Home \ kunst
 

Finn en trommeslager for bandet ditt.

 

Svetten drypper fra dine spente hender når du henter mikrofonen fra stativet. Alt ser ut til å stå stille som publikum vender øynene og deres full oppmerksomhet mot deg. På venstre side gir gitaristen noen lovende notater fra instrumentet sitt. Bassisten til høyre strekker fingrene sine og forbereder seg mentalt for sitt oppdrag. Og du? Du er klar. Det er det du ble født for.

 

Dessverre må dette være en søt dagdrøm, fordi du ikke har en trommeslager. Høyre? Som det sier, "Visumet må fortsette", men det kan ikke engang starte hvis du ikke finner en trommeslager. Og fort! Heldigvis er det ikke så vanskelig med litt energi og noen få materialer. På et øyeblikk er bandet ditt ferdig!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Utveksling med andre musikere. Den raskeste og enkleste måten å finne en trommeslager på, er å spørre andre musikere om de ikke kjenner noen som har tid og tilbøyelighet. Nettverk er en viktig del av musikkbransjen, så dette er godt råd for alle musikere. Det kan imidlertid være vanskelig å lete etter pålitelige musikere, spesielt når du er ny i byen eller eksperimentere i en sjanger som er utenfor ditt eget område.       
 2.  
 3.             2      Søker overalt - eller noe sånt. Koble fra når det er lovlig og passende, "Drummer Wanted" -annonser. Hvert band bør være i den lokale musikkscenen og i lokale musikkbutikker, så prøv det der. Men tenk litt lenger. Mange supermarkeder og kafeer har oppslagstavler hvor du kan legge til annonser gratis.        
 4.  
 5.             3      Vær kreativ med flygebladene og annonsene dine, men ikke glem noen nødvendig informasjon. Ikke miste en potensiell trommeslager bare fordi du i all din kreativitet glemte å legge til din kontaktinformasjon! Som med enhver annonse, bør du legge til dette så vel som ønsket aldersgruppe, innflytelse og stil på bandet ditt.  
    
  • Flygeblad som du legger til hvor som helst, skal være enkelt å formulere og lett å lese. I tillegg skal kontaktinformasjonen være avrivet, fordi ikke alle bærer penn og papir med dem. Utskrift av informasjon på fargerikt papir er alltid en god ide, for det er slik det virkelig skiller seg ut, spesielt når det henger midt i 100 andre.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Møt trommeslageren. Hvis mulig, la lederen av bandet møte med den nye trommeslageren. Dette er sjansen til å få et bilde av personen og å finne ut om han også passer menneskelig inn i bandet. Møt på et offentlig sted, for eksempel en kafé eller musikkbutikk.        
 8.  
 9.             5      La ham spille foran resten av bandet. Stopp i en time. Spill noe sammen slik at trommeslageren kan overbevise deg om hans kvaliteter. Spill et cover av en sang du kan alle gjøre, eller send trommeslageren på forhånd en MP3 av en av sangene dine til samtidig å teste sin følelse for musikken din.        
 10.  
 11.             6      Vær fleksibel. Mange band som sliter med å finne en trommeslager er for besatt av å finne den perfekte trommeslageren. Men alle har sin egen stil, så bli involvert. La trommeslageren improvisere og sette stemplet på sangen. Hvis du har en nøyaktig ide som må implementeres nøyaktig, så er du ute etter en trommemaskin, ikke en trommeslager!                  
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Kunst populær:
Lag en dokumentar.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Skriv selvbiografi.

Ikke redd for en film.

Finn en bok i et bibliotek.

Publiser din egen musikk.

Ha en fin håndskrift.

Ha en fin håndskrift.

Tuning av en gitar uten en tuner.

Lærskalaer på gitaren.

Skriking.

Lær å spille piano bedre.

Krymp en boks med lufttrykk.

Bli komiker.

Reparer et bokomslag.

Lag en kostyme.

Spiller fiolin.

Start med Stand up Comedy.

Beatboxing.

Ta opp en mixtape.

Cha Cha dans.