Home \ kunst
 

dashing.

 

Flitting. Kunsten til noen å ta av seg klærne og løpe rundt på et torg uten å splitte seg. Fra politimyndigheten, regjeringen og din mor ekstremt kritisk øye, men anbefalt av vennene dine. Det foregår vanligvis om natten eller for en innsats, men det kan like godt gjenopplive din monotone hverdags ettermiddag. Så hva skal du gjøre i morgen?

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Planlegg nakenflugten din  ,

    
   
 1.            1      Velg et sted. Shy folk vil kanskje eksperimentere med hagen eller en øde gate, eller om natten på et øde sted. Den modige (eller den som har autoritetsproblemer) kan prøve den i travle kjøpesentre midt på dagen. Den ekstreme raceren kan velge fotballbane i løpet av sesongen, rett foran alle kameraer. Hvor langt vil du gå?  
    
  • Vær oppmerksom på at jo mer ekstreme stedet, jo mer ekstreme konsekvensene. Faktisk, hvis du vil zip rundt et kjøpesenter, vil du bare gå naken gjennom et kjøpesenter, etterfulgt av sikkerhetsstyrker. Og fotballbanen? Deretter kan du finne deg selv på et TV-program og se det fra en 24-timers interneringscelle. Så vær forsiktig.  
     
   • Alvorlig. Det avhenger av plasseringen, men du kan like godt bli straffet, arrestert eller satt på listen over moralske kriminelle (avhengig av alvorlighetsgraden av fossen). Lær om lovene i ditt område før du ødelegger resten av livet ditt i 30 sekunder med ufarlig moro.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg en tid. Du vil se mye slankere ut i mørket, men hvis du vil at verden skal oppleve deg i din naturlige form, så gjør du det i dagens lyse lys akkurat som du var etter kampen fra mors mage. Og hvis strekkmerker og fettruller gjør det viral på YouTube, flott. Det er også en del av det morsomme, ikke sant?  
    
  • Hvis du planlegger å kjøre på offentlig grunnlag, vær oppmerksom på loven om uautorisert oppføring. Det som allerede er ulovlig i løpet av dagen, er dobbelt så ulovlig om natten hvis du er et sted du ikke bør være. Det vil si hvis du blir fanget.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg din følgesvenn klokt. For mange historier dreier seg om en fattig fyr hvis underbukser ble stjålet, visste du det? Deretter må han ta det neste beste søppellokket (som om søppelkasser fortsatt har lokk i det hele tatt) og parade naken ved neste bryllupsfest, bare for å ringe til moren. Ikke la denne fyren være deg. Gå med en gruppe venner som du stoler på, hvem har ikke noe imot å se deg naken, og hvem har ikke noe imot om du eller du ser dem naken.  
    
  • Og selv om de flirter, sørg for at de er typen du vil se flitt, vet du? Hvis alt dette rådet utelukker noen du kjenner, så gå alene! Så er æren din alene. Alle øyne bare på deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk gjennom alt grundig. Dette er en av de planene hvor du må markere og plassere alle dine alternativer. Hvis politiet sporer deg, hvis noe går galt, hva er din vei ut? Hvordan vil du håndtere dette? Hvem driver din fluktbil? Og hva vil du ha på deg?  
    
  • Hvor vil klærne være? På hodet ditt, i dine hender eller et annet sted? Hvor vil transportmiddelet være og hvor raskt kan du nå det når alt annet feiler? Skal du ha på seg en parykke slik at ingen gjenkjenner deg? Hva med sko? Har føttene behov for beskyttelse uansett hvor du er (spesielt hvis du må løpe fort)?
  •  
  • Hvis du jobber med en ganske stram tidsplan, så planlegge hva slags klær du vil ta av. En kjole er falt i løpet av sekunder, mens de skinny jeansene tar minutter å skrelle, og lar deg være i en sårbar stilling.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Gjør loven  ,

    
   
 1.             1      Gå til scenen. Bokstavelig talt. Du vet at det er ulovlig, ikke sant? Men du har tatt all planleggingen, så du kan gjøre det like bra. Har du vurdert noen energidrikker før? Denne typen oppgave trenger virkelig energi og adrenalin. Har du tatt mot og mangel på skam? Jeg håper det!        
 2.  
 3.             2      Ta en titt rundt. Begrepet "se på 6" (ta hensyn til hva som skjer bak deg) kommer fra whiz (selv om kildene er litt tvilsomme). Hvis du er på et offentlig sted, vær oppmerksom på omgivelsene. Er det barn? Politiet? Hindringer som kan (bokstavelig talt) få deg ned? Det siste du vil ha, er å være naken, med alle fire av dere som strekker seg ut (på grunn av en uheldig ansiktslanding) til en seks år gammel jente som gråter ut og stiller spørsmål du ikke er forberedt på. Så se til venstre, til høyre og en gang rundt aksen. Alt gratis?  
    
  • Hvis du er en del av et lag, så er det styrke gjennom mengden. Distribuere en eller to personer som vakter som er på utkikk. Hvis noe går galt, gjør et signal deg med å stoppe oppdraget. Du må prøve det en dag senere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Strip helt. Ja, sukker søt frihet. En frisk bris rundt myke vev. Den typen som Mor Nature og Nelly hadde til hensikt for deg. Men ikke bli vant til det for mye. Det blinker ikke lenger hvis du ikke engang legger klærne på deg lenger. Så løp rundt, gjør ting og nyt det. Hvordan føles det?  
    
  • Alvorlig. Ta av alle dine eiendeler og legg dem på et trygt sted eller gi dem venner du stoler på før du forlater dem. Hvis det er en mulighet for at du ikke får tingene dine trygt tilbake, så legg undertøyet på hodet ditt, så du har litt beskyttelse, om nødvendig. Eller ta et annet sett med ting som du fremdeles gjemmer. Undertøyet kan også være veldig nyttig hvis politiet dukker opp uventet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La oss gå. Så ikke bare stå der sånn. Hopp rundt, gjør litt lunges, dykk inn. Ta kaptein Morgan pose - hvor ofte kommer det øyeblikket tilbake? Ikke nok er det riktige svaret, ja. Så ta de neste 30 sekundene og klem det ut så godt du kan. Du kan aldri få en ny sjanse.  
    
  • Hvis du vil ha oppmerksomhet, rop og skrik og du får det. Av feil folk kanskje, men du får dem. Disse menneskene skal nok ha en slags innspillingsenhet med dem, så vær ikke overrasket om de får dem ut. Ingen sjanse for at sjefen din hører det, ikke sant?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør det til et spill. Hvor langt går du og vennene dine? Hvem kan vare lengst og hva er feil ting du kan gjøre? Din plassering bestemmer hvilke spill du kan spille, men ikke la kreativiteten begrense omgivelsene dine. Her er noen ideer:  
    
  • Ta en tennisball (eller et annet lite objekt) og legg det bort. En person må løpe bort og legge den bort. Den neste må gjøre det samme. Snart får du en kald fot!
  •  
  • Når du er på et offentlig sted, inkluderer du tid, volum og mod som dine tre variabler. Hvem har lengst? Hvem er klar til å være høyest? Hvem er klar til å bli sett og utsatt?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sett klærne på igjen. Vel, det var kort, men det var søtt. Hvis det var lengre, ville det ikke vært så spesielt lenger. Korthet forhindrer det ekstraordinære å bli noe vanlig, vet du? Så sett på klærne igjen (du vil sannsynligvis være rystende litt uansett) og vende seg til vennene dine og snakke om det en gang du gikk bust. Hvor stor var det? Har du noen bilder av det?  
    
  • Hvis du ikke finner dine ting, kan wikiHow ikke hjelpe deg i dette ene tilfellet. Du kan sikkert lage din egen, men det kan være lettere å spørre noen for en topp, eller bare parade rundt til du blir tatt til et sted hvor du får et lyst oransje jumpsuit.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Nyt minnene. Hvis du har barnebarn, kan du glede dem med historien om hvordan du en gang lo i ansiktet av sosiale normer og gikk rundt splinternakket, så glad som en musling på en fredag ​​ettermiddag. Eller, selvfølgelig, venter du ikke til du har barnebarn og utfordrer vennene dine til å være like gode som deg! Sjansene er dårlige, men du kan i det minste prøve det!        
 14.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

        
Kunst populær:
Ikke kjeder deg hvis du ikke har noe å gjøre.

Bygg en elektrisk gitar.

Bli en gatemusiker.

Organiser en hendelse.

Pakke en gitar for en tur.

Macarena danser.

Kom inn i riktig humør for å skrive.

Leser en bok.

Bruk fotpedalen på piano.

Slå en morsom video.

Vinn X Factor.

Gjør som en anime eller manga karakter.

Finn din egen sangstemme.

Skriv en fengende melodi.

Bygg en snømann.

Velg et artistnavn.

Skriver unike tekst for en sang.

Lær å spille tabla.

Digitaliser lysbildene.

Lag en kostyme.

Ta ut et rap mixtape.