Home \ kunst
 

Lag raskt en gresk gudinneneklær.

 

En gresk gudinne kostyme er en veldig morsom og kreativ kostyme som du enkelt kan lage deg selv. Å lage en gresk gudinne kostyme vil ikke vare lenge og kan gjøres med verktøy du kanskje allerede har hjemme (eller med verktøy som er rimelige og enkle å finne). Tilbring et par timer for å gjøre din greske gudinne utseende, og du er klar for et kostymefest på kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør et stoff toga  ,

    
   
 1.            1      Gjør din tradisjonelle utseende toga med et stykke klut selv. Bruk et stort stykke hvitt eller brunt stoff. Du kan også bruke et ark hvis du ikke har et stort stykke klut. Du trenger ikke å sy din toga, men bare binde hjørner av arket i en knute. 
    
  • Bruk et stoff som ikke er for stivt. Et flytende og hengende stoff bidrar til å skape det draperte utseendet på en toga.
  •  
  • Hvis du er bekymret for anstendighet eller varme, kan du fremdeles ha en hvit topp og bunn under din toga.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold arket sidelengs. Den lengre delen av arket skal være nivå når det pakkes rundt kroppen din. Hold arket for å hvile mot ryggen din. Vri den i lengderetningen rundt kroppen din når den er på plass, med toppenden direkte under armhulene. 
    
  • Hvis arket er for langt, brett toppkanten noen få tommer for å få ønsket veksellengde.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vri den høyre enden av arket rundt forsiden av kroppen din og tilbake til ryggen. Ta tak i ryggen for å trekke hjørnet av arket over ryggen og høyre skulder. Dette tjener som transportør for din toga. (De fleste togene har vanligvis bare en bærer over en skulder). Hold dette hjørnet mens du pakker den andre enden av arket rundt kroppen din.        
 6.  
 7.             4      Fullfør togaen. Vri den venstre enden av arket rundt hele kroppen en gang. Når enden er tilbake foran kroppen din, dra venstre hjørne av arket til høyre skulder. Fest det til en knute med høyre hjørne. 
    
  • Dobbelknut hjørnene på arket for å sikre at togaholderen holder. Sett endene av hjørnene inn i knutene eller stoffet, slik at de er usynlige.
  •  
  • For detaljerte instruksjoner om å lage tog på flere måter, trykk en toga på et ark.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Gjør en krone  ,

    
   
 1.             1      Samle verktøyene du trenger for å lage kronen din. Mange greske gudinner hadde en krone eller noe hodeplagg. Å legge en krone til kostymen din, vil hjelpe til med å skille den fra en vanlig gresk toga-drakt. Du trenger noe som et tynt hodebånd - dette kan være et stykke snor, wire, tynt gummibånd eller et tynt tau. Du trenger også kunstige blader og saks. 
    
  • For å få deg gylden spray maling er valgfritt, men ikke nødvendig.
  •  
  • Hvis du ikke har disse verktøyene, kan du kjøpe dem på nettet eller i en hvilken som helst håndverksbutikk.
  •  
  • Hvis du finner et stykke menneskeskapte vin sener mens du ikke kjøper rekvisita, virker vintreet alene som ditt greske gudinnehodebånd. Bare trim den til riktig lengde og knute endene for å passe rundt hodet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kutte hodebåndsmaterialet til riktig lengde for å passe rundt hodet. Pass på at du forlater nok materiale i begge ender av hodebåndet slik at det kan knyttes sammen. Hodebåndet ditt bør sitte løs nok til at du kan sette det på og av lett, men tett nok slik at det ikke faller av.       
 4.  
 5.             3      Fest blader til hodebåndet ditt. Ta saksene og kutte små hull i midten av plastarkene dine. Slip dem en etter en på hodebåndet ditt etter å ha klippet de små hullene i bladene dine. Noen mennesker liker å legge til tonnevis av blader, og noen foretrekker å legge til bare noen få - det er helt opp til deg. 
    
  • Strikk endene på hodebåndet for å fullføre kronen når du har lagt til alle bladene dine.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stryk kronen i gylden farge hvis den skal være gylden. Legg kronen på en gammel avis eller på papirhåndklær for å unngå spraymaling på møblene. Fortsett å drykke kronen til den er helt gylden. 
    
  • La spraymalingen tørke i ti til femten minutter før du setter på kronen. La malingen tørke mens du er ferdig med kostymen.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Fullfør utseendet  ,

    
   
 1.             1      Fest et belte rundt din toga. Bruk et stykke tau eller et gyldent stoff / snor i stedet for et moderne belte. Wrap materialet rundt midjen et par ganger før du knytter det til å danne en knute. Dette vil hjelpe deg å bli en mer autentisk utkledd drakt. Fest belte til en knute i stedet for en bue.       
 2.  
 3.             2      Bruk de riktige skoene for å forbedre antrekkene dine. Hvis du vil se ut som en gresk gudinne, må du ha de riktige skoene. Ikke bruk støvler eller joggesko. I stedet skal du ha romerske sandaler eller til og med lace-up sandaler. Ideelt sett skal dine sandaler være gyldne eller brune.  
    
  • Få litt ekstra snor eller bånd og sett det rundt kalvene dine hvis du ikke har romerske sandaler, men vil ha samme utseende. Strikk dem direkte under knærne,
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til riktig tilbehør til kostymen for å fullføre det greske gudinnenes utseende. Tilbehør gjør alltid antrekket, enten i kostyme eller i ekte liv. Når du har lagt til ditt tilbehør, har du en vakker kostyme som er god nok til å vinne førstepremien på hvert parti. 
    
  • Disse tilbehørene kan inkludere gullarmbånd, gullringer, gull øredobber, gullmanchetter og gullbrosjer som du kan sette på din toga.  
  •  
  • Fullfør ditt utseende med bølget hår og en naturlig, skinnende sminke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tilpass ditt utseende for å være en bestemt gresk gudinne. For eksempel, bruk et lite instrument hvis du vil være en mus. Eller bruk kjennetegnene til de berømte greske gudinnene. Aphrodite kan bære en due (kunstige fugler er vanligvis tilgjengelig i de fleste håndverksbutikker), Artemis en jaktbue, og Athena ville ha en slaver heller enn en krone.       
 8.  
           Les mer... (5)      
Kunst populær:
Skriv en tegneserie.

Skriv et effektivt skript for en kortfilm.

Lag en musikkvideo.

Lær å levitate.

Kjøp bøker gratis.

Få noen til å le.

Spiller av Jazz Piano.

Vær en gamer.

Skriv en rap sang.

Forståelse av elektronisk musikk.

Skriv en symfoni.

Lag regler for ditt eget rollespill.

Følg FIFA World Cup.

Bygg et korthus.

Gjør noe når du kjeder deg.

Bygg et easel.

Stage sminke for barn.

Vær en skuespiller.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Tomorrow is Santa Claus spiller på tastaturet uten å vite karakterer.

Skrive skjermer.