Home \ kunst
 

Vend den perfekte skateboardvideoen.

 

Det er ikke mye som er mer spektakulært enn å se noen som står foran kameraet med en dødelighetsmaling eller en komplisert hælflip. Det er skatere og tilskuere enige om. Filming hans triks, opplæring og skate sessions hjelper deg med å dele hans talent med verden. Men hvor starter man best? Du kan lære hvordan du får utstyret du trenger, plasser deg selv for å få best mulig vinkel, og film de beste triksene, og det er noen flere tips du kan bruke til å jobbe på opptaket ditt og oppnå et profesjonelt sluttresultat.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Riktig utstyr  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et mini-DV-kamera. Beste verdi for pengene og brukervennlig bruk er mini-DV-kameraer som digitalt tar opp til tape. Kvaliteten er god nok, båndene er enkle å lagre, og kameraene er billige i mange butikker, så de er ofte det beste alternativet.  
    
  • Et lite Panasonic- eller Sony-kamera koster mellom € 200 og € 400. Blant skater er Sony-kameraer de mest populære fordi de er enkle å transportere og leverer god kvalitet. De litt dyrere modellene inkluderer Sony Mini-DV vx1000, vx2000 eller en vx2100, som tilbyr profesjonell kvalitet, for nybegynnere, men sannsynligvis litt over toppen.
  •  
  • Pass på at du har en Firewire 400-port på datamaskinen. Ideelt sett bør mini-DVer også inneholde en høy kvalitet LP-modus.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk kameraet med en fisheye-linse. Det er flott å holde både skater og hinder i bildet, maksimere bredden på synsfeltet og gi inntrykk av å være både nær handlingen og langt nok unna for å se alt å kunne. I tillegg synes små gjenstander å være større eller høyere. Det er et vanlig knep som er både praktisk og psykedelisk og bare kult.        
 4.  
 5.             3      Få noen grunnleggende videoredigeringsprogramvare. Du vil ikke kunne redigere videoen din mens du går på skøyter og gjør triks. Enkel å bruke redigering programvare vil hjelpe deg å gjøre videoen profesjonell. Før du lager en film, må du sørge for at du enkelt kan redigere materialet.  
    
  • Det finnes mange redigeringsprogrammer som iMovie, Windows Movie Maker og Avidemux, alt forhåndsinstallert eller tilgjengelig gratis. De kan ikke være så profesjonelle, men de er brukervennlige og bør føre til god kvalitet.
  •  
  • Du kan bruke profesjonelle programmer som Final Cut Pro og VideoStudio Pro hvis du har et bredere utvalg av redigeringsalternativer, og du vil ha et bedre kvalitetsresultat i slutten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn interessante områder for filming. Før du går, bør du se deg rundt i området og se etter passende steder. Det er sløsing med tid til å bære kameraet rundt mens du og vennene dine ser etter et passende sted. Gjør dette før. Velg et bra sted med lett-å-film, men utfordrende hindringer, slik at du alltid kan huske det.  
    
  • Det er ideelt hvis du finner et sted med forskjellige hindringer. Et godt rekkverk for sliping, betongtrapper eller et gap? Prøv å finne en park eller et kompleks av bygninger som tilbyr alt det og hvor det er nok plass.
  •  
  • Sørg for at stedene du vil film tillate å skate, og at du ikke går inn i et privat område. Det er mer vanlig å filme på steder som ikke er rene skateparker for å demonstrere sin oppfinnsomhet og kreativitet, men en skatepark er også et flott sted å filme.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Filmer en gruppe skatere. Det er bedre å skyte flere skatere samtidig, alle prøver det samme eller forskjellige triks. Hvis du filmer en venn som prøver en 360 hard-flip, kan det kaste bort mye batterilevetid og ta opp mye plass mens du venter på en replay. Men hvis du kan filme forskjellige mennesker, vil du ende opp med mye mer brukbart materiale som du kan bruke.        
 10.  
 11.             6      Har alltid en erstatning. Prøv alltid å ha alt i to eksemplarer. Få to batterier, to bånd, om nødvendig enda en andre linse. Det kan være så vanskelig å koordinere en gruppe skatere og stå på trikset, så det kan også filmes. Så du vil ikke pakke opp for tidlig bare fordi du ikke har nok batterier. Aldri savner en viktig holdning ved alltid å være godt forberedt.                  
 12.  
             

  Del 2      Slik spiller du en skisesession  ,

    
   
 1.             1      Fokus på din egen skøyter. Når du filmerer, fokuser på egen kjørestil og vær forsiktig uansett hvem eller hvor mange skatere du filmer. Ikke se gjennom linsen, og kontroller ikke bare at kameraet fungerer. Konsentrere deg om å holde deg på tavlen og holde balansen din.  
    
  • Hvis du vil skyte deg selv, sett kameraet på et stativ. Krit midt på bildet slik at du vet hvor du skal gjøre trikset ditt.
  •  
  • Hvis du skater og filmerer andre, prøv å ikke være for våget. Bare konsentrere deg om skøyter normalt og hold kameraet rett for å holde de andres triks godt i bildet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke stå i veien. Enten du står eller skøyter mens du spiller, bør du ikke fokusere på å filme så mye at du blir gal. Hvis du kolliderer med vennene dine mens du prøver å gjøre et triks, er det farlig for kameraet, ansiktet og vennene dine.  
    
  • Selv om du har plassert deg selv på bunnen av en trapp kjører du mot, gjør deg liten og vær der du er. Ikke gå andre steder. Hold deg der du er og la de andre kjøre rundt deg. Hold nok avstand fra trappene slik at det er plass til å lande igjen og rulle noen meter lenger uten å møte deg og gi deg nok tid til å unngå dem hvis det er nødvendig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La kameraet kjøre. Slå på kameraet tidlig og slå det av sent. Du vil aldri ha for mye materiale. Du bør gjøre det for å aldri gå glipp av de spektakulære, men også sjeldne øyeblikkene fordi du har bekymret for lagringsplassen. Hvis du forlater huset med et tomt bånd, bør du komme tilbake med en full.  
    
  • Ikke rediger materialet på stedet. Du kan tenke på det senere. Tenk først på deg selv som en samler av øyeblikk. Du trenger ikke å fullføre videoen samme dag, men først få de beste bildene.
  •  
  • Filmer er også feilene. Ikke bare fokusere på å spille triksene. En komplett video med bare roterende brett blir kjedelig med tiden. Så det er fornuftig å filme venner, hvordan man gjør hverandre dum, sammenligner knuste knuter og lurer rundt. Utført for kameraet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pass på at du har hele kroppen på bildet. Det er ikke morsomt å se på klippede føtter, gjør et triks. Det vil se amatørosk, forvirrende og mindre imponerende når vennen din er halvveis inn i bildet etter å ha fullført et vanskelig knep. Vis betrakteren hvor mye bevegelse og ferdighet som trengs for å gjøre et triks.  
    
  • Ikke zoom hvis du bruker en fisheye-linse. De fleste av disse linsene er utformet for å tjene som en teleobjektiv, så zooming ut taper fokus. Ved for mye zoom ser videoen også veldig rystende ut. Ikke eksperimentere for mye, men begrense deg til å filme triksene og fange atmosfæren.
  •  
  • Ikke bruk en fisheye-linse for hvert skudd. De bør brukes primært til å skyte triks som arbeider over lang avstand og med mange bevegelser. Hvis et knep krever det, bruk en vidvinkel eller fisheye-linse med.63x -.3x. Så du kan være sikker på at du har full bevegelse på bildet, for eksempel med side til side grind.
  •  
  • Bruk manuell fokusering. Ikke bruk Steadyshot-alternativet hvis du bruker en fisheye-linse. Dette forvrenger vignetteringen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se trinnene og ikke skateren. Mange nybegynnere gjør feilen ved å peke kameraet til sjåføren for ofte, i stedet for å ta trikset på bildet. Pek kameraet på trappene eller på det spesielle hindret til trikset til det er bare sekunder før det faktiske trikset.  
    
  • Hold kameraet opp slik at du har både førerens hele kropp og hele trappen i fokus.
  •  
  • Vanligvis ser det bedre ut på video senere, 3 meter (0,9 m) når du ligger nede på trappene, slik at kameraet nesten berører bakken. Deretter starter filmen når skøyteren er omtrent 5 eller 10 fot (1,5 eller 3,0 m) fra trappen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hjelp sjåføren til at landingen ser bra ut. Du bør ha så lite gulv som mulig på bildet. Hvis din kompis staggers etter landing, vil du ikke legge merke til det og trikset vil automatisk se bedre ut. Velg innstillingen slik at du bare ser den når du lander.        
 12.  
 13.             7      Du filmer en slipe ved å kjøre i samme hastighet. Dette er en annen klassiker hvor du må flytte, skate, må. Hvis din venn ønsker å prøve en lang slipe eller en serie triks langs en linje, må du hoppe på bordet ditt og kjøre ved siden av ham. Pek kameraet på ham og fokus deretter. Prøv å holde samme avstand til føreren mens du spiller.  
    
  • Det er viktig å filme istedenfor å jogge eller løpe fort, fordi det gjør kameraet rist og det er ikke hyggelig å se på det senere. Når du skater, ser materialet godt og stabilt ut.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær kreativ. Det er standard typer film å skyte, men vinkelen, etterbehandling og materiale du velger å skyte, er opp til deg. Øv til du får det riktig.  
    
  • Prøv å filme på ulike tider av dagen. Så du har flere valg senere, hvis du vil ha litt variasjon i hele filmen.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Slik redigerer du opptakene  ,

    
   
 1.             1      Last ned materialet til datamaskinen og lagre det. Bruk datamaskinens Firewire-inngang for å koble til kameraet og laste opp materialet. Den nøyaktige prosedyren avhenger av kameraet og programvaren. Du må imidlertid alltid laste opp materialet først og lagre en kopi. Ikke begynn å redigere før du har gjort det. Hvis du gjør en feil eller velger et annet skudd av et bestemt triks, må du ha originalen til å jobbe med.  
    
  • Alternativt kan du legge råmaterialet på båndet til du har redigert det forsiktig, og deretter slett det først. Dette sparer også plass på harddisken din.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Først, sorter ut det ubrukelige materialet. Dette er det første og viktigste trinnet hvor du sorterer ut repeteringene, de kjedelige passasjer og alt annet som er ubrukelig. Lagre de morsomste stedene, de beste triksene og litt å komme i gang, og viser alle de kjørerne som er involvert, hvordan de kjører rundt og bare se kule. & Lt; br & gt;  
    
  • De beste skatevideoene inneholder en blanding av forskjellige scener og triks, samt høye og lave flekker for å skape spenning. En skate video der bare galne triks kan ses, er vanskelig å se.  
  •  
  • Hold også noen uhellsspill. Hvis vennen din faller på nesen din, kan det påminnes seere at skatere risikerer mye hver gang de kommer om bord.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold noen lydopptak. For det meste er skate videoer underlag med musikk i stedet for den opprinnelige lyden. Fordi lyden egentlig bare er skateboardlyder, er det ikke veldig interessant. Det er imidlertid en god idé å variere lyden og beholde en del av den opprinnelige lyden. Spesielt stor glede etter et vellykket triks får deg til å føle deg bra i filmen.  
    
  • Du trenger ikke bruke ekstra mikrofoner. Bare la kameraet registrere den naturlige lyden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på fargene og hvitbalansen. Mange skatevideoer er for mørke eller bleket. Dette betyr at farger og kontrast må justeres. Kontroller at betrakteren kan se alle detaljene, og videokvaliteten er skarp og så høy som mulig.  
    
  • Ikke bruk dumme filtre eller andre effekter. Resultatet er at videoen din bare ser ut som en amatør på slutten. Selv om du bare laster opp den til YouTube, bør den se perfekt ut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ordne scenene i ønsket rekkefølge. Du trenger ikke å holde fast i den faktiske bestillingen. Ordne triksene slik du vil at de skal se spennende, dramatiske og morsomme ut. Begynn liten og legg den ene etter hverandre til de beste og mest spektakulære triksene. Vis oss dine første knuste knærulykker før du endelig lykkes. Få publikum til å se deg vellykket.  
    
  • Pass på at videoen ikke blir for rystet eller for fort. Uerfarne mennesker kutter ofte på akkurat det punktet hvor trikset slutter eller starter. Dette kan være litt rart for betrakteren. Vis også noen sekunder før og etter trikset. Så du bygger mer spenning og publikum vil nyte det mye lettere.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg et lydspor. En god skate video trenger et flott lydspor, og de fleste redigeringsprogramvarene gjør det enkelt for deg å legge til musikk. Hvilken musikk har du hørt da du oppdaget din kjærlighet til skøyter? Du kan holde fast i klassikerne, eller bare velge hva du liker.  
    
  • So-Cal Punk, instrumental hip-hop og thrash metal ville være perfekt for skate videoer. Det perfekte albumet eksisterer ikke, men med OFF! eller gizmene er du absolutt ikke feil. Skate videoer bør være like opprørske, humoristiske og morsomme. Velg et lydspor som uttrykker det.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Kunst populær:
Lytt til musikk.

Bli en filmprodusent.

Dress opp som en gutt eller jente.

Digitaliser lysbildene.

Snakk som Donald Duck.

Opera sang.

Spill rollespill.

Lag graffiti av mose.

Bli en DJ.

Skrive ord med en kalkulator.

Popping med en pisk.

Spill gratulerer på piano.

Spiller alene.

Lag en god dokumentar.

Kaster spillkort.

Skriv en musikalsk.

Snakk som Donald Duck.

Kommer til Bollywood.

Vær en stuntman.

Fest en fiolinbro.

Få ideer til en kort film.