Home \ kunst
 

La en blyant sirkel rundt din langfinger.

 

Visst, du kan allerede kjenne noen mennesker som kan lage en blyantsirkel rundt tommelen. Du kan til og med være i stand til å gjøre det selv. Men her er noe som gjør at du skiller seg ut fra mengden rundt tommelen: La en blyant sirkel vertikalt rundt din langfinger. La "Oohs" og "Aahs" begynne.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Utfør rotasjonen  ,

    
   
 1.            1      Hold blyanten i rotasjonsposisjonen. Plasser spissen på pekefingeren, midtdelen på tuppen av langfingeren og tommelen mellom disse to fingrene på den. "Fingernailen" på ringfingeren berører innsiden av blyanten. Fikk det? Cool. 
    
  • Pennen vil føle at den dangler fra fingertuppene, og det er nødvendig å gjøre svingen. Din hånd bør også være avslappet og avslappet på dette punktet. Det føles litt vanskelig, men det er hvordan blyanten går rundt i sirkler.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Stiv ringfingeren din og la den skyte bakover. En del av den innledende push kommer fra ringfingeren når du lager den. Han sender pennen rundt langfingeren din. Du kan oppleve at piken din følger ham umiddelbart. Ikke bekymre deg for din lillefinger - han har en tendens til å gjøre sin egen ting.  
    
  • Dette er bare en del av det samlede bildet. Du kan øve denne bevegelsen, men det er ikke perfekt før du rager opp resten av fingrene og la dem jobbe med den.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Få pekefingeren og tommelen ut av veien. La oss dekke dem hver for seg:  
    
  • Pennen lå på bæren på pekefingeren. Bare spre det utover ved å skyve blyanten rundt din langfinger, ta den bort fra blyanten. Du trenger det for landingen, men få det ut av veien for den første boosten.
  •  
  • Tommelen din skal skyve ned blyanten til toppen. Når den løfter, "det" er utgivelsen av blyantspissen, med ringfingeren som driver underlaget. Det er disse to bevegelsene som får ham rundt din langfinger. På samme måte som pekefingeren, går tommelen av for startspinnet og plukker den opp i bevegelsen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Styr langfingeren din fremover når blyanten begynner å snurre. Styr din langfinger til deg som tommelen rydder spissen og ringfingeren stikker på baksiden av blyanten. Bøy den litt fremover. Dette gjør at pekefingeren og tommelen fanger blyanten når den kommer rundt.  
    
  • Dette er en veldig liten bevegelse. Hvis du flytter den for mye, flyr blyanten bare bort - og læreren din vil ikke være begeistret overfor deg.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Fang det med tommelen. Stopp den med tommelen mens blyanten roterer rundt langfingeren og vender seg helt rundt. Styr pekefingeren opp for å fange den fra under når tommelen stopper den. Og der har du det - det er en full tur for posten.        
 10.  
 11.                  6      Fortsett eller avslutt trikset. Sett fingrene tilbake til rotasjonsposisjonen når du henter pennen etter at den er kommet rundt. Så er det på tide å øve, øve, øve.  
    
  • Når blyanten har dreid seg rundt langfingeren, skal den ligge nøyaktig på hudflappen mellom pekefingeren og tommelen. Ta blyantpenningen samtidig med en hvilken som helst finger og hvilken som helst del av tommelen når den lander. Blyanten skal kunne lande "i" skriveposisjonen eller noe lignende. Dette er en god overgang for å fullføre trikset.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Perfeksjonering av teknikken din  ,

    
   
 1.                  1      Start sakte. Start sakte, som om du gjør det i slowmotion mens du lærer dette. Lei blyanten så langt du må, rundt din langfinger - det vil hjelpe deg å se grunnleggende om det. Så, etter hvert som du blir bedre og bedre, begynner du å bli raskere. Det tar bare øvelse og tid.  
    
  • Du vil legge merke til at du må støtte den med pekefingeren for å få den på tommelen når du gjør det sakte. Det er den største forskjellen mellom å gjøre det sakte eller fort. Hvis du gjør det fort, vil blyanten ha nok strøm, uten at du trenger pekefingeren for å fortsette å snu den.
  •  
  • Prøv å holde tommelfingeren uten blyant når du har bøyen ut. Dette bidrar til å vise "harmoni" og å integrere dette trikset i kombinasjoner. Det avbryter strømmen hvis du må justere blyanten med tommelen hver gang du utfører dette trikset.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Eksperimenter med forskjellige penner og blyanter. Noen ganger samsvarer en viss vekt eller lengden på en penn eller blyant bare ikke med skytespillet. Prøv en annen hvis det er vanskelig med den du jobber på. Du kan bli overrasket over at det hadde mer å gjøre med instrumentet ditt og mindre med deg.  
    
  • Pennene er lange og tynne, og det kan gjøre det vanskelig å svinge. Tenk deg at armene dine er to meter lange, og du må vende om noe, vet du? Du vil kanskje bytte til en penn som er kortere og litt tykkere - det kan gi deg noe å ta tak i.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gjør doble sving. Prøv å få blyanten startet mellom indeksen og ringfingeren når du har buen ut. Løkk blyanten rundt ringfingeren med de samme trinnene og ta den mellom myten og ringfingeren. Nå er du klar til å la den sirkle rundt din langfinger - den dobbelte vridningen gir en kul effekt. Du kan til og med få blyanten din sirklet fra liten / ringfinger til mellom / pekefinger!  
    
  • Lær hvordan du gjør dette trikset bakover (fra indeks / langfingergap til mellom / ringfingergap) er heller ikke en dårlig ide, fordi du deretter kan bevege deg frem og tilbake uten avbrudd. Dette kalles "harmoni rundt midten".
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Prøv forskjellige svinger. Denne vridningen er spesielt egnet for undervisning. Som det er stoppet av tommelen, risikerer du ikke at pennen spinner rundt ukontrollert og lander i klasserommet akvariet. Likevel kan dette ikke være riktig tur for deg. Har du noen gang prøvd å sirkulere en blyant rundt tommelen din? Hva med å la han sirkel bakover rundt tommelen din? Det er mange måter å gjøre det på.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Lær barn å spille gitaren.

Feil gråt.

Velg en elektrisk gitar.

Selg Fine Arts Online.

Bruk en yojo.

Lag en vampyrdrakt.

Skriv rap eller hip hop tekst.

La steiner hoppe over vannet.

Spille av opptakeren.

Lag en kroppspopp.

Lær å levitate.

Går fra hus til hus, synger julebønner.

Bruke Virtual DJ.

Lag et bånd.

Å være en konkurrent i en film.

Lag et eyepatch.

Sett sammen et godt elektronisk presssett (EPK).

Ta opp en sang.

Kjøp en god akustisk gitar.

Dans Break Dance Helikopter.

Digitaliser lysbildene.