Home \ kunst
 

Syng med membranen.

 

Synger du for nese mens du synger? Ønsket du at stemmen din skal lyde full og rund? Du må styrke din membran og lære å åpne halsen din!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Det er vanskelig å styrke diafragmaet, men det er ganske enkelt. En god praksis er å puste inn så dypt som mulig, mens du holder magen så mye som mulig. Du puster med diafragmaen din! Nå puster og trekker opp magen din. Pass på at skuldrene ikke beveger seg!       
 2.  
 3.             2      Når du har lært å puste riktig, må du få så mye styrke i diafragmaet som mulig. Ta et dypt pust med diafragmaet ditt og telle så langt som mulig når du kommer ut. Count sakte og jevnt, og skriv ned hvor mye du har bedret hver dag.        
 4.  
 5.             3      Du har mestret det første trinnet med å synge fra din diafragma! Nå må du lære hvordan du åpner halsen. Se i et speil og gjes. Så bør det være åpningen av halsen mens du synger.        
 6.  
 7.             4      Gjør som om du har en ball i halsen som tvinger dem til å holde seg åpen. Syng flere notater med halsen åpen. Først vil det ikke høres veldig bra ut, men det er greit. Pass på at du puster ut av diafragmaet ditt!        
 8.  
 9.             5      Øv, øve, praktisere! Prøv å øke mengden notater du kan synge og øve alle dine øvelser minst annenhver dag.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Velg gitarstrenger.

Identifiser en sang.

Spill gratulerer på piano.

Identifiser en sang.

Forstå hva du leser.

Lag en plateselskap.

Dansen Time Warp.

Tune gitaren din en halvton lavere.

Sang lavere.

Lag en Mix Tape eller en CD.

Ha det gøy alene.

Se filmer og TV online gratis.

Elektrisk gitar for nybegynnere.

Hula dans.

Lead et interessant liv uten kjedsomhet.

Utvid rekkevidden av en sangstemme.

Vær en filmkritiker.

Spillesprekk.

Lag en Bamm Bamm Rubble Costume.

Pakke en gitar for en tur.

Spille Flip Cup.