Home \ kunst
 

Lag en god Spotify-spilleliste.

 

En god Spotify-spilleliste er ikke bare en samling sanger, den har en felles tråd som et godt album fra et band. Følg disse tipsene og gjør spillelisten din mer interessant. Kanskje hun snart vil få et stort antall tilhengere eller løpe til neste feiring av vennene dine.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg emne  ,

    
   
 1.   1      Ingenting er verre enn en spilleliste som sanselig inneholder sanger som ikke har noe til felles. Din spilleliste skal ha et søkemotiv. Dette kan være en bestemt sjanger, et humør, en musikkalder og så videre. Din kreativitet kjenner ingen grenser her:  
    
  • Kveld gå på elvebredden
  •  
  • Tribute to (defunct artist)
  •  
  • Musikk for kalde vinterdager
  •  
  • Musikk for utkobling
  •  
  • Fairground
  •  
  • Lyder av 1973
  •  
         
 2.  
 3.   2      Tips: Å skape noe uten sidestykke øker sannsynligheten for at spillelisten din blir mer populær enn når du slipper ut den 100. New German Wave-spillelisten. Vær kreativ og velg noe som direkte inviterer deg til å komme opp med noen få sanger som passer til temaet.     
 4.  
             

    2      Utnytt mulighetene Spotify tilbyr deg  ,

    
   
 1.             1      Navnet: Spotify har lagt til flere tilpassingsfunksjoner til spillelister de siste årene. Et navn på spillelisten er bare toppen av isfjellet. Likevel er det navnet på figuren for spillelisten din. Gi så spillelisten et navn som passer til emnet. Hvis temaet i spillelisten er veldig spesielt, kan du koble spillelisten umiddelbart etter emnet. Slik finner hun seg raskere. For et tema som allerede har mange spillelister, blir et navn som "Best of Metal" fortapt. Interessante titler som "Gjør deg klar til å romme" eller "Tenning!" er mer sannsynlig å skille seg ut fra mengden og gjøre lytteren nysgjerrig.       
 2.  
 3.   2      Bildet: I mellomtiden kan du gi spillelisten ditt eget bilde. For å finne det riktige bildet, er det best å bruke Google-bilder. Her har du den beste filterfunksjonen for å finne bilder. Et spillelistebilde kan være maksimalt 300x300 piksler. Du kan angi dette filteret på Google Bilder ved å klikke på "Verktøy" -knappen til høyre for søkefeltet. Gå nå til kategorien "Størrelse" og deretter til "Nøyaktig". Her går du inn i dimensjonene 300x300, og nå ser du bare bilder som har de perfekte dimensjonene for spillelisten din. Skriv inn egnede søkeord / koder som passer best til spillelisten.  
    
  • Viktig: Ikke ta det første bildet, men fortsett å søke, endre søkeordene, se på den andre søkesiden.
  •  
  • Hvis du fant bildet ditt, er det best å lagre det på skrivebordet. På Spotify klikker du på bildet på spillelisten "hovedskjermbildet". Her kan du laste opp bildet. Du kan også slette bildet som er lagret på PCen, da bildet nå er lagret på Spotify-serverne.
  •  
         
 4.  
           
   
 1.   1      Beskrivelsen: Spesielt hvis du har et mer spesifikt spilleliste, bør du fortelle lytteren i noen korte setninger hva du kan forvente. Bruk funksjonen "Beskrivelse", som du finner i samme meny, med hvilken du også lastet opp bildet. Du har maksimalt 300 ord for å vinne telefonen for deg. Men ikke skriv en roman. Definitivt nevne de viktigste eller dominerende artister og sjangere som oppstår.     
 2.  
            

    3      Legg til matchende sanger  ,

    
   
 1.             1      Ideelt sett må du tenke på hva slags sanger spillelisten trenger. Finn først disse sangene og legg dem til spillelisten. Hvis du ikke merker mer, kan du se hvor mange sanger du allerede har samlet. Spillelisten din skal ikke være for kort, men ikke for stor. Omtrent 30-40 sanger bør være nok. Hvis du ikke har samlet nok, tilbyr Spotify gode muligheter. Så du er allerede foreslått under spillelisten sanger som kan passe. Kjenner du allerede sangene og tror de faktisk passer, så alltid i den. Så lytt til de foreslåtte sangene før du legger til dem og veier opp hvis de er hva spillelisten er for. Til slutt blir sangene foreslått automatisk og kan derfor ikke passe i det hele tatt. Det er også den personlige blandingen av uken, som du kan bruke som inspirasjon hvis du fortsatt mangler sanger.       
 2.  
             

    4      Sett sangene i en passende, atmosfærisk rekkefølge  ,

    
   
 1.   1      Selvfølgelig kan du nå ringe spillelisten din, men det er mer fornuftig å gi spillelisten en tråd, en begynnelse og en slutt, en spenning. Endelig har et album også en intro og outro og kanskje også interludes eller skits. Så merk deg noen retningslinjer:  
    
  • Fang spillelisten med enten en sang som høres riktig eller noe som bygger spenning, for eksempel å bygge en god sang i et minutt.
  •  
  • Prøv å lage en logisk rekkefølge av sangene. for eksempel bør du ikke ta med ti energiske sanger på rad og deretter ti rolige, men høyeste to til tre høy-energisanger og deretter en stille sang, så vanskeligere igjen, etc.
  •  
  • På slutten av spillelisten skal stilleere sanger dominere. Til slutt, på slutten av en stor konsert, blir en stille sang sentimental og kommer ned
  •  
  • Hvis du vil, kan du også legge til en slags encore som den siste sangen, akkurat som musikk fra en film fyr som henter fart igjen.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Til slutt har du en flott spilleliste som ikke bare vil du finne bra, men også mange andre brukere. Bare gi den en prøve. Spesielt for kreative mennesker og selvfølgelig musikkelskere er opprettelsen av spillelister en godbit, hvor man alltid oppdager nye ting.     
 4.  
        
Kunst populær:
Lag en Lego film.

Skriv et manuskript (for en film).

Lag en dramaportefølje.

Spill gratulerer på piano.

Fløyter høyt.

Smug deg inn i en voksenfilm.

Spill en stor akkord på gitaren.

Forbered deg på en konsert.

Overvinne en skrekkfilm.

Kom til forsiden på en konsert.

Skriv selvbiografi.

Tegn en politisk tegneserie.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Ha en flott fotografering.

Fang noen inn.

Feil gråt.

Bruk en gitar capo.

Å være en konkurrent i en film.

Spille av store akkorder på et tastatur.

Ta ut et rap mixtape.

Forståelse av elektronisk musikk.