Home \ kunst
 

Bli med i et band.

 

Å spille i et band er morsomt og gir mange spennende opplevelser med det. Alt du trenger å gjøre er å finne det rette bandet til å bli med. Her er noen ideer for det.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Øv så mye som mulig. Enten du er gitarist, trommeslager, sanger eller bassist, bør du ha en god kommando på instrumentet ditt. Ved å øve regelmessig øker du ditt musikalske talent og gjør deg selv mer interessant for band.        
 2.  
 3.   2      Gå til "Open Mic" -hendelser og åpne stadier. Der musikere kan presentere seg foran et publikum og recitere sine spill. Det er best å se hendelsene som tilskuer først, slik at du får en følelse for prosessen. Etter en stund kan du vise deg hva du kan gjøre. Ved disse hendelsene blir du raskt kjent med andre musikere og band som du kan snakke med. Kanskje et band leter etter et nytt medlem eller et nytt band er grunnlagt.     
 4.  
 5.   3      Få din egen jam-sesong gå. Det er lett å snakke med andre musikere, og disse kontaktene åpner ofte dører.     
 6.  
 7.   4      Fordel flygeblad og slå på annonser. Spør på lokale musikkbutikker, rekordbutikker, barer og klubber for å spørre om du vil finne en båndsøk flyer. Det er nok, hvis det står "gitarist søker band" med telefonnummeret ditt nedenfor. Det er enda bedre hvis du også gir informasjon om din smak i musikk: "Drummer søker metal band". Du kan også gi opp en annonse i avisen.     
 8.  
 9.   5      Bruk Internett for båndsøk. Det er mange elektroniske tjenester som er nyttige for å finne et bånd. For eksempel kan du kjøre gratis annonser på mange forskjellige annonsetjenester for å få deg til å merke. Det er også en god ide å lage en myspace-profil der du kan vise frem dine ferdigheter og stil med musikk.     
 10.  
 11.   6      grunner til og med et band. Spør musikere i nærheten av deg hvis de føler at de blir med i bandprosjektet ditt.               
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Jamming.

Lag en kostyme rustning.

Vinn Peg spillet.

Vend den perfekte skateboardvideoen.

Spill B mindre akkord på gitaren.

Skyt deg selv i GTA V.

Minnie mus gjør ører.

Lag et pressesett for et bånd.

Bli en rask rapper.

Finn din egen sangstemme.

Gi kunstverket et navn.

Identifiser en sang.

Spille tuba.

Forstå boken du leser.

Instruksjoner for tilkobling av en forsterker.

Tune gitaren din en halvton lavere.

Skriv en tegneserie.

Skriv dine egne tekster.

Syng som en proff.

Les bedre.

Les ePubs på en Kindle Fire.