Home \ kunst
 

Vær barns skuespiller.

 

Er du et barn, og du vil bli en berømt skuespiller nå? Ser du disse barna i TV-serier og tenker, "Hvorfor kan jeg ikke være på TV?" Så, denne wikiHow er for deg!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begynn liten! Mange barnaktører har begynt å handle ved å spille i spill. Hvorfor gjør du ikke et kult internettprogram eller går inn i et lek? Du vet aldri, noen i publikum kan være en scavenger som søker å engasjere deg.       
 2.  
 3.             2      Når du har mer tillit, prøv å promotere deg selv til CBBC (Children's British Broadcasting Corporation), RTE eller et fjernsynsfirma i ditt land, ved å besøke deres hjemmeside, for eksempel (www.bbc.co.uk/cbbc) for CBBC gå og klikk på "Bli i et show"! Å være på TV i 5 sekunder kan føre til en skuespiller jobb!        
 4.  
 5.             3      Ta det på alvor! Søk på internett for jobber! Det tar lang tid å finne en ledig stilling for et barn, men hvis søknaden din aksepteres, er det verdt det.        
 6.  
 7.             4      Forstå at rollene er vanskelig å finne for barn, men hvis du finner en agent, vil han søke deg om ledige stillinger - noe som gjør det mye enklere!        
 8.  
 9.   5      Gjør deg selv! Du kan ikke være skuespiller uten å vite hva du må gjøre! Les skuespillere som for eksempel dummies, og ta improvisasjonskurs for å legge til din CV!     
 10.  
 11.             6      På et tidspunkt i livet ditt kan du bli presentert med en kontrakt. Tror ikke at du bare signerer ham, få en jobb, og det er det! Du må kjenne dine rettigheter. Les hele avtalen nøye, selv om dette er kjedelig, og husk at du gjør deg straffbar hvis du bryter kontrakten! Husk også at hvis det er noen steder, for eksempel, "Denne kontrakten er for år / år", og la oss si at det er ett år må du holde kontrakten i ett år, med mindre de skyter deg , gå konkurs, bryte loven eller på annen måte gjøre ulovlige ting (som for eksempel barn misbruk)!        
 12.  
 13.             7      I det usannsynlige tilfelle, ta kontakt med firmaet du samarbeider med, bryte loven, politiet umiddelbart! Hvis de anklager deg av en eller annen grunn, er du for ung.        
 14.  
 15.             8      Snakk med din agent om juridisk assistanse!                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Spille av tastaturet.

Å være en konkurrent i en film.

Pakke en gitar for en tur.

Bruk Spotify til å henge på en fest.

Bli en profesjonell rapper.

Ordne bilder.

.

Snakk med deg selv.

Snakk som Donald Duck.

Vær en god ventriloquist.

Bli en gatemusiker.

Vær en barneskuespiller.

En slanky unraveling.

Tuning av en gitar uten en tuner.

Gjør havfrue kostyme selv.

Skriv rapreems.

Gjør bandet kjent.

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

Kommer til Bollywood.

Bygg et korthus.

Hold deg opptatt når du sitter fast hjemme.