Home \ kunst
 

For å overleve en skrekkfilm.

 

Noen liker å se horrorfilmer. Resten vil heller lytte til et kjedelig foredrag enn se på to timers blodstrøm, deler av kroppen kuttes av og folk skriker i frykt. Hvis du vil være i stand til å se horrorfilmer med vennene dine uten å måtte forlate rommet etter en kort stund, finner du måter å utholde det på, og kanskje til og med lære å liker filmene de trenger å bli vant til.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Slå ut hjernen  ,

    
   
 1.            1      Se på trailer slik at du vet hva som kommer. Hvis du vet hvilken film du skal se, kan du søke på traileren på internett og se den fra start til slutt. Tilhengere er vanligvis ikke lenger enn tre eller fire minutter, og de inneholder høydepunktene i filmen. Hvis du klarer å se på det, vet du historien, tegnene og scenene etterpå, noe som betyr at du er mindre sannsynlig å bli overrasket - og det er alltid bra for horrorfilmer.        
 2.  
 3.             2      Les et sammendrag. I dette tilfellet er spoilere veldig gode. Les alt om plottet, slik at du ikke kan forutse noe under filmen. Hvis du allerede vet hvordan en film slutter, er noe av magien allerede borte. Sjekk hvem som skal dø, hvem morderen er, og hvilke andre skumle ting du bør forberede deg på.       
 4.  
 5.             3      Forskning om skuespillerne. Finn ut hvilke andre filmer skrekkfilmaktørene fortsatt spiller. Hvis personen som spiller Psycho Killer personifiserer en vennlig pappa i en annen film, kan du se korte videoer om denne filmen. Gjør dette for alle andre skuespillere i filmen. Når du ser horrorfilmen, vil du huske hvordan de var i andre, vennligere roller, og filmen virker mindre skummel for deg.       
 6.  
 7.             4      Se parodier av filmen. Hvis du skal se en klassisk horrorfilm, er det flere parodier om det. Leter du etter et klipp på internett som gjør narr av filmen. Du finner det du leter etter på YouTube. Hvis du ser den riktige filmen, vil du huske parodi og filmen virker latterlig for deg.        
 8.  
 9.             5      Lær om kostymer og sminke i horrorfilmer. Noe som gjør horrorfilmer så ubehagelige er blodet og skaderne du ser hele tiden. Ikke glem at dette ikke er ekte. Dårlige bein, dårlig hud, feil sår, feil blod. Kostymer og sminke i horror filmer krever virkelig mye talent. Når du regner med hvordan sminkeartister og stavmestere jobber, ser du filmen med en viss fascinasjon i stedet for frykt.        
 10.  
 11.             6      Kjenn de klassiske handlingene til en skrekkfilm. Visse ting skjer i skrekkfilmer om og om igjen, så mange er veldig forutsigbare. Hvis du kjenner til de typiske prosessene, mister filmen sin mystik, og du ser det lettere ut. Her er noen eksempler på typiske horror filmer:  
    
  • En barnevakt går i øverste etasje for å sjekke barna og finner morderen der.
  •  
  • Ved sommerleiren driver en morder sin ondskap.
  •  
  • Et gammelt, forlatt hus viser seg å være et hjemsøkt slott.
  •  
  • En skremmende gutt er virkelig et spøkelse.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Ta tak i horror  ,

    
   
 1.             1      Kanskje du kan se filmen i lyset. Når lyset er av eller dimmet, er det lettere å overbevise deg selv om at en morder kommer bakfra og overrasker deg. I lys kan du se bort fra skjermen og andre steder, for eksempel til katten din, hvem renser seg selv. Fortell vennene dine at du vil beholde noen lys.       
 2.  
 3.             2      Tenk på filmskapet bak hver scene. Dette lille trikset fungerer godt i filmene og hjemme og kan ødelegge intensiteten til horrorfilmen. Ser du en forferdelig scene med et clownmonster som jager en liten jente opp trappen? Tenk deg en gruppe mennesker hvis kameraer skyter denne scenen. Det er ikke så skummelt å innse at bak alle scener er det et stort mannskap av mennesker: kameramenn, mennesker med ansvar for belysning, andre skuespillere, etc. Tenk regissøren å fortelle skuespillerne hva de burde gjøre: "Kjør opp to skritt, vri, skrik, fortsett å løpe. Mer følelse denne gangen! "Så filmen mister sin effekt.       
 4.  
 5.             3      Kommenter filmen under skremmende scener. Skrik skjermen når du blir redd. Hvis du noen gang har sett en horrorfilm i filmene, har du sannsynligvis lagt merke til at noen mennesker gjør det. "Hun åpner døren. Hun går inn! Nei, ikke gå inn! "Det synes å være en generell avtale om at dette er greit med horrorfilmer. Hvis du er hjemme med noen tøffe venner, kan du være irriterende for dem, men det er prisen de må betale for å la deg se filmen.       
 6.  
 7.             4      Skrem på de skummelt stedene. Skrekkfilmer er noen ganger fantastisk morsomme. Utlendinger kommer ut av menneskeklærene, gale troller kjemper hverandre i stedet for å drepe sitt byte, etc. Fokuser på de rare scenene som noen ganger er skummel og le høyt. Film å se på handler om å bli underholdt.       
 8.  
             

    3      Arbeider med filmer som virkelig skremmer deg  ,

    
   
 1.             1      Pass på at vennene dine ikke forlater rommet. Du vil ikke se filmen alene. Selv om du faktisk vet at ingenting er ekte, kan det skremme deg hvis du kommer inn for mye. Hvis en skrekkfilm virkelig skremmer deg, bør du bare se på det med venner. Prøv heller ikke å se på ham med vennene som bruker frykten din mot deg og senere hoppe ut av skap eller ta deg bakfra.       
 2.  
 3.             2      Dekke dine øyne og ører hvis det er nødvendig. Det du ikke ser og hører, gjør ikke vondt for deg. Hvis du bare ikke kan stå lenger, lukk øynene dine, begravet hodet i fanget ditt og legg hendene dine over ørene dine.       
 4.  
 5.             3      For dette bør du lage et signal med en venn. Hvis du vil forsikre deg om at du ikke åpner øynene for tidlig, bør du gjøre det med en venn at han vil knuse deg når den forferdelige scenen er over. Igjen, bør du være forsiktig så du ikke kommer i kontakt med en venn som knuser deg midt i den mest skremmende scenen.       
 6.  
 7.             4      Gå hvis du virkelig ikke liker det. Ingen tvinger deg (forhåpentligvis) til å se filmen, så stå opp og gå hvis du virkelig ikke vil se den. Vent i et godt opplyst rom for å være over, så du ikke trenger å vente et sekund. Hvis du hater horror filmer så mye at du virkelig ikke kan se dem, trenger du ikke å skamme seg over dem. Det betyr bare at du er følsom overfor smerte og vold og føler stor empati for dine medmennesker. Fortell vennene dine også, hvis de gjør narr av deg.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Kunst populær:
Høye notater synger.

Vekk hendene.

Lag en Wonderwoman Kostyme.

Gjør bandet ditt kjent.

Les manga.

Overfører musikk fra C til Eb.

Skriv et episk dikt.

Lytt til musikk.

Les mer.

Vær en Jedi.

For å være deprimert.

Walsdansering.

Les Drum Tabs.

Lær å spille gitar.

Lag en musikkvideo.

Skriv en litterær gjennomgang.

Lag et spill.

Kom deg i form i Dubstep.

Spill.

Tuning av en gitar i Drop D.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.