Home \ kunst
 

Lag en gitarbunt.

 

Noen ganger stiller en gitar ikke en gang rett etter stemmen: det høres ikke ut som en gjeng. Du merker dette fordi den flageolete tonen i en tom streng i tolvte fret og den valgte tonen en oktav høyere på samme fret, er ikke det samme notatet (lett berør strengen på tolvte fretten og deretter dab den ned og hakk den igjen). Å lage gitaren i et bunt betyr at tonen i hver fret samsvarer med den kromatiske referansetonen på den tempererte skalaen ved å justere strenglengder til broen og salen. Den like herdede skalaen og det rene humøret er lik, slik at du foretrekker det rene stemningen i messinginstrumentene. Således blir tonen på den tolvte fretten teoretisk en oktav høyere enn den tilsvarende tonen i den tomme strengen, og den flageolette tonen på den syvende fretten en oktav høyere enn tonen som er beslaglagt der.

 

Prosessen er den samme for elektrisk bass og gitar.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Les tipsene og advarslene nederst på siden! Før du gjør disse tingene, må du kjenne noen ting.        
 2.  
 3.                  2      Stemmer instrumentet ditt på notatene du vil spille med. Matcher alle strenger direkte etter tuneren - ikke overtonen på den femte fretten. Elektriske og halvakustiske instrumenter: Ta en programmerbar elektronisk tuner med strobe-skjerm som du kan koble direkte til instrumentet. Et mekanisk stroboskop kan fortsatt være den mest nøyaktige indikatoren. Bruk den kromatiske ligningen nedenfor for å få frekvensene f n for denne programmerbare tuneren. For akustiske instrumenter : Bruker et ekstremt stille (og akustisk død) rom og en tuner med en mikrofon. Igjen er instrumentet ditt i humør der du også spiller. Hvorvidt bandet ditt spiller i Drop D, Ab Standard, G Modal eller noe annet humør, bør du stille inn instrumentet ditt til dette brukte humøret. Standard E Drop D er bedre enn standard på grunn av lavere strengspenning. Bassister : Under hele denne prosessen bør du spille med Pick, selv om du ikke bruker en. Hvordan bruke fingrene mens du spiller er bra, men det er bare ikke akkurat nøyaktig og jevnt nok. For alle instrumenter : Matcher instrumentet flere ganger. Endring av strengspenningen kan påvirke halsen og dekke de andre strengene. Hold deg inntil hver streng er så perfekt som mulig. Først da vil du fortsette med neste trinn.        
 4.  
 5.                  3      Angir strengposisjonen. Hvis du planlegger å gjøre strengene dine (avstanden mellom strengene og fingerbrettet) høyere eller lavere, gjør du det nå. Det er når strenger snorker, løfter de til de slutter å gjøre det! Hvis en snor vibrerer eller snurrer på neste høyere hylle, kan banen endres raskt i en kort stund, noe som gjør strengrepetisjon svært vanskelig. De to plassene kan midlertidig blandes i kort tid, noe som ofte gjør banen litt høyere. Buzz produserer noen ganger overtoner som påvirker renheten av banen på de høyere fretsene; Notene på den tiende fretten kan høres litt høyere. Jo mindre omfanget og varigheten av snaren på den tilstøtende fretten, desto mindre skal den være d . Hvis du bytter strenger etter at gitaren er bundet, ødelegger du alt arbeidet du gjør. Hvis du endrer posisjonen til en hvilken som helst streng, går du tilbake til trinn 2. Høyere kvalitet gitarer kan ha sine strenger nærmere fretsene med mindre buzz. Jo nærmere strengene er til kretsene, desto mindre strenger strekkes og strekkes når de griper; jo mindre offset d må være, desto bedre (og eksponentielt) er tuningen av kragens renhet på grunn av den nedre strengforlenging. Saitenschnarren kan muligens påvirke Bund renheten. Ta strengene så nær fretsene som mulig; Hvis du hører en buzz på neste høyere fret, øker du gapet litt. Kanskje du kan sette opp en buzz på frets over tolvte fret. Dyrere gitarer kan ha sine strenger nærmere fingerbrettet og har dermed bedre streng klarhet. Feilintonasjonen på grunn av strengforlenging er ( T + (T (2 y i / s )) T , hvor T er spenningen til sin tomgangstreng og y i er avstanden mellom overflaten av jeg -tråd og bølget av tolvte fret. Det følger av disse ligningene at banen blir bedre når strengspenningen T og avstanden y i mellom streng og tolvte bånd minimeres Fordeling d er redusert. Så du må holde y i så lite som mulig for den første strengen for å få bunt klarhet. Hvis avstandene y i mellom strengene og fretsene er for store, er en generell innstilling umulig.        
 6.  
 7.                  4      Hvor opprørt er hun nå? Angre streng på tolvte fret og slå den. Angrepet skal være gjennomsnittlig; ikke for sterk, ikke for svak. Når du griper, vær forsiktig med å trykke så hardt at strengen ikke snakker. Spesielt på gitar, selv med en vanlig fretboard ("un-scalloped"), er det mulig å skyve tonen opp noen få cent, bare ved å gripe for hardt. Dette er ikke et problem i det vanlige spillet, men her brøt vi maksimal nøyaktighet. Når du spiller strengen på tolvte fret, se på tuneren din. Hvis den er for høy eller for lav, er ikke gitaren bundet og må justeres.        
 8.  
 9.                  5      Stemmer igjen. Hvis du er for høy (spiller strengen på tolvte fretten), er broen for nær midten av strengen og den vibrerende delen av strengen må utvides. Løsning: Flytt broen lengre bort fra fingerbordet (ved å skru skrutrekker vekk fra deg). For lavt: Hvis du er for lav (spiller strengen på tolvte fretten), er broen for langt fra midten av strengen, og du må forkorte den vibrerende delen av strengen. Sammenlign tonen på tolvte fret med en stemme eller måleinstrument med harmonikene på tolvte fret. Løsning: Flytt broen til fingerbordet (ved å skru skrutrekker mot deg). Dette gir akseptabel buntrenhet i området mellom sal og tolvte linning.        
 10.  
 11.                  6      Sjekk! Etter at broen er tilbakestilt, må du gjenta trinn 2. Pass på at hele instrumentet fortsatt er perfekt. Hvis trinn 2 er ferdig, ta tak i den tolvte fret igjen på den justerte strengen og sjekk den med tuneren. Du bør se at den ikke lenger er på samme sted. Hvis tonen på tolvte fretten ikke er perfekt, selv om den tomme strengen gjør det, må du gjenta trinn 4 til det er sant. Tuner lyden av den tomme strengen og kontrollerer tonen på den femte fretten med en tonehøyde. Hvis tonen på den femte fretten er fortsatt litt for høy, flytt broen (strengen hvil) en tredjedel av en millimeter tilbake. Spill noen stykker på en streng og juster lengden på strengen ved broen tilsvarende, hvis intonasjonen ikke høres bra ut. Hvis hun er ok, er du ferdig med denne strengen. Tuner notene på første fret ved å justere strengspenningen (trykket) og sammenligner notatene på den andre til tolvte frets til pitchene på den elektroniske tuneren. Hvis notatene i strengen sammenligner med et organ eller rørrør, og de fleste av de høyere tonene er for høye sammenlignet med tonerøret og tonen på første fret, lengder strengen ved brua med ca. 0,2 millimeter eller beveger broen mot fretboardet. hvis for dypt. Gjenta til notene fra salen til tolvte strengen stemmer overens med referansetonene. En streng er strengere hvis notene i tolvte, sekstende og nittende frets er de samme som flageolettene i disse stillingene. Finjustert ved å spille gitarmelodien av "Mamas Pearl" (J5) på en streng.        
 12.  
 13.                  7      Og så videre. . Gjenta prosedyren beskrevet her med hver streng av instrumentet, ofte innstille.        
 14.  
 15.                  8      Nyt resultatet. Når hele instrumentet er satt opp, spill en fett fett barre akkord. Lytt til alle overtonene uten som du har gjort så langt! Deretter slår du på forvrengningen og merker med tilfredshet at gitaren plutselig har 300 ganger mer kraft.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Lær barn å synge.

Vend den perfekte skateboardvideoen.

Katter som Eminem.

Bland sanger.

Lag en Ninja maske ut av en T skjorte.

Ha det gøy hjemme alene.

Fløyter høyt.

Audition med selvtillit.

Spill Pocky Game.

Ikke kjeder deg hvis du ikke har noe å gjøre.

Som Shakespeare snakker.

Ta ut et rap mixtape.

Skriv en barnebok.

Grindcore synger.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Spiller av Jazz Piano.

Korrekt magedans.

Skriv et treff.

Spille strømkilder på gitaren.

Tame en drage laget lett kostyme.

Syng bedre hvis du tror du er dårlig.