulovlig skjer i den tiden politimannen er på stedet. Det kan ellers føre til problemer. Hvis du trenger råd fra en lærer eller professor, spør på skolen eller universitetet.  
    
  • Test båndbredden til dine skuespillere. Hvis en av dem gråter i en trist scene, bør du sørge for at han / hun kan gjøre det før man inngår kontrakten.
  •  
  • Pass på at datoene er riktige. Dine skuespillere bør være tilgjengelige på settet hvis du trenger dem.
  •  
  • Vær forsiktig med stuntscener som kan skade skuespillerne dine.
  •  
         
 10.  
             

  Del 5      Dreie og kutte  ,

    
   
 1.             1      Finn utstyret ditt og test det. Du trenger minst et videokamera. Du trenger sannsynligvis også et stativ som du stiller kameraet på for stille bilder. Det er også belysning og lydutstyr. 
    
  • Det er en god ide å ta noen testbilder. Dine skuespillere kan øve seg og besetningen kan koordinere sine aktiviteter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegg veldig grundig. Legg merke til hvilken "ta" er den beste av scenen. Det hjelper deg senere i gjennomsnitt. Hvis du må se på noen feil eller dårlig tar hver gang du søker etter en scene, tar redigeringsprosessen for alltid. 
    
  • Pass på at alle er på høyre side av timeplanen for hver scene i begynnelsen av hver dag. Det kan være svært kostbart å ta med alt nødvendig, mannskapet og stedet på en fellesnevner. Derfor hjelper det å skrive og distribuere en skytingsplan rett i begynnelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Film filmen din. Dine beslutninger er grunnlaget for å lage en "hjemmekino" eller en profesjonell utseende film. 
    
  • Noen mener at rotering av en scene fra forskjellige kameravinkler er mer interessant og forenkler redigering. Generelt snakker profesjonelle filmskapere hver scene helt, halv totalt og med nærbilder av de viktige elementene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp filmen. Ta med materialet til datamaskinen og last filene. Fang dem og finn ut hvilke innstillinger som er gode. Lag en grov kutt med disse innstillingene. Hvordan du kutter filmen din, er avgjørende for hvordan sluttproduktet ser ut og fungerer. 
    
  • Jump Cuts fanger seerens interesse og brukes ofte i actionfilmer. Langvarige holdninger kan også gi et dypt inntrykk. Men hvis de blir gjort dårlige, kan de bli veldig kjedelige. Se på begynnelsen av "The Good, the Bad, and the Ugly."
  •  
  • Du kan også kutte for å passe musikken til arbeid raskt og effektivt. Du kan også kutte på musikken til en stille scene i filmen ved å velge musikk som skaper det rette humøret.
  •  
  • Kutting av en scene fra forskjellige vinkler kan vise parallelle ting. Du kan bruke split- eller barberverktøyet i redigeringssystemet ditt til å lage mindre klipp med forskjellige innstillinger. Du kan deretter blande og matche. Du vil raskt finne ut hvordan det fungerer. Med digital redigering kan du fortsatt angre feilene dine med "Angre" eller "Tilbake" -knappen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett på lydeffekter og musikken. Musikken din bør innstilles for å passe filmen hver sekund. Det levende lydsporet som er tatt opp under opptak, skal være høyt og klart. Skriv om nødvendig viktige deler igjen. 
    
  • Husk at hvis du vil frigjøre filmen din, kan bestemt funnet musikk forårsake juridiske problemer. Derfor er det bedre å lage musikk til filmen. I tillegg er det mange talentfulle musikere som liker å få erfaring i et slikt prosjekt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Opprett tittel og studiepoeng. Skuespilleren og mannskapet skulle bli navngitt på slutten av filmen. Du kan også inkludere en takk til organisasjoner som du fikk lov til å skyte. Men bare hold det enkelt.       
 12.  
 13.             7      Overfør filmen til en digital DVD. Klipp en teaser eller tilhenger. Hvis du vil markedsføre filmen din online eller i en kinosal, kutte du en salgsfremmende trailer. Ikke vis for mye av historien din. Publikum bør vekke interesse. 
    
  • Og ikke glem å legge inn filmen din på YouTube eller Vimeo. Hvis filmen din spilles i en kinosal, må du ikke laste den opp på YouTube, for det er her du ikke tjener så mye penger med det som med billettsalg. Legg bare teasere og lignende. høyt og ikke glem å markedsføre filmen din på andre steder enn YouTube!
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Spillesprekk.

Spill Pocky Game.

Lag en toga.

Bygg et klarinett sammen.

Forbered deg som en cheerleader for audition.

Jamming.

Lag et spillprogram selv.

Lag en Minnie Mus kostyme.

Spille Beat Bass.

En ukulele tune.

Bli med i et band.

Spill en stor akkord på gitaren.

Lag en løvekostyme.

Leser en bok.

Lær å komponere.

Vær en klovn.

Spille strømkilder på gitaren.

Gjør som Shinji Ikari.

Spill en stor akkord på gitaren.

Se filmer og TV online gratis.

Tango dans.