Home \ kunst
 

Forbedre scenen din som en ledende vokalist.

 

Enhver håpløs vokalist burde vite at det bare er å stå og synge på scenen, sannsynligvis ikke vil fange publikum. Her er noen tips for å hjelpe deg med å levere et flott show.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Elske sangene du synger. Selvfølgelig, men hvis du ikke kan sette hjerte og sjel inn i sangen, vil du ikke kunne utføre det bra. Selv om du dekker en sang, kan du prøve å identifisere med teksten og føle sangen så mye som mulig.        
 2.  
 3.             2      Smil så mye du kan. Selv emo band må handle på scenen som om de var veldig gøy, fordi dårlig humør ikke går bra med publikum. La det sees at du liker å stå på scenen, og det gode humøret vil gni av på dine lyttere. Selvfølgelig betyr det ikke at du ikke kan variere stemningen fra sang til sang, det betyr bare at du ikke skal være død alvorlig på scenen hele tiden.       
 4.  
 5.             3      Flytt! Kom igjen, vær ikke flau! Hvis du fortsetter å flytte, hvis bare litt, vil bevegelsen få oppmerksomheten til publikum. Gode ​​eksempler på vokalister på scenen inkluderer Axl Rose, Freddie Mercury, Morrissey, David Lee Roth, Bruce Dickinson, Michael Jackson, Bono, Hayley Williams og Robert Plant. Søk på YouTube for levende videoer av favoritt sangere og analyser hva de gjør på scenen. Så fortsett til neste trinn.       
 6.  
 7.             4      Kløvebevegelser fra de store. Fortsett, ingen vil lynke deg for å ta ditt eksempel. Axl Rose var kjent for sin scene-tilstedeværelse, både med fansen og kritikerne. Ikke bare kopier en person og ikke kopier all deres oppførsel. I stedet plukk opp noen her og der og bland disse appetittvekkene i en egen, individuell blanding. Å se hva de gjør for "gale" ting på scenen, får deg til å føle deg mer selvsikker på å sette dine egne trekk på scenen.       
 8.  
 9.             5      Lær å vise de riktige ansiktsuttrykkene og gestene for bestemte følelser. Men vær forsiktig så du ikke klemmer din hals eller gjør noe annet som hindrer god vokalteknikk! Se Geoff Tate for å se på noen som bruker riktig vokalteknikk, og viser dramatiske følelser.       
 10.  
 11.             6      Lær når du ikke bør være oppmerksom på deg selv. Noen ganger må du bare la andre bandmedlemmer være i fokus. Ellers vil du bli merket som en egomanisk, bare tenk på David Lee Roth! Selv om det kan være bra hvis sangeren er en ekte rampe, må du fortsatt vite når du skal ta av.       
 12.  
 13.             7      Snakk med publikum. Når du adresserer publikum, må du være oppmerksom på deg. Freddie Mercury sang ofte en linje og så hadde publikum gjentatt det. Involver publikum i sangene dine. Spør dem mindre klichédiske spørsmål (nei "hvordan går det i dag?"), Få dem til å skrike og fortelle dem at du vil se Mosh-pits eller noe, selvfølgelig, avhengig av sjangeren.       
 14.  
 15.             8      Hvis du, i tillegg til å sang, spiller et instrument, for eksempel gitar eller bass, og du kan ikke bevege deg for mye, bruk ansiktsuttrykkene eller armene dine for å få en god titt. En god "Kom igjen!" med en etterfølgende gest, kan publikum piske opp. Gode ​​eksempler er: James Hetfield (Metallica), Billie Joe Armstrong (Green Day), Geddy Lee (Rush) og Matt Bellamy (Muse). Hvis du er en trommesanger, så er Aaron Gillespie (Underoath) et godt eksempel.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Spille didgeridoo.

La dagen passere raskere.

Overfører musikk fra C til Eb.

Tren en sterk og høy sangstemme.

Legg inn musikk på Tumblr.

Hør hardcore punk.

Ikke redd for en film.

Overfører musikk fra C til Eb.

Spill Pocky Game.

Bygg en Cajon.

Få høyt uten rusmidler.

Ha det gøy hjemme alene.

Lag en musikkmiks for cheerleading eller dans deg selv.

Holder en gitar.

Lag en spiderman maske.

Rask lage en gresk gudinneneklær.

Vær en skuespiller.

Ordne bøker i et bibliotek.

Breakdance.

Lag musikk.

Velg de riktige strengene for en akustisk gitar.