Home \ kunst
 

fløyte.

 

Whistling er et morsomt håndverk. De av dere som ikke kan, bør vurdere å lære en kort, høyt, piercing fløyte som har mange bruksområder og er relativt lett å mestre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fløyte på fingrene  ,

    
   
 1.            1      Gi dine lepper. Dine øvre og nedre lepper må dekke tennene dine og bli trukket inn i munnen din. Bare de ytre kantene på leppene dine er synlige, hvis noen.       
 2.  
 3.             2      Velg din fingerkombinasjon. Fingrerollen er å holde leppene over tennene. Prøv med følgende kombinasjoner for å finne ut hvilke som passer best for deg, avhengig av størrelsen på fingrene og munnen. Uansett valg av fingre, er plasseringen deres den samme: alle er plassert omtrent midtveis mellom vinklene og midten av leppene, helt til den første ankelen. Noen av alternativene er høyre og venstre indeksfingre, høyre og venstre midtfinger, høyre og venstre lillefinger.        
 4.  
 5.             3      Trekk tungen tilbake. Tungen må trekkes bakover slik at den fremre spissen nesten berører gulvet i munnen en kort avstand bak den nedre tannkjøttet (ca. 1 cm). Denne handlingen breder også og flater den fremre kanten av tungen, slik at den kan dekke en stor del av de nedre molarene. Lyden genereres av luften som strømmer over en skråning, eller med en skarp vinklet kant. I dette tilfellet genereres lyden av de øvre tennene og tungen som fører luften til underleppen og tennene.        
 6.  
 7.             4      Puff. Ta dypt pust og pust ut over toppen av tungen og underleppen og ut av munnen. Noen ekstra trykk ned og ut fra fingrene til lepper og tenner kan være nyttig. Eksperimenter med fingers posisjon, trekk i tungen, vinkelen på underkjeven og styrken av din pust.  
    
  • Komme i gang. begynn med et ganske forsiktig slag. Du begynner å plystre i et lavere volum i begynnelsen, men du vil også ha mer pustepraksis hvis du ikke kan få alt ut i de første tre sekunder. Juster fingrene, tungen og kjeftene med slaget for å finne det perfekte punktet i skråningen. Dette er poenget med maksimal effektivitet hvor luften blåses direkte over den skarpeste delen av skråningen. Når du har funnet dette stedet, har fløyten en sterk, klar tone, i motsetning til en pustløs, knapt hørbar lyd.
  •  
  • Eksperiment. Lytt til lydene mens du trener, læren din lærer å fokusere luften mer presist på det skrånende stedet. Du vil sikkert høre følgende:  
     
   • En pustløs, lavtonet tone som plutselig endres til en klar, rik, veldig høy tone når du retter fingrene, munnen eller kjeften. Suksess! Du er på rett spor. Din oppgave nå er å gjenskape munn og håndstillinger som har ført til bedre fløyte.
   •  
    
  •  
                   
 8.  
             

    2      Fløyte uten finger  ,

    
   
 1.             1      Trekk leppene tilbake. Begynn å forlenge underkjeven litt og dra munnens hjørner litt mot ørene dine. Dine nedre tenner bør ikke være synlige, men det er OK å se dine øvre tenner. Underkanten din skal være ganske tett mot dine nedre tenner; Hvis du trenger hjelp med denne bevegelsen, trykker du på en indeks og langfinger tips på begge sider av munnen for å trekke leppen litt utover til hjørnene av munnen. I så fall strekker du bare din underleppe litt, og fingertuppene dine er ikke i luftstrømmen.        
 2.  
 3.             2      Trekk tungen tilbake. Tungen må trekkes tilbake slik at den strømmer inn i munnen på nivået på de nedre front tennene, så å si. Denne tiltaket forlenker og flater også tungenes forkant, og likevel er det fortsatt plass mellom tungen og de nedre fronttennene. Lyden av fløyte kommer fra luften, som blåses over en skråkant eller en skarpkantet kant.        
 4.  
 5.             3      Puff. Ta dypt pust og pust ut - luften skal strømme under tungen, opp gjennom mellomrommet mellom tungen og tennene og ut i munnen.  
    
  • Komme i gang. Bruk overleppen og tennene til å lede luften ned og på dine nedre tenner. Koncentrasjonen av luft er viktig for denne teknikken - du bør kunne føle luften på undersiden av tungen din. Og hvis du holder fingeren under underleppen, bør du føle den nedadgående luftstrømmen mens du puster ut.
  •  
  • Justering. Juster tungen og kjeften mens du blåser for å finne riktig poeng. Dette er poenget med maksimal effektivitet hvor luften blåses direkte over den skarpeste delen av skråningen. Dette gir en sterk, klar tone i motsetning til en pustløs, knapt hørbar lyd som stiger og faller.
  •  
         
 6.  
             

    3      Animal whistling  ,

    

Denne ferdigheten er veldig nyttig for å kalle en hest eller en hund. Som gårdbruker kan du ringe mange dyr med denne ferdigheten.

 
   
 1.             1      Trykk tungen din mot ganen din.        
 2.  
 3.             2      Velg din fingerkombinasjon: Begge midtfinger; både indeks- og mellomfinger høyre eller venstre tommel og langfinger; eller liten finger og tommel.        
 4.  
 5.             3      Sett fingrene til munnen din og skyv dem opp til tungen din.        
 6.  
 7.             4      Pust forsiktig.  
    
  • Dette gir en skarp lyd, som blir høyere jo mer du blåser. Se i et speil eller gå ut og trene. Hvis du trener i fem minutter om dagen, vil du kunne gjøre det om noen få uker. Hvis du trener hele dagen, kan du gjøre det om en halv time.
  •  
         
 8.  
            

Hva du trenger .

                  

Tips .

                  

Eksterne lenker .

    

Original kilde til denne artikkelen. Under BY-SA Creative Commons License.

        
Kunst populær:
Spille av trekkspillet.

Få Spotify Premium.

Shakespeare sitat.

Skriv en god landsang.

Beherske grunnleggende for blygitarr.

Bygg en panpipe.

Lag en falsk braces.

Tegn en diskantskive.

Snakk som Donald Duck.

Lag regler for ditt eget rollespill.

Lag en kostyme rustning.

Spille Flip Cup.

Vær en barneskuespiller.

Smug deg inn i en voksenfilm.

Ta opp en sang.

Lag en horror film.

Last ned Hindi Filmer.

Spill gratulerer på piano.

Tuning en gitar på Nashville tuning.

Gjør sprøytekunst.

Ha det gøy på et lørdagskveld hjemme.