Home \ kunst
 

Hvordan lage en Catwoman kostyme selv.

 

Catwoman er et flott kostymevalg - hun er sterk, hun er sexy, og hennes antrekk er umiddelbart gjenkjennelig, til tross for de mange fortolkningene som katsuiten har gått gjennom gjennom årene. Sannsynligvis den mest populære katteruten til dags er kattungenes skapelse som ble kjent i Tim Burtons "Batman Returns" av Michelle Pfeiffer. Imidlertid er Halle Berrys sexy "Catwoman" -semble og Anne Hathaway's slanke "The Dark Knight Rises" -tolkningen varm på halen. Instruksjoner om hvordan du oppretter hvert av disse utseende er gitt nedenfor sammen med instruksjoner om klassisk Catwoman sminke.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag Michelle Pfeiffer's Catwoman Costume  ,

    
   
 1.            1      Få en svart PVC jumpsuit. Et skinnende svart PVC jumpsuit er grunnlaget for mange Catwoman kostymer, og Michelle Pfeiffer er ikke annerledes. Prøv å få et jumpsuit med en glidelås foran, høy hals og lange ermer. Denne stilen jumpsuit er tilgjengelig på de fleste kostyme eller Halloween butikker, eller kan bli funnet og kjøpt online på eBay. 
    
  • Hvis du ikke har tid eller penger til å kjøpe et PVC-jumpsuit, kan du sette sammen et lignende utseende med de tingene du allerede har i garderoben din. Stramme lærbukser, skinn eller våt look leggings eller til og med tette svarte jeans kan brukes som bukser.
  •  
  • En tett turtleneck genser danner bodice.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Steppe hakkede hvite linjer i materialet. Michelle Pfeiffer's catwoman jumpsuit har hvite sømmer over, så det ser du ut som du prøver å replikere. Først må du ta litt hvitt kritt og tegne oversikten over de tynne linjene du vil lage. 
    
  • Legg dem tilfeldig på hele jumpsuiten (eller på toppen og buksene) ved hjelp av et bilde av Catwoman kostymen som referanse. Deretter henter du en nål og et stykke hvit tråd og starter quilting på de hvite linjene.
  •  
  • Hvis tiden din er stram, kan du bare bruke det hvite krittet til å lage sømseffekten, eller male over krittet med noen Tipp-Ex®.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp eller lage et catwoman hodeplagg. Kanskje den viktigste delen av Michelle Pfeiffers Catwoman kostyme var hennes hodeplagg - en svart PVC halvmaske med kattører. For å oppnå et autentisk utseende, kan det være best å kjøpe en kopi av masken fra Amazon eller eBay. Disse nettstedene tilbyr sett som inkluderer hodeplagg, hansker og klør. Men hvis du må lagre, kan du "lage" ditt Catwoman-hodeplagg selv. Slik fungerer det: 
    
  • Ta en gammel svart bomullsjakke. Pass på at materialet inneholder strekk og det ene benet på buksene passer over hodet ditt.
  •  
  • Klipp av den nederste delen av svettepennene - det stykket du kutter, skal være lenge nok til å dekke halvparten av ansiktet ditt og nå like over nesespissen. I tillegg bør det være flere tommer materiale over hodet som du gjør ørene til.
  •  
  • Ta et stykke hvitt kritt og tegne en hvit halvcirkel på kuttsiden av materialet. Dette er linjen du kutter ut for å lage skarpe ører på begge sider av masken. Trekk også to store øyne på masken, ved å bruke et bilde fra filmen som referanse.
  •  
  • Klipp halvcirklene langs kalklinjen med skarpe saks. Klipp ut begge øyhullene også. Ta en nål og litt svart tråd og lukk toppen av masken - nå skal du være på toppen av hodespissen. Prøv masken - legg til noen sømmer for å gjøre dem strammere hvis de føler seg for løs på sidene.  
  •  
  • Du kan bruke masken som den er eller legge til de samme hvite serrated sømmer som du har sydd på jumpsuiten. Igjen, bruk et bilde av Michelle Pfeiffers hodeplagg fra filmen som referanse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ferdige Claw Hansker. For å oppnå klør verdt en catwoman, er alt du trenger å gjøre å finne et par svarte hansker i albue-lengde. Hvis du finner dem i et skinnende materiale, er det bra. Ellers er hver type materiale egnet. Bruk skarpe saks for å kutte slissene i hver fingertupp. 
    
  • Leter etter en pakke med svart kunstig negler - jo lengre og skarpere, jo bedre. Fest dem på dine egne negler og spred hanskene over - Spissene på de kunstige neglene skal stikke direkte fra sporene. Tah-dah!
  •  
  • Selvfølgelig er det også mulig å kjøpe Catwoman's hansker med negler allerede festet på nettet. Denne metoden gir deg muligheten til å ta av hanskene dine og fortsatt ha feline klør!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk knæhøye svarte støvler. For å fullføre utseendet, trenger du høye høye støvler med knekkehæl. Skyll det grundig før du bærer det - Catwoman ville ikke forlate huset i slitte sko!                 
 10.  
             

    2      Bygg Halle Berrys Catwoman Kostyme  ,

    
   
 1.             1      Få svarte PVC-bukser eller leggings. Hall Berrys Catwoman hadde et litt annerledes utseende enn hennes andre inkarnasjoner. Derfor trenger du ikke en jumpsuit denne gangen. Du trenger en skinn eller våt ser bukser - du bør finne en passende i en Halloween eller draktbutikk. 
    Selv om buksene skal være stramme på toppen, bør beina på bunnen være litt bredere - i filmen er Halle Berrys bukser mer av en bootcut enn et rør.  
  • Ta litt hvitt kritt og tegne taggede lynblink på hele buksepoten - på forsiden og baksiden. Ta deretter et skarpt saks og kutt langs disse linjene for en revet effekt.
  •  
  • Ikke bry deg med å kutte ordentlig - du bør se ut som du har blitt angrepet av en pakke sint katter!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få en bh eller en bustier i skinn utseende. Du må være forberedt på å la noe kjøtt skinne med denne drakten! Hvis det er mulig, finn en bh eller en beskåret bustier for å etterligne Halle Berrys hardcore dameundertøy fra filmen. Hvis du ikke finner noe som passer i dette materialet, er silke ditt neste beste alternativ. 
    
  • Og hei, hvis du har litt tid før du faktisk trenger å ha på deg drakten, hvorfor jobber du ikke med å få en flat mage - det beste tilbehøret denne kostymen kan ha!
  •  
  • Føler du ved tanken på å vise for mye hud, er du ikke, eller har du tenkt å være ute? Så er det et godt alternativ å bruke et svart strappy bodysuit i stedet. Bare vær sikker på å legge til noen få sprekker for å få det kløftede utseendet!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fest to sorte bånd rundt midjen din. Halle Berry hadde en komplisert kryss-såret belte enhet som bundet hennes bh stropper til hennes bukser. Det ville være vanskelig å få en eksakt kopi av den. Men du kan skape en lignende effekt ved å enkelt pakke to bånd rundt midjen og krysse dem i en "X" -form. Ideelt sett er belter laget av sengetøy, i svart eller mørk khaki grønn, men alle typer belter passer.       
 6.  
 7.             4      Kjøp eller lage et catwoman hodeplagg. Som Michelle Pfeiffer's Catwoman, inkluderer Halle Berrys tolkning av kattens anti-heroine en svart halvmaske med kattens øredetaljer. Denne catwoman er kjedelig svart, uten hvite stavdetaljer. Det er sannsynligvis best å kjøpe en eksakt kopi på nettet. Du kan imidlertid lage din egen maske ved hjelp av metoden som er beskrevet i trinn 3 i forrige avsnitt.       
 8.  
 9.             5      Bruk åpne, svarte sko foran. Hvis du virkelig vil holde deg til filmen, bør du bruke åpne, svarte sko eller støvler med en gjennomsnittlig høy hæl på forsiden. Imidlertid er enhver type sko eller støvler egnet så lenge buksebenene er "over" slitte og ikke satt inn.       
 10.  
 11.             6      Få en pisk og hansker. Den fineste berøringen til dette Catwoman-utseendet er et par svarte lærhansker - muligens over albuen - og en svart lærpisk. Du kan finne kostyme pisker i Halloween butikker eller online. Du kan også lage en improvisert versjon ved å male et hoppetau i svart.       
 12.  
             

    3      Å lage Anne Hathaway's Catwoman Costume  ,

    
   
 1.             1      Få en svart jumpsuit. Den siste inkarnasjonen av Catwoman ble skildret av Anne Hathaway i The Dark Knight Rises. Dette kan være den enkleste versjonen av Catwoman kostymer, men det forringer ikke hennes sensualitet! 
    
  • Basen på kostymen er en svart jumpsuit med lange ermer og glidelås på forsiden. Prøv å få en jumpsuit i en matt svart hvis mulig, men skinnende PVC er ellers egnet.
  •  
  • Hvis du ikke får en jumpsuit, så gå for tette svarte bukser eller leggings og en svart glidelås eller turtleneck genser.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et bredt sort belte rundt midjen. Et bredt sort belte skal brukes rundt midjen for å etterligne Catwoman's girbelt. Hvis du kunne få hendene på en ekte holster, ville det bli enda bedre!       
 4.  
 5.             3      Kjøp eller gjør en svart maske og kattører. I motsetning til de andre, har Anne Hathaway's Catwoman ingen hodeplagg, men en enkel svart maske og håret åpent. På den måten ligner den den versjonen av Catwoman som ble portrettert av Julie Newmar på 1960-tallet i Batman-serien. Hver enkel svart maske (som bare dekker øynene) er nok for dette antrekket, sammen med et hårbånd eller klemmer festet til kattørene. 
    
  • Du kan lage masken din ut av svart filt (for denne spesielle kostymen er en svart preget veldig godt egnet). Bare trekk oversikten over masken på filtstykket, klipp det ut pent og fest et stykke svart gummibånd til begge sider av masken.  
  •  
  • Lag dine egne kattører: Klipp ut to trekantede stykker svart papp og hold svart PVC eller føl på begge sider av pappa. Fest deretter en svart krokodilleklips til begge ører.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk svarte hansker. Enhver type lange hansker passer for denne kostymen. Bare prøv å få dem som kommer over dine albuer.       
 8.  
 9.             5      Få lårhøy støvler. Kanskje det mest oppsiktsvekkende aspektet av dette Catwoman-antrekket er dets lårhøye, svarte lærsko. Hvis du allerede har noen i garderoben din - flott! Hvis ikke, må du kanskje gå gjennom noen skobutikker eller nettsteder for å finne det perfekte paret. Hælene skal være ti eller tolv tommer høye. 
    Selv naturlige knærhøye svarte støvler er nok for det naturlige - alt avhenger av hvor nær din drakt er til filmen.  
         
 10.  
 11.             6      Bruk en leketøypistol. I stedet for å ha en pisk, har Anne Hathaway's Catwoman en pistol - hun er seriøs. Se etter en svart leketøypistol i enhver kostymehandel. Hvis du klarer å finne en hylster, kan du holde den der inne!       
 12.  
 13.             7      Bruk håret ditt jevnt og voluminøst. I motsetning til de andre kostymer hvor håret er bundet tilbake eller satt under masken, gir dette utseendet håret åpent. Anne Hathaway hår var glatt, men hadde mye volum. Påfør mousse til vått hår og så nys det jevnt og hold det over hodet for en lignende effekt. Hold håret ut av ansiktet med kattørens hodebånd eller klemmer.       
 14.  
             

    4      Opprette en Catwoman Make-Up  ,

    
   
 1.             1      Få den rette grunnen. Begynn med ditt favorittfundament - bland det først med litt hvitt hudfarge som Catwoman er vanligvis blek. Dekk det godt med en spottbørste for å lage en feilfri finish. Fest primeren med et løs gjennomsiktig pulver. Ikke bruk en concealer under øynene dine - du bør ha noen mørke kanter.       
 2.  
 3.             2      Konsentrere seg på øynene. Bruk en kjedelig gråbrun øyenskygge til hele øyelokkene. Dette skaper dybde og skygge. Senk den gråbrune øyenskyggen til sidene av nesen din. Påfør deretter en mørk brun øyenskygge rundt øyelokkene og deretter en svart på midten av øyelokkene, som du gjemmer utover. 
    
  • Påfør den svarte øyenskyggen på den nedre lash linjen med en smal, skrå børste og veiled den til hjørnet av øyet. Det skal se litt flekker ut.
  •  
  • Bruk en bomullspinne til å skygge øyeskyggen på den nedre lash-linjen for en sløret, røykaktig effekt.
  •  
  • Border den indre kanten av dine nedre øyenvipper med en svart eyeliner. Form dine øyenvipper og bruk deretter generøs svart mascara til øvre og nedre øyevipper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Børste øyenbrynene dine. Definer øyenbrynene med en brun øyenbryn blyant - gi dem en overdådig bue. Påfør hvitt eyeliner under øyenbrynens øye for å gi det mer dybde og markere en kjedelig hvit øyeskygge på pannebenet. Fest øyenbrynene med pannegelen.       
 6.  
 7.             4      Bruk rød leppestift. Border leppene dine med en rød leppeforing og fyll deretter linjene med favorittrød leppestift. Bruk en pensel for å gjøre formen presis, med henvisning til et bestemt Catwoman-bilde. Bruk concealer til å definere ytterligere av leppene dine. Sett på leppestiftet på midten av leppene dine på en rød leppemaling. Lippene dine skal se plaget og utvelgende.        
 8.  
             

Tips .

                     
Kunst populær:
Kjøp din første gitar.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Lag ditt eget TV show.

En fiolin melodi.

Lag en indisk hodeplagg.

Kom deg i form i Dubstep.

Vær en skuespiller.

Last ned filmer gratis.

Vis et enkelt magisk triks.

Lag en spiderman maske.

Kaster spillkort.

Operere en plater.

Bli en kjent sanger.

Lag en plateselskap.

Skriv en bok.

Synge.

Vis magiske triks.

Velg hodetelefoner.

Reading Books Online.

Minnie mus gjør ører.

Skriv en personlig biografi.