Home \ kunst
 

Syng uten vokal trener.

 

Å lære å synge er kanskje en av de vanskeligste tingene å gjøre på egen hånd. Noen har vokst opp med å synge, andre har mulighet til å betale en sanglærer. Men ikke alle av oss har råd til en lærer, enten fordi det er mangel på sanglærere i området, eller fordi vi ganske enkelt ikke har de økonomiske midlene til å betale for klassen. Derfor er denne artikkelen for deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på ditt svar. Det er det som gjør din stemme lyd full. Den viktigste delen av resonansen er å vite hvor du svinger. Når du synger, er det to steder hvor du skal føle resonans: i bihulene, rett under nesen og i brystet. Du bør kunne legge hendene på det og føle vibrasjonen. Dette vil hjelpe stemmen din å fylle et rom. Spesielt kan det være vanskelig å synge gjennom bihulene. Etter å ha hørt at nasal resonansen skal genereres, prøver mange å synge gjennom nesen, noe som resulterer i en veldig nasal tone som høres ut som å synge med en tett nese. Snarere handler det om å føle en vibrasjon på ganen rett bak tennene dine. Pass også på at du senker kjeve og tunge i munnen for å sikre at lyden har nok plass til å rebound og bygge opp.        
 2.  
 3.             2      Se på banen. Evnen til å justere tonehøyde spiller også en viktig rolle i sang. Hvis noen synger perfekt, men ikke rammer banen, vil ingen høre ham synge. Øv ved å plukke opp stemmen din til en sang eller spille et instrument. Når du spiller innspillingen, bør du kunne høre om stemmen din er for lav, for høy eller bare riktig. Prøv å synge litt lavere eller høyere for å få det riktig.        
 4.  
 5.             3      Fokus på deg. Fokus er på hva som skal avgjøre om folk kan forstå deg eller ikke. Sørg for å uttale hvert ord tydelig og synge ut av munnen din. Hvis du bare synger for å synge, vil du være veldig stille og lyd som om du mumler. Så synge noen eller noe. Hvis du kjører i bilen, syng rattet ditt. Når du er i dusjen, synge til penselen eller sjampoflasken. Bare vær oppmerksom på at det er noe å si stemmen din inn, fordi hvis lyden ikke kan gå hvor som helst, vil den bare holde seg i munnen og ikke bære den ut.        
 6.  
 7.             4      Forbedre kvaliteten. Nå som du vet alle reglene, kan du ødelegge dem. Hvis alle ville synge nøyaktig det samme og alle ville følge alle trinnene akkurat på samme måte, så ville det ikke være mye valg av forskjellige lyder. Alt jeg sa ovenfor om resonans, tonehøyde og fokus, kan du enkelt bytte for å synge som du vil. Hvis du vil synge country musikk, er det greit å resonere litt gjennom nesen. Bare ikke tro det da kan du bare ignorere alt som er nevnt ovenfor. På samme måte som en idrettsutøver, trenger du ikke å bruke alle muskler til å gjøre sporten din, men du må fortsatt være i form for å sikre at alt fungerer godt. Du må vite hvordan disse trinnene går for å vite hvordan du ikke kan gjøre dem.                  
 8.  
             

    1      Komponenter  ,

    
   
 1.            1      Arbeid på pusten din. Den viktigste delen av sang er pustkontroll. De fleste av oss har ikke pustet riktig gjennom livet. Løsningen er imidlertid enkel, fordi riktig pusting er noe du kan øve hver gang du inhalerer. Når de fleste puster, åpner brystet litt og skuldrene går opp. Den membranmembranen som regulerer luftforsyningen sitter imidlertid direkte under lungene, og ikke som man ville tenke på våre pustevaner. Så, hva som virkelig bør skje når du puster inn er at magen din svulmer opp litt ettersom membranen går ned mot magen når du strammer den opp. Prøv å late som du ønsket å trekke luft inn i magen i stedet for lungene. Hvis du er veldig god i det, bør du til og med føle ryggen din puffing ut litt.       
 2.  
 3.             2      Konsentrere deg om energien din. Et annet viktig aspekt av sang synger som om du er seriøs! Hvis du gjør alt på den riktige måten, men synge uten energi, så vil du gå ned til en svak ytelse. Selv om du synger mykt, kan du fortsatt være energisk ved å overemphasizing hvert ord litt og kaster stemmen din til munnen foran (mer om det senere).        
 4.  
 5.             3      Arbeid på selvtillit. Det er sannsynligvis den tøffeste hindringen når du begynner å synge. Det kan antas at du ikke anser deg som en flott sanger, hvis du ser på tips for å lære å synge bedre. Hvis du vil lære å synge, må du synge som om du var den beste sangeren verden noensinne har hatt. Selvfølgelig er det vanskelig for humbler blant dere, og det betyr ikke at du alltid må trene stemmen din foran folk. Syng i dusjen, synge i bilen og synge når ingen er hjemme. Og så, når du er klar, begynn å synge til venner og familie. Raskere enn du tror, ​​vil du ha nok selvtillit til å utføre en god ytelse foran en stor mengde.        
 6.  
            

    2      Forklaring  ,

                 

Tips .

      

            

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Fikk en sang på radioen.

Leser en bok.

Bli en stående komiker.

Lag falsk blod uten matfarging.

Lære å spille celloen.

Velge riktig instrument.

Forbered og slapp av stemmeleddet før og under sang.

Forbered deg som en cheerleader for audition.

Selg brukte bøker på Internett.

Skriver unike tekst for en sang.

Tolk Cup sangen fra filmen Pitch Perfect.

Lag en Harley Quinn drakt.

Bruk Spotify.

Ha en flott fotografering.

Belter lærer.

Transponere musikk fra CDur i B major.

Lag en Leprechaun kostyme.

Skriv et quatrain.

Overfører musikk fra C til Eb.

Gjør Dubstep deg selv.

Booty Dances.