Home \ kunst
 

Bli musiker.

 

Mange drømmer om en musikkarriere. Noen har et naturlig talent for musikk, andre må jobbe hardt for å perfeksjonere sin teknikk. En karriere som musiker er ikke et ambisiøst mål, men ikke lett. Disiplin, praksis og kreativitet er nødvendig. Hvis du følger trinnene under, kan du bli en flott musiker!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp et instrument og la dine preferanser veilede deg. Du kan drømme om å spille rockgitar, spille trommer eller blåse tuba. Ditt første instrument er et viktig uttryksmiddel, så ta deg tid med beslutningen.       
 2.  
 3.             2      Bli involvert i musikkteori. Noen tror musikkteori er bortkastet tid. Imidlertid er forståelse en av de viktigste skrittene på veien til musikkfremstilling og komponering. Du kan lære av bøker eller internett, du har nok mer suksess med en lærer eller deltar på en musikkskole. Du trenger ikke å besøke de fleste musikkskoler hver dag, ditt hverdagsliv er knapt påvirket.  
    
  • Lær også noe om musikkhistorie. Forbind deg med ulike instrumenter og musikkstykker av flere komponister. Prøv å lytte til så mye musikk som mulig og ta hensyn til spesielle teknikker og varianter av et instrument.
  •  
  • Eller: LÆR DIN INSTRUMENT! Øv med notatene til favorittbandene dine, bruk din hørsel og vær modig!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du vil gå fort og snart nyte musikken. Så vil du føle deg som å leke med andre, lære musikkteori, og til og med skalaer og akkorder, vil ikke bore deg lenger.        
 6.  
 7.             4      Ha det gøy!        
 8.  
 9.             5      Les læringsnotater. Du kan også spille etter øret, men noen ganger er det nyttig å kunne lese et musikkark. Lær alle notatene og trene mye på instrumentet. Da bør du prøve å spille fra hånden.  
    
  • Å spille hånden er en veldig nyttig ferdighet. Mange nybegynnere og avanserte elever har problemer med å lese notater, så trene så mye som mulig!
  •  
         
 10.  
 11.   6      Trinnene er hovedsakelig for klassisk musikk. Folklore-musikk er ofte ikke skrevet ned, lese notater og spille av arket er mindre viktig.               
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Vær en klovn.

Skriv den første egen eBok.

Bli en god sanger uten å tilbringe timer.

Tango dans.

Vær en pirat.

Tame en drage laget lett kostyme.

Påfør et tørketrykk.

Lær et piano stykke raskt.

Bygg en bambusfløyte.

Lag cosplay.

Lære å spille gitar.

Spiller harmonikken.

Lag en toga.

Skriking.

Gjør et kor.

Skriv en symfoni.

Bruk Spotify til å henge på en fest.

Lag en kort film.

Spille av en vibrato.

Bli en sanger.

Spill gratulerer på piano.